Det spelar ingen roll om du gillar dem välvda och lätta eller raka och skarpa, ögonbrynen är förmodligen den viktigaste detaljen för ansiktet - enligt mig! Vad tycker du?

Om du inte är nöjd med dina naturliga bryn finns det så många sätt att uppdatera dem på, så som ögonbrynsskuggor, pennor och till och med tatuering. Du har säkerligen testat de mesta men är fortfarande inte helt nöjd med allt ditt slit och tålamodsprövande konsttalanger framför spegeln på jakten efter ett riktigt bra "brow-game".

Ladies and gentleman, microblading is the answer! Till skillnad från de ibland skarpa effekterna av permanent make-up är de jag erbjuder ett mycket naturligt alternativ som ger semi-permanenta resultat. Ett harmoniskt hopkok av stråliknande tunna linjer formar ditt nya ögonbryn!

Form, stil och färg skräddarsys efter kundens ansiktsform och önskemål. Som microblading artist jobbar jag såväl med reella mätinstrument som med ögonmåttet men framförallt blir kunden min bästa vän och främsta framgång för att uppnå ett så perfekt resultat som möjligt! Under behandlingen är de viktigt att min kund är delaktig och förstår vikten av att få fram ett bra och snyggt ögonbryn, tillsammans uppnår vi utmärkta resultat!

Att tatuera sig i ansiktet låter i just detta fall läskigare än vad de är. Microblading ger ett semi-permanent resultat. Det betyder att denna typ av kosmetisk tatuering håller i 1 till 3 år. Det är därför nödvändigt att göra en så kallad touch-up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.

Oavsett om du önskar ett naturligt eller ett mer preciöst resultat är du välkommen till oss!

Frågor? Kontakta mig eller mina duktiga kollegor!

/Julia Petersson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Makeup och botox mingel!

Allt om makeup och höstens trender.
Live botox behandling med 20% rabatt till nya kunder.
Begränsat antal!!
Ni som inte kommer med denna gången står först i kö till nästa mingel.
Så skynda er att osa på info@qui.nu
Välkomna!

Likes

Comments

Höstmingel på Qui!

Onsdag 4:e oktober kl 18

Vi bjuder på ett underbart sällskap, läskande drycker, mängder med erbjudande som släpps på instagram: Qui.nu

Utlottning sker under kvällen med fantastiska vinster!

Vi ser fram emot att mingla med er!

Kram från oss på Qui

Osa: info@qui.nu

Likes

Comments

Julia är så jävla snygg i Quis nya vinterjacka!

Oversized och tjock skinnjacka med lammfoder ifrån Qui. Bikermodell med diagonal zip förslutning, skärp i midja och i ärmslut. Två fickor med zip förslutning. Fårullen är synlig vid ärmslut, krage och nederkant pris 3800kr.

Likes

Comments

Undrar du ibland om du inte bara ska välja den billigare kliniken, eller gå hem till en vän som sysslar med fillers och botox vid sidan om?
Det är väl bara att spruta i lite material, så får man större läppar? 🤔

Visst, man får absolut större läppar, men störst är tyvärr inte alltid snyggast.
Billiga ämnen har en tendens att flytta sig uppåt med tiden, och bilda ankläppar och osymmetriska resultat.
I längden blir det dyrare eftersom de flesta någon gång blir trötta på sina snus-läppar och vill ta bort de.

Hos oss på Qui blir du enbart behandlas med de bästa märkena, av legitimerad läkare.

Likes

Comments

När jag var med i SM i fransförlängning

Natten till lucia, den 13/12 2015 så släpptes platserna till våran bransch största tävling och ett av de största eventen i Sveriges frnsvärld- SVENSKA MÄSTERSKAPEN I FRANSFÖRLÄNGNING.
platserna är väldigt eftertraktade och ca 150 platser tog slut på 15min och sidan nästan havererade och buggade...
Jag blev utan plats....

Till en början fick jag våndas och var lite deppig men jag släppte det och tänkte att jag kanske kunde få en chans på eftersläppet.

En vecka innan eftersläppet kom den taggade känslan tillbaka och när dagen kom satt jag som klister på hemsidan!
Jag hade sidan uppe både på telefonen och på datorn och lyckades trots haveri på sidan knipa en av de sista platserna till SM!
Vilken glädje.
Det tog någon vecka innan biljetterna kom då alla diplom och certifieringar skall gås igenom och kontrolleras så man inte hamnar i fel klass.
Det var ett par månader kvar ochjag kan erkänna att jag hann ångra mig många gånger innan jag väl satt där.
Jag var föräldraledig och hade inte jobbat på drygt sex månader.
Än mindre hade jag hunnit öva eller gå någon förberedelsekurs!
Men skam den som ger sig, jag knallade iväg till SM!
Det var en fantastisk upplevelse och jag ör glad och stolt över mig själv och min bedrift, speciellt över mitt mod.
Världens bästa lärare och entreprenörer inom fransvärlden satt domare och har bedömt MITT arbete som jag åstadkommit under press!

