Varmasti kaikilta löytyy joitakin outoja tapoja ja asioita itsessään. Yksi ilta hampaita pestessäni mieleeni juolahti ajatus omista oudoista tavoistani. Päätin listata ne ylös ja mielestäni nämä ovatkin aika hauskoja. Ennen en edes tajunnut tekeväni näitä asioita, kunnes sitten rupesin ajattelemaan kunnolla.

________________________________________________________________________________

1. Aina iltasin hampaita pestessäni pesen kaksi kertaa. Ekalla kerralla laitan vähemmän tahnaa ja hinkkaan kaikki päällimmäiset liat pois. Huuhtelen ja pesen uudestaan kunnolla niin tulee varmasti fresh olo. PLUS pesuveden pitää olla jääkylmää!! En siedä hammastahnaa ja haaleta tai lämmintä vettä 😷

2. Mielestäni tämä ei ole outoa, mutta miehen mielestä on outoa ja jopa hauskaa. Nimittäin nukkuminen polvet ylhäällä. Tai siis koukussa? Miten sen sanoo. Noh anyway jalat koukussa.

3. Joka ikinen kerta kun menen hissiin missä on peili niin menen suoraan peilille tuijottamaan itseäni. Vielä mahdollisimman lähelle ja ilmeilen. Tietenkään en julkisissa hisseissä tai ventovieraiden kanssa, mutta tuttujen! 😅

4. En tiedä onko outoa vai silkkaa laiskuutta, mutta jätän pyykit kuivumaan useammaksikin päiväksi kun en vain ikinä muista laittaa takaisin kaappiin. Päivien mittaan telineessä ei olekkaan pelkkiä pyykkejä, vaan kaikkea aivan muuta sen päällä! 😂 Eikä ihmekkään, ettei tuo teline ole kauaa ehjänä pysynyt kun liikaa painoa koko ajan.

5. Rennot housut jalassani istun monesti kädet housuissa jos on kädet tai käsi vapaana 🤷🏻 Aivan varmasti muutkin tekevät tätä. Vai tekeekö? 😃

6. Jos seuraan jotain ohjelmaa telkkarista, kuten salkkareita. Niin en ikinä katso suoraan telkkarista vaan odotan mielummin iltaan ja katson katsomosta.

7. En juurikaan sheivaile jalkoja koska minulla ei kasva jalkakarvat kun vain nilkassa ja polven alla. Nekin karvat ovat sellaisia siellä täällä kasvavia ja hyvin harvassa olevia. Maksimissaan ehkä 4 olen kerralla nähnyt nilkassani. 😂 Yleensä jos satun karvoja näkemään niin nypin ne pois.

8. En osaa istua ”tavallisesti” vaan minulla on aina pakko olla joko toinen jalka jossain korokkeella tai sitten istun jalat ristissä. Ehkä silloin jos joku laukku on sylissä niin pystyn.

9. Yksin ollessani puhun paljon itsekseni ja englanniksi. Tai lähinnä kuiskailen ja ilmeilen! 😂

10. Puhdistelen koko ajan kynsien alusia, vaikkei siellä mitään roskaa tai likaa näyttäisi olevankaan.

11. Jauhaan purkkaa jatkuvasti! Siis kirjaimellisesti jatkuvasti. Heti kun edellinen menettää makunsa...eli joskus jopa monen tunnin jauhannan jälkeen. 😅 niiin pistän uuden suuhun. Ja en pysty muita purkkia ostamaan kun Airwawes merkkistä ja nimenomaan se sininen pussi.

12. Minulla tulee välillä todella suuri himo ruisleipään minkä päällä on paljon voita, juustoa ja kurkkua! Ai että 🤤

13. Kuuntelen aikalailla vaan samoja biisejä kun en ikinä löydä uusia ja hyviä. Sen takia en kuuntele oman soittolistan vanhoja biisejä ollenkaan kun niitä on tullut kuunneltua aiiiiivan liikaa. Eli aina kun lisään uusia biisejä niin taas ne edelliset jää sinne pohjalle roikkumaan.

14. En pysty käyttämään muita hiuspompuloita kun tavallisia mustia. Ei pyöreitä vaan lättäniä. Ilman mitään metalli osia vaan täysin sitä kuminauhaa osaa vain. 🤷🏻

15. Aina jos kirjoitan puhelimella pitkää tekstiä ja ajatus katkeilee välillä niin pistän peukalon kynnet yhteen. Tuijottelen ja pyörittelen niitä hetken niin ajatus kulkee taas! 😂

Mitäs outoja tapoja tai asioita sinusta löytyy?


​- Maria

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229