Idag gick en god vän till mig bort i cancer. Han föddes 921011, samma månad och dag som jag. Vi grattade alltid varandra och tyckte det var komiskt att vi fyllde år på samma dag. För 3 år sedan fick han cancer i körteln i halsen, jag och hans vänner fanns där för honom, stöttade honom och älskade honom. Tillslut besegrade han den cancern, men tyvärr kom den tillbaka i ena lungan, men den bekämpade han också, efter det kom det tunga. han fick cancer i båda lungerna och lillahjärnan, han opererades men det fanns inte så mycket mer läkarna kunde göra.

 

Ni förstår Marcus är och var inte som alla andra, han kom med glädje och gick med glädje. Man kände sig trygg med han och man kunde alltid lita på honom. Han fanns alltid där, och nu kommer jag kolla upp mot himlen och se han med alla mina andra vänner som jag förlorat.

 

Alltid saknad, aldrig borta. Vi ses i himlen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Likes

Comments

IT IS THE LOVE A COUPLE SHARES
THAT PUTS THE MAGIC IN THEIR DAYS,
THAT MAKES THEIR SWEETEST HOPES
AND DREAMS TAKE WING,

BUT IT IS THE FRIENDSHIP, THAT THEY SHARE,
THAT HELPS THEM AS THEY COPE,
WITH ALL THE LITTLE HASSLES LIFE CAN BRING,
THAT HELPS THEM BE PATIENT,
QUICK TO SMILE, AND LEND A HAND
THAT HELPS THEM TAKE
EACH OTHER’S POINTS OF VIEW.

IT’S THE LOVEA COUPLE SHARES,
THAT PUTS THE MAGIC IN THEIR DAYS,……
BUT THEIR FRIENDSHIP
IS WHAT REALLY SEES THEM THROUGH.

 

Likes

Comments

Idag är det julafton, då hela släkten ska samlas äta gott och umgås. Men vars är världen påväg? Jag HATAR julen, eller det kanske är en överdrift. Men julen står för alla saker jag inte har, visst jag har en helt underbar familj men sen är det få i min släkt som jag tycker om.

Hela mitt liv har jag strävat efter att inte bli som min släkt, att vara mognare och se den ljusaste sidan och inte vara lika långsynt. Men då man samlas i ett rum med en person som tex varit sur på mig sen jag varit 8 för att hon inte fick en drinkpinne som jag hade sparat på då jag och min familj var utomlands. Då undrar jag verkligen, vars är världen påväg.

Förra julen var jag hos mitt ex, jag hade riktigt trevligt då, inge tjaffs och bara värme. En riktig julanda. Ibland är jag glad att min släkt är så ignoranta, elaka människor. För de ger mig hopp att jag blir så mycket bättre en dem!

 

Men nu ska jag sluta skriva, ska nämnligen ut med mina vänner! GODJUL

Likes

Comments

Jag hoppas att jorden går under på fredag. Så samhället kan börja om på nytt, så alla dör och efter ett tag så kommer jorden åter bildas och nya människor åter uppstår och rättar till alla fel. Eller att jorden bara går under och försvinner.

Vi lever i ett samhälle där människor inte kan vara sig själv, man måste ha dyra saker, man måste se bara ut hela tiden annars blir man mobbad, man måste följa de senaste trenderna, man måste vara med i en speciell grupp. Medie och kändisar sätter så mycket press på människor och framför allt barn. I varenda tidning så står det att tips om hur man ska gå ner i vikt hur man ska se lite snyggare ut, hur man ska få de perfekta håret eller få den perfekta brännan. De visar hur människor festar och tar  droger, hur många felsteg människor gör, det är de kändisar och media reklamerar varje dag. Alla säger att "Jag är bara mig själv, jag ser ut såhär och trivs" men so what? såg du ut sådär när du var 7 år, hade du färgat håret då? hade du solat solarium för att bli brun, hade du ens brytt dig vad du hade på dig då du var och lekte med dina vänner? Hade du börjat sminka dig för att få dig att se bättre ut? Nej, det hade du inte. Nu börjar det gå överstyr, ungdomarna och barnen läser och ser vad alla andra gör, de känner pressen över att se perfekt ut och hålla en hårdfasasd.

