Let's start

Eka kertahan se tulee kaikilla jossain vaiheessa elämää, eikö?

Tosiaan en oo ennen blogia kirjottanut tai mitään muutakaan somea oikein osannut päivitellä, mutta mulla on nyt jonkin aikaa ollu sellanen tunne että pakko tehä jotain täällä somessa! Tubettaminenki on käyny monesti mielessä, mut ehkä jätän ne hommat niille joilta kameralle puhuminen tulee ihan luonnostaan ja niille jotka osaa ne hommat. Blogi ja tube on ollu mun mielessä jo vuodesta 2011 ja vasta nyt oon vihdoin oikeasti halunnut tätä! Hyvä niin, 12-vuotiaana se ois ollu aikamoista sähellystä ja jopa noloa tekstiä taikka videomateriaalia.

Mun innostus tähän blogin alottamiseen alko kuvien muokkaamisesta, en oo ennen välittänyt mistään insta feedeistä, mutta nyt oon alkanu miettiin vähän tarkemmin ja pikkuhiljaa se sieltä muodostuu! En oo vaan kauheen kuvauksellinen ihminen, en osaa olla luonnollisesti kameran edessä. Onko se sitten joku iskä-tytär ongelma, en tiedä. (Iskä on siis lähes samanlainen, tykkää kuvailla, mutta ei tykkää olla kuvattavana)

Rakastan kuvien muokkaamista ja aina kauhea hinku mennä kuvailemaan, mutta kukaan ei ole ikinä ollut oikein innostunut ideasta, joten ne on jäänyt sitten vain puheeksi. Onhan mulla kamera ja kameran jalka, itselaukaisin toimii hyvin, mutta mulla tulee niin tyhmä olo kun yksin tuolla kuvaisin. Monet varmaan tekee sitä, ei siinä mitään vikaa ole, mutta se on niin vaikeaa ja turhauttavaa kun kuvien ottaminen ei niin hyvin onnistu. Enkä myöskää ole kauheen kärsivällinen ihminen, monesti menetän hermoni ja luovutan tai sitten yritän liikaa ja silloinhan ei ainakaan mikään onnistun.About me and my blog


No jos nyt päästäs siihen osuuteen missä kerron itestäni ja tästä blogista, kaiken tän turhan jaarittelun jälkeen.

Oon siis vantaalainen nuori -99 syntynyt nainen....vai tyttö? Päätä itse. Niinkun varmaan ulkonäön ja nimen perusteella näkee etten ole ihan täysin suomalainen niin oon puoliks vietnamilainen ja puoliks suomalainen. Tunnen itteni kyllä ennemmän suomalaiseksi kun en nimittäin osaa vietnamin kieltä yhtään, ymmärrän kyllä, mutta siihen se sitten jääkin.

Oon luonteeltani ujo enkä uskalla heittäytyä niin helposti mukaan kun muut. Nuorempana olin paljon ujompi ja hiljaisempi ihminen, nykyään osaan olla jollain tavalla edes mukana. Ennen istuin aina vaan hymy huulilla hiljaa vieressä. Nykyisen parisuhteeni avulla olen päässyt siitä ujoudesta eroon, osaan tuoda itseäni enemmän ulos.

No miks päätin alottaa kirjottaa blogii on yksinkertasesti vaan se, että rakastan kirjottamista. Niinkun tuolla aikasemmin jo sanoin niin kameran edessä oleminen ei tuu multa luonnostaan mutta, tän blogin avulla haluun pikkuhiljaa päästä siitä "kauhusta" eroon menemällä tonne ulos jonkun kanssa ja totutella siihen kameran edessä olemiseen! Tuun postaileen tänne lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitä mieleen tulee ja millanen fiilis on.


En oo mikään ammattikuvaaja tai kirjottaja, mutta haluun edes yrittää saada tästä jotain aikaan! Harjottelu tekee mestarin eikö? Pyrin säännöllisesti alkaa postaileen tänne jotain. :)
​- Maria

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sarah
Sarah,
Hienoa Maria! Tosi innoissaan lukemaan lisää ❤️
QuyenMaria
,
IP: 82.99.3.229