Ihanaa alkanutta viikoa kaikille! Täällä blogin puolella on ollut tosi hiljaista viime aikoina, syynä siihen on minun inspiraationi ja motivaation puutos. En ole saanut aikaan tehdä mitään tämän blogin eteen, mutta olen koko ajan yrittänyt miettiä mitä seuraavaksi. Monta kertaa jopa ottanut tyhjän sivun eteeni, kirjoittanut muutaman rivin ja pyyhkinyt kaiken pois, kun tuntui joka kerralla ettei tästä mitän tule. En kuitenkaan ajatellut mitään stressiä tästä ottaa, sillä pidän tätä vain harrastuksena ja päiväkirjana itselleni. On kuitenkin ihanaa saada uusia seuraajia ja jakaa omia juttujani teille.

Mutta anyway tähän postaukseen ajattelin listata 10 asiaa joita et tiennyt minusta.

10 asiaa, joita et tiennyt minusta

1. Omistan vain ja ainostaan valkoisia nilkkasukkia, koska en osaa käyttää muita värejä tai varsinkaan pitkävartisia sukkia.

2. En ole koskaan ollut festareilla, ei sillä ettenkö oisi halunut, mutta en ole vain päässyt. Nykyään se järkyttävä ihmismäärä jopa ahdistaa minua, joten en tiedä että haluanko edes. Blockfestit ovat ainoat jotka olisi kiva kokea.

3. Rakastan korkkareita, mutta olen niin tottunut lenkkareihin että korkkareilla kävely on epämukavaa ja osto/käyttö tuntuu liian vieraalta.

4. Kävin vasta muutama viikko sitten ekaa kertaa ruotsin laivalla/ruotsissa.

5. Olen tosi tunteellinen ihminen, eli itken helposti. (paitsi leffoille, kirjoille tai biiseille)

6. Olen elämäni aikana lukenut tasan 2 kirjaa loppuun, ja niidenkin sivumäärät oli n. 150 sivua! Eli koulujutuissakin netti oli apuna, heh... 😅

7. En ole ikinä värjännyt hiuksiani, paitsi kerran laitoin punertavan hiusmaskin.

8. Unelmoin monta vuotta poliisiksi tulemiseksi, mutta selkävian takia luovutin haaven suhteen. Olin jopa valmis menemään armeijaan sen takia.

9. En ikinä harjaa hiuksiani, sillä se menee takkuun helpommin. Harjaamattomina ne pysyy paremman näkösinä eikä mene takkuun juuri ikinä. Paitsi pieniä kohtia, mutta eiköhän niitä kaikilla ole, oli sitten harjattu tai ei.

10. Vaikka näitä oli vain 10 niin tuntui kun ei ikinä loppuisi, eli yllättävän haastavaa!

Eli hyvä lopettaa tähän ja toivottavaa hyvää yötä! ❤️

​- Maria

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229