Jag vet att 12 åringar far på fester, tappar oskulden alldeles för tidigt, börjar sminka sig och lägger ifrån sig barbie dockan alldeles för tidigt. Ungdomar börjar knarka och bete sig illa pågrund av vart världen är påväg. Det går inte end dag utan att ett barn skär sig i armen för att hon inte ser ut som alla andra, perfekt som samhället vill att de ska se ut, de tar droger för att de mår dåligt i sig själv.

Jag ser barn varje dag som går runt med det nyaste i teknikvärld, går runt och visar att det har råd och att det har de nyaste som är inne. Att det hänger med i allt som är inne, så det ska bli godkända i samhället. Barnen blir allt mer ytliga och ytliga tillslut får man bete sig hur som helst bara man ser bra ut och är rik. De leker monopol, bara man har pengar kan man köpa sig lycka, hus och alt som media kräver av en. Men det glömmer det stora värdet av pengar, vi har inflation i världen pågrund av vårat begär av pengar. "pengar är papper". Penga världet ökar och folk blir fattifga och stötts ut ur den godkända cirkelt i samhället. Ska det verkligen vara så? Inte nog med att man måste se bra ut själv och ha ett bara jobb, köra en snygg bil, ha en snygg pojkvän och ha ett snyggt hus. vad kommer här näst? Vi klär ut småbarn som inte ens kan gå i dyra märkeskläder som senare kommer att kastas bort. Vi spenderar tusentals miljoner varje år på matriella saker som ingen bryr sig om.

 

Jag kan absolut inte säga att jag är bättre själv, jag följer också trenderna även fast jag gör dem till min egna stil. Jag vill också se bra ut för att media pressar på hur man ska se ut. Vänner pressar vänner omedvetet. Men vars ska man börja säga ifrån? hur kan man säga ifrån mot någonting man tycker är fel då men delvis skapat det själv? Jag har funderat länge, vad händer om man tar bort media. Tidningar, internet, och tv. hur skulle världen se ut då?Likes

Comments

Innom loppet på ett år har jag varit på 5 begravningar. En som ramlade med syckeln och fick fickhjärnblödning, en som fick cancer och dog direkt på fredagen den 13, en som dog i en bilolycka, en som dog av cancer och tumörer och vad får jag veta nu? jo att en till av mina vänner ska dö.

Vart är världen påväg? När läkarna ger upp på sina passienter, hur ska dem tro att de ska klara sig om inte ens läkarna kan ge dem lite hopp. Vi i sverige skänker miljontals kronor till cancer forskningen varje år för att de ska komma på nå bättre botemedel, men so what? vi är fortfarande kvar på samma stårbehandling och samma prosidur. Självkart är cancer så himla svårt att få bort men vad skänker vi pengar för varje år? Om de inte får någon som helst framgång, betalar vi deras lön och personalfester bara eller? Så många frågor, så få svar.

Jag är tom innuti. Jag vågar inte älska någon för att jag är rädd att de ska dö ifrån mig i förtid ( inte när man blir äldre, osv). Jag vågar knapt säga som jag tycker för det kanske upprör människan som jag  tycker om och så den kanske blir sjuk och dör. Jag vet att man ska ta vara på livet för innom en sekund kan det ta slut. Men jag är 19 år, och snart 6 begravningar på 1 år. Mina vänner som stått vid min sida, som jag älskat och blivit älskad av. Nu kanske vissa av er som läser tycker att jag är självisk och patetisk eftersom folk dör överalltt i alla länder, men det är inte samma sak, visst alla människor är lika värda. Men jag kände inte dem och de har säkert en rad av människor som sörjer dem.

