Siis wau, olen edelleen ihan häkeltynyt kuinka ihanasti eilinen tekstini on otettu vastaan. Kuinka olen saanut niin monet lukemaan sen, jakamaan, kommentoimaan ja laittamaan minulle viestiä.

Minua jännitti ihan ääriimäisen paljon julkaista se koska olen jo aikaisemmin tehnyt yksinäisyyteen liittyvän postauksen. Heinäkuussa 2017. Silloin sitä ei otettu niin hyvin vastaan, minkä sinänsä ymmärrän. Kirjoitin sen silloin ehkä enemmän vihan kun tunteiden piikkiin. Sain silloin myös hieman negatiivista palautetta kuinka huonosti olin itseni ilmaissut. Siksipä en ollut yhtään varautunut näin hulluun määrään lukijoita ja viestejä! Tai varautunut viesteihin ollenkaan.

Hiki vain valui kainaloissa ja kädetkin tuntui ihan tahmaisilta. Suljin jopa ihan silmät ja painoin julkaise nappia, en halunnut nähdä sen tapahtuvan. Eikä mennyt kauaa kun yks kaks puhelimeni suorastaan räjähti ilmoituksista. Sain paljon viestejä omista kokemuksista, minun rohkeudestani julkaista jotain noinkin suurta ja arkaa aihetta, tsemppi viestejä ja palautteita kyseisestä tekstistä. Ja saan edelleenkin. Puhelin vain pärissyt koko päivän.Sain viestejä jopa henkilöiltä keiden kanssa en ole ollut yhteyksissä niiiiiin pitkiin aikoihin. Joistakin heistä huokui jonkinlainen "feikkyys", en tiedä miksi minulla tuli sellainen olo, mutta jostain syystä vain tuli. Tekstissänihän oli ideana, että menisi juttelemaan jollekin keheen ei ole ollut yhteyksissä pitkään aikaan vaikka olisi ollut tarkoitus. Ja niin kyseiset henkilöt tekivätkin, mutta ehkä se feikkyyden tunne tuli heidän puhetavasta aloittaa keskustelu ja lopettaa se myös todella lyhyeen.

No mutta kuitenkin, kiitos! En ollut uskoa silmiäni eilen illalla kun lukijamäärät vain nousi ja nousi ihan silmänräpäyksessä, muutamakin sata sattoi ilmestyä ihan minuuteissa. Minulle se on iso juttu kun numerot muuttuu neli numeroisiksi ja vain jatkaa nousuaan. Joillekkin kaksi tai kolmekin tuhatta saattaa olla ihan arkipäivän juttu, mutta minulle se on todella iso asia. Tuntuu kun olisin tehnyt jotain aivan uskomattoman siistiä ja suurta kun yhtäkkiä onkin niin moni lukemassa MINUN juttujani.

Viime yönä en halunnut edes mennä nukkumaan, halusin vain seurailla nousua ja lukea teidän viestejä. Julkaisu vaiheessa olin ihan paniikissa, mutta heti ensimmäisten viestien jälkeen minulle tuli tunne, että olen tiputtanut ison lastin harteiltani lopullisesti pois. En voisi kiittää teitä edes niin paljon kun haluaisin, mutta tämä merkitsee minulle ihan super paljon.

Arvostan teidän JOKA IKISEN aikaanne mitä olette lukemiseen käyttäneet ja etenkin erikseen viestiä laittaneille, kiitos.Halusin julkaista muutaman eniten mieleenpainuvimmat viestit. (olen saanut luvan heiltä)

Tänä aamuna sattumalta heräsin super aikaisin ja minulle tuli tunne, että en ole julkaissut mitään tai saanut viestejä ja kaikki olisi ollut vain unta. Minun oli ihan pakko avata silmät kunnolla ja tarkistaa tilanne puhelimeltani ja tottahan se oli. En voinut enää jatkaa uniani kun olin niin innnoissaan. Jäin sänkyyn seurailemaan lukijoiden nousua ja vastailin viesteihin. En ole varmaan aikoihin ollut näin iloinen mitä olen nyt. Kaikki tämä ihana tunne sisälläni on teidän ansiota.

Anyway, haluan kiittää teitä kaikkia ihanista viesteistänne ja erityisesti haluan kiittää tästä ihanasta vastaanotosta. Ollut ihan super ihanaa lukea teidän viestejänne ja jutella teidän kanssanne. Koko ajan tulee vain lisää, joten nyt lopetan tämän kiittelyn tähän ja menen vastailemaan uusimpiin kommentteihin ja viesteihinne.

Mutta enne sitä kuitenkin haluan kiittää eniten miestäni, joka on ollut kanssani tässä blogi hommassa mukana ihan alusta asti. Hän on aina uskonut minuun ja jatkaa uskomistaan.

❤️


Kiitos vielä! Lupaan, että oli viimeinen kiitos...


​- Maria

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Miina
Miina,
❤️❤️❤️❤️
QuyenMaria
,
❤️🙏🏼nouw.com/quyenmaria
IP: 82.99.3.229