Joo tosiaan siitä on jo aikaa kun edellinen koneeni lakkasi toimimasta, iskä yritti kyllä pariin otteeseen fiksata sitä, mutta ei onnistunut. Olin monta kuukautta ilman omaa konetta, miehen koneella istuin ja kökötin jos oli tarve. Onneksi ei enää tarvitse istua siellä pienessä ja ahtaassa nurkassa, kun nyt taas on helposti napattavissa ja kevyt oma läppäri.

En varsinaisesti konetta edes tarvitse, mutta hyvä se on olla kaiken varalta ja onhan tätä blogiakin kivempi päivitellä silloin tällöin kun pääsee helposti koneen äreen. Melkeeimpä missä vain.Olemme nyt hoitaneet serkkuni koiraa parisen viikkoa, katsotaan nyt koska menee takaisin kotiin. Ihan kiva saada jonkilainen otus meille kun tietää, että joku on aina iloisena odottamassa sua takaisin kotiin. Tulimme eilen vanhempieni luokse, kun täällä on ilmastointi ni pystyy olemaan viileässä kun siellä koti oloissa on niin törkeen kuuma, eikä se pieni tuuletin auta juuri mitään! Mukavempaahan se on koirallekkin olla täällä kun on paljon luontoa ja viileää. Ja täällä on niin iso pihakin niin saa juosta päivät pitkät niin paljon kun vain sielu sietää. 😆 Keskustassa on niin paljon härdelliä koko ajan ympärillä eikä siellä ole juuri nurmikkoa missään. Tälläisillä helteillä asfaltti on niin kuumaa koiran tassuille niin ei pitkiä lenkkejä pysty juuri tekemään, ennenkuin vasta illalla.

Kimillä on huomenna heti aamusta musavideo kuvaukset niin lähti jo jokin aika sitten takaisin kotiin päin. Ehkä mekin menemme huomenna sitten takaisin sinne keskustan vilinään....ja kuumuuteen. 😓 Lumi (koira) ehti jo rakastumaankin siellä, naapurissa asustelee saman rotuinen poikakoira. Monta kertaa olemme samaan aikaan menossa lenkille niin Lumi käpertyy kaveriin kiinni ja kävelee ihan kiinni toisessa. Muita koiria, etenkin isoja se pelkää, antaa olla tai rupee rähisemään.Edellisessä postauksessa kerroin saavani töitä, mutta minua ahdistaa niin paljon olla siellä, että olisin mielummin vaikka työtön taas hetken, mutta pakko se on jaksaa sinnitellä ja irtisanoa vasta kun se uusi työ löytyy. Se ilmapiiri on sellaista mitä en pysty edes ymmärtämään, sekä systeemi ja kaiken näköinen muukin toiminta ja ihmiset... Olen ollut nyt sairaslomalla muutaman viikon olkapäässä olevan tulehduksen takia ja ei todellakaan tekisi mieli mennä maanantaina takaisin töihin....

Kävin juuri yhdessä työhaastattelussa, mihin olin jo hakenut kolme kertaa! 😄 Katsotaan nyt ensi viikkoon, että pääsenkö vaikö en. Olen istunut melkeinpä siitä asti sormet ristissä kun lähdin haastattelusta.

Kyseessä oli siis ryhmähaastattelu ja tutustuin siellä odotellessa yhteen tyttöön, joka tekee samanlaista työtä kun minä. Pystyimme samaistumaan toistemme tilanteisiin paremmin kun hyvin! Molemmilla on sama tilanne työn suhteen, ettei enää viihdy ja haluaa mahdollisimman pian uuden työn. 

Mutta puheet sikseen ja toivotaan nyt parasta. Minä lähden nyt lenkittämään koiran ja loppu ilta meneekin netflixin parissa. Orange Is The New Black: in uusin tuotantokausi on vihdoin täällä. 😍

Ps. Muistakaa juoda kunnolla älkääkä jättäkö lapsia tai koiria kuumaan autoon hetkeksikään!


​- Maria

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229