Goalie reunion i Rom! Med mina bästa målvaktskolleger har man aldrig tråkigt, tack Sara för gästvänligheten!
Nu har jag varit hemma i 1,5 veckor och imorgon natt bär det av mot Torreviejas sol - livet skulle inte kunna vara mycket bättre just nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har lite lust att skriva av mig om bröllopsplaner här. Det snurrar så måga idéer och tankar, jag skriver ner dom på lappar så jag inte ska glömma... men kanske jag borde inspospamma här? Får se.

Likes

Comments

Kroatien & Montenegro glimtar; semester is the shit

Likes

Comments

Jag skulle kunna ta foto på muren från alla vinklar. Så mäktigt, så slingrande, ett minne för livet. Lycko-pappsen fick en fin 60-årsdag. Sitter nu i bussen påväg mot Åbo, tänkte avsluta denna lilla resedagbok med resan höjdpunkt. Fler bilder o historier kan ni läsa på Sofies blogg www.nouw.com/soufie

Likes

Comments

På dagen är Shanghai som vilken grå storstad som helst, men det är nog fascinerande hur coolt det ser ut när lamporna åker på.

Likes

Comments

Snabbt hej från Shanghai, sitter i burspråket i rummet o skådar över högsta byggnaderna i Kina. Har två härliga dagar bakom mig när vi firade pappas 60-årsdag på muren, nu fortsätter äventyret på tumis med Toffe!

Likes

Comments

Idag besökte vi Kejsarens Sommarpalats, aka kultaranta/mökki. Dom hade också en liten ö i sjön som var en perfekt plats för en rantasauna. Tänk vad coolt det varit om man skulle bygga lite tempel upp på vår klippa i Rymättylä.

Likes

Comments

Den Förbjudna Staden - ett måste i Beijing. Jag skulle ha kunnat gå runt där i timmar men 3,5h fick räcka när magen började kurra. Eftermiddagen gick åt att äventyra i metron för att få tågbiljetter till Shanghai, efter 3,5h är vi äntligen tillbaka på hotellet och om 45min ska jag vara färdig för middag. Inte har man många lugna stunder när man är på semester!

Likes

Comments

Ett tempel med 9999 Buddhor. Det ni. O en selfie med mig och två av dem.

Likes

Comments

Familjen Yrboll hade missat att Förbjudna Staden var stängd idag så vi strosade runt i parker och besökte Himmelens Tempel. Jag tror vi fick solstign till sist, hade tur med vädret idag!

Likes

Comments