På 3,5tim gör man ett set fransar som skall bedömas på olika punkter och poängsättas mellan 0-10.
På vissa punkter fick jag maxpoäng och på endel punkter tappade jag ett par poäng som jag hade kunnat ta med lite större ansträngning och om jag hållt huvudet kallt.
Man bedömsbland annat på hur väl längd och vikt anpassats till den naturliga fransen, avstånd från huden (0.3-0.5mm), alla skall vara lika.
Varje knippe skall vara perfekt och exakt likt alla andra, inga fransar skall sitta ihop och allt skall vara rent och fint.

Jag placerade mig ite så högt som jag hade velat men jag har ett protokoll att gå efter där jag tydligt ser vilka punkter jag skall jobba på.
Den erfarenheten får man inte gratis.

Tillbaka från föräldraledigheten, på ny arbetsplats med blodad tand siktar jag mot pokal i VM i amsterdam februari 2018!!!!

Följ min resa
/Linda Hällsten
Certifierad fransstylist

Likes

Comments

Här ser ni hur vi arbetat med portömning, syrabehandling och IPL-behandlingar!

Då kunden hade acne papulopostulosa (inflammerade papler och pustler) eller "finnar" som vi gärna vill kalla de, så  började vi med portömning och syrabehandlingar.

Som ni ser har kunden även acne vulgaris- "vanlig" akne. Större och mer inflammerade finnar, pormaskar och ofta fet hy. Därför behandlade vi även med IPL som tar bort inflammationer i acnen. 

Kunden har även produkter hemma som är anpassade för hennes hudtyp, vilket gör att man håller huden i bra skick.

Vid frågor angående acnebehandlingar är ni välkomna att ringa 0739959297 för mer info!

Bokningar och tider finner ni på www.qui.nu 

Välkomna!

Likes

Comments

Hur fungerar IPL?

Högintensivt ljus sänds genom huden där den absorberas av pigment och ytliga blodkärl, det omvandlas till värme och orsakar en förstörelse av oönskat pigment, infektioner samt skrumpning av blod-kärlen som därefter försvinner. IPL-ljuset kan enklast beskrivas som synligt ljus, dvs. de våg-längder som är synliga för det mänskliga ögat. Här kan man utnyttja hela det synliga spektrats (alla färger) våglängder för att skräddarsy behandlingar för just dina symptom. Pigmentfläckarna kan mörkna något innan de helt försvinner, oftast händer detta inom 2 veckor. Blodkärlen för-svinner närmast omedelbart efter behandlingen. Normalt efterlämnas inga sår eller ärrbildningar. IPL påverkar dessutom hudens djupare lager till ökad produktion av kollagen och elastin vilket avsevärt förbättrar hudstrukturen och ger huden en klar lyster och ett ungdomligare utseende.

Konceptet bakom användningen av ljus för att behandla hudytan, är att ljus som penetrerar genom huden genererar värme. Genom att använda specifika våglängder för att behandla olika ytor på huden kan vi nå målet - utan att skada omkringliggande hud och vävnad. När ljuset riktas mot huden där exempelvis mörka hårstrån sitter, absorberar pigmentet (melaninet) ljuset och en omvandling till termisk värme uppstår, varvid pigmentet i stråt fungerar som en målsökande robot (ledare) och värmen förs ner i botten av hårsäcken. Uppvärmningen gör att celler för nybildning skadas.

Här har vi behandlat en kund som lidit länge av acne och rosasea. Efter 3 behandlingar var hon som en ny människa!

Har ni fler frågor om IPL behandling mot acne eller rosasea är ni välkomna att höra av er till Matilda Alström på tel:0739959297. Bokning och tider finner ni på qui.nu Välkomna!

Likes

Comments

Först och främst, att utföra en microbladingbehandling på sig själv är inte att rekommendera!

But, I did it! De var riktigt spännande att få känna vad de är mina kunder får uppleva vid varje behandling. Jag tyckte att de var betydligt mindre smärtsamt än vad jag förväntat mig. Jag hade fördelen med att jag heller inte blödde speciellt mycket, vilket i sin tur resulterar i att det är lättare att jobba samt att de går betydligt fortare att utföra arbetet.

Självklart missade jag att ta en "före"-bild. Vilket är supertråkigt då jämförelsen mellan före och efter är så intressant. Däremot letade jag upp en riktigt ocharmig bild på mig och min vän Karin, där man kan ana mitt icke-existerande ögonbryn. Bjuder på den godingen!

På videon ser ni mitt utförande, som inte är riktigt den optimala tekniken! På kund ser utförandet ganska annorlunda ut. Som ni också ser är mitt ena ögonbryn täckt i färg, så gör jag för att stoppa eventuell blödning och för att de öppna snittet skall suga åt sig av pigmentet riktigt ordentligt.

Frågor? BOMBA MIG!

Kram ⭐️

Likes

Comments

Idag fyller QUI 3 år!

Välkomna in och bubbla med oss. Alla gäster/ kunder får en EAT SWEDEN 2017 så långt lagret räcker!

Massa kramar från oss Välkomna!!

Likes

Comments