Jag har nästan alltid varit en stark tjej, sagt och stått för mina åsikter, inte tagit någon skit. Konfonterat människor vid problem och allt. Men just nu har jag kommit i en fas då jag känner mig tom. Visst kan jag skratta och le, festa och ha kul. Skämma ut mig och spåra totalt. Men varje morgon då jag vaknar tänkter jag alltid " varför ska alla snälla underbara människor dö" Visst alla trampar snett ibland och gör felsteg men det är ingenting dem människorna jag förlorat inte fixat.

Sen känner jag oro också, över vad som kommer hända sen. Min bästa kompis E (Elin) är bästa kompis med killen som snart kommer fara till himlen, visst att jag också är kompis med honom men jag är ingenting jämfört med deras vänskap. Hon har funnits vid hans sida sen dag 1, sen han fick cancern tills den kommer sluta. Jag är så himla orolig för henne, hon har ett hjärta från en ängel och själ som en helig. Hela hennes värld kommer att rasas samman och jag vet inte hur jag ska göra, jag vet inte hur jag ska kunna trösta henne och samtidigt läka mig själv. För jag vill inte se henne ledsen, jag vill inte se att hon genomgår samma missöde. Hon har själv sagt att hon ska hoppa av skolan och fara med honom vars han än vill den sista tiden som han har kvar. Men sen då? När han väl farit till himlen, vad ska jag göra? Vissat att jag alltid kommer finnas för henne, det är en självklarhet och jag vet även att det tar en bra tid att bearbeta allt som har hänt, att en dag hon istället kommer ut ur sin sorg och ser upp mot himlen och tänker att "Jag saknar dig, men jag vet att du vakar över mig som den ängeln du är" För vad annars skulle han vara? han har kämpat med cancer i över 5 år. Det finns många som har mobbat honom för hans röst som ändrades eftersom han fick först cancer i körtlarna i halsen så hans röst blev rostig, FÖRSTÅR ni hur sjuka människor det finns på våran jord? Dessa människor var alltså hans så kalllade "vänner". Människor som visste att han hade cancer men gjorde hån av honom bakom hans rygg. Jag blir äcklad av bara tanken.

 

 

 

-" Jag tar ett varv runt jorden, bara för att få tillbaka min vän, för sakerna vi gjorde kommer aldrig kunnas göra igen"

Likes

Comments

Hej finisar!

Var till läkaren igår och måste säga att min läkare är underbar. Hur ful jag är är, så säger hon alltid att jag är söt och vacker, sen skrev hon ut citadon också så nu kan jag äntligen äta!

Idag har jag städat mitt rum och varit på toradagstripp som vanligt.. Blev till byske den här gången. Inte så långsväng men många skratt blev det senare!

Nu ligger jag i sängen och myser med tända ljus.

Love/ J


Likes

Comments

Varit en superhelg med underbara människor. Fullt med fest och shottar!

Tyvärr så har jag fått inflammation i munnen. Så kan inte äta eller prata och knappt andas, var på akuten hela dagen igår och tog prover! Så nu är jag sängliggandes..


E och A var och hälsade på mig idag, finisar.
Nu ska jag återgå till film tittandet och må dåligt.


Likes

Comments

Varit en mycket hektisk dag idag, men har hunnit med mycket. Städade mitt rum, tog en fika med F på nodo. Sedan blev det middag med E och M.


Idag har ingenting gått sakta idag. Har varit på torsdags-trippen med en massa folk, vi fick ihop 14 stycken på trippen. Vi har utforskat grottor och varit på alla möjliga ställen!

Love/ JLikes

Comments

Det regnar inte män ute i allafall.. 6mm per timme skulle det regna så får väl simma om jag ska någonstans i morgon.

Ska snart kliva upp och göra mig klar. I morgon är det fredag!

Likes

Comments