Första inlägget

Hej och välkomna till min blogg! Det här är mitt första inlägg på bloggen så jag kan lika gärna passa på att berätta lite om mig och vad jag planerar att skriva om.

"A Raccoon's Story", som bloggen heter haha, är kanske lite annorlunda från andra bloggar. Medan andra skriver om saker som har hänt i deras liv och deras synvinklar på saker och ting, fokuserar jag mer på den objektiva synvinkeln av mode, skönhet och välmående. Det må låta en aning konstigt, men med andra ord menar jag bara att jag sällan ska skriva om mig själv. Kanske blir det lite som en tidning eller en webbsajt.

Men vem är jag egentligen? Mitt namn är Isabelle Holt, men jag kallar mig själv för en tvättbjörn, eller "Raccoon" som mitt märke. Anledningen till detta är simpel: jag uppfyller praktiskt taget alla krav för att vara en tvättbjörn (utom de biologiska attributerna förstås). Jag har oftast mörka ringar under ögonen, jag äter skräpmat, jag brukar stanna uppe på nätterna och så må jag verka söt men är farlig. Nä, jag är allt utom farlig!

I alla fall är jag uppvuxen och bosatt i Stockholm, där jag pluggar på gymnasiet. Jag vet inte vad jag vill studera vidare med än så länge, men en sak är säker och det är att det kommer vara relaterat till personers välmående. Mitt intresse har nämligen alltid legat vid mode, skönhet och välmående ända sedan jag var liten. Detta kommer definitivt att speglas i bloggen, då det är huvudämnet.

Vad är det då jag ska skriva om? Jo, i denna blogg kommer jag göra alltifrån att recensera produkter och klädkollektioner till att intervjua exempelvis modemärken. Jag kommer prata om de senaste trenderna och även gå undercover för att göra dokumentär liknande filmer för mode och skönhetsvärlden. En faktabaserad artikel om t.ex skönhetsprodukter och populära livsmedel kan eventuellt också dyka upp. Allt beror egentligen på vad ni vill, så om ni har några idéer får ni gärna kommentera de här nedanför! Det var allt för tillfället!

#förstagången #förstainlägg #ommig #gilla #kommentera #mode #skönhet #välmående #hälsa

  Xoxo, Isabelle Holt

  • Övrigt
  • 30 visningar

Gillar

Kommentarer

Någon
,
Väldigt intressant inlägg, längtar till att få läsa mer på bloggen! Skulle du också kunna ta förfrågningar på saker att skriva om? Jag har en artikel som jag skulle vilja skicka in 😊
Raccoon
Raccoon,
Vad roligt att du gillade inlägget och kommenterar! Aa jag tar förfrågningar, du kan skicka in de till [email protected]
nouw.com/raccoon