Käytiin poikaystävän kanssa vähän kuvailemassa tossa muutama päivä sitten ja ekaa kertaa tuntu siltä ettei mun tarvinnut pelätä kameran edessä olemista! En tiedä oliko sit noi lasit haha, joskus mulla ainakin oli niin, että jos mulla oli jotkut lasit silmillä niin oli paljon "turvallisempi" olo kun ei tarvinnu välttämättä kattoo niin suoraan kameraan!

Oli kyllä ihmeen lämmin, katsoin monta kertaa ikkunasta ja mietin onko muka ulkona niin lämmin kun miltä näyttää. Monet meni jopa T-paidoissa ja vähissä vaatteissa, siihen nähden että on jo syyskuu. Mietin pitkään uskallanko laittaa vain farkkutakkia, mutta onneksi laitoin. Oli niin lämmin, että jopa tuli hieman kuuma jossain vaiheessa. Varmaan taisi olla viimeinen lämmin päivä hetkeen.. (ens kesään siis)


Lasit: Wish

Korvakorut: GinaTricot

Takki: Cubus (kirppislöytö)

Paita: GinaTricot

Farkut: Only

Kengät: Adidas (miesten malli & kirppislöytö)

Laukku: Have no idea!


Tämä takki myös kirppislöytö


Mitä mulle kuuluu? - Hyvää, sain töitä juuri joka on ehkä myös yksi syy miksi en ole keskittynyt tähän blogiin ollenkaan. Oon vain halunnut nauttia joka ikisestä vapaasta minuutista, enkä stressata turhaa tai rasittaa itseäni menemällä mihinkään mihin ei ole pakko mennä.

En ole pariin vuoteen tehnyt oikein yhtään mitää, niin yhtäkkiä kun joutuu tekemäänkin jotain jatkuvasti ja joutuu tottumaan uusiin rutiineihin. Tuosta kyseistä syystä minun hyperventilaatio/paniikkikohtaus johtuikin, mikskä sitä nyt kutsutaankaan. Sain nimittäin yksi päivä pienen kohtauksen kesken päivää kun yhtäkkiä alkoi sattumaan pallean alueelle jonka jälkeen henki ei enää kulkenut, jonka takia meninkin paniikkiin. Mulla on siis ollut taipumusta hyperventilointiin, muutama vuosi taaksepäin mulla saatto olla joka toinenkin päivä tosi paha kohtaus, joskus lievempi ja joskus taas astetta suurempi..

Noh, jos jotakin kiinnostaa enemmän mun kohtaukset tai mistä kaikki kohtaukset alunperin alkoi niin ehkä niistä sitten myöhemmin lisää.

​Hyvää syksyn alkua kaikille! 😊


​- Maria

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni
,
Oi miten ihania kuvia ja ihana asu! 😊 Kirppiksiltä löytyy kyllä välillä tosi hyviä löytöjä!www.jennislullaby.blogspot.fi
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229