Header

Super nöjd!
Gjorde en fransförlängning idag hos Moa Andersson i Filipstad, hon öppnar sin egna salong i morgon.

Jag har aldrig gjort fransar förut men de ska de bli ändring på, jag är verkligen jätte nöjd & tog inte lång tid att vänja sig(jag är en riktig gnuggar)..

Själva "påsättningen" av fransarna tog en timme.
💁🏼👁

In och kolla-/boka om du är i närheten, super duktig tjej! 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sovit hos syster K. & umgåtts massor, ätit god mat, shoppat, slappat, ridit & haft super mys. 

Likes

Comments

Fanilje dag i skogen blev det igår, helt underbart. 
Så himla mysigt 
Hoppas ni alla får en underbar måndag!  Mina pojkar börjar på musikskolan idag, så spännande.

Likes

Comments

God morgon alla underbara människor, idag börjar vi med hockey träning för pojkarna, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. 
Nyaste inköpet - SMYKA - konstgjord bladväxt av eukalyptus grön, SÅ FIN!

Likes

Comments

Resturang & shopping med mina boys!
😍👌

Vi firar att pojkarna är så duktiga i skolan, att Jonas super trivs på nya jobbet., att nollep är över efter 2 super roliga & intensiva veckor är det klart. De kommer upp bilder i morgon på avslutningen. 


Massa roliga aktiviteter på Ikea 

Likes

Comments

Nollning & plugg har varit prio ett nlu, men med bara 2 dagar kvar, tenta på fredag & måndag så känner jag paniken börjar komma. 😅
Tur att filter finns..

Idag var det städning hos Robb & vi grillade och åt karmeliterade äpplen med glass till. 😍👌

Vi gjorde Massa andra roliga aktiviteter & Imorgon är det den hemliga resan i 24 timmar.. 😅

Likes

Comments

Igår kände jag skillnad, speciellt runt rumpan. Nu är det bara träning & bra kost som gäller för mig för Gud vad jag gillar att känns mig pigg, fräsch, smal & jag bara älskar min kropp.


Ja de är sant!

Jag började mitt nyttigare/hälsosammare liv i februari 2017.

Helt galet bra gjort av mig, genom att äta sunt & motionera mera har jag lyckats gå ner från 62 kg till 57 kg på 6 månader, 5kg. Jag har inte bara gått ner i vikt jag har ändrat mitt tänkande kring mat också.


För mig är mat inte bara "gott" & "unna sig" utan nu tänker jag mera att det ska få min kropp att må bra på både utsidan & insidan. När jag väl unnar mig nu för tiden så blir det EXTRA gott.

Disciplin & självrespekt är mkt viktigt för att nå ett mål, och att välja en livsstil som passar ens egna vardag.

Att inte äta på kvällen har hjälpt mig väldigt mycket, det är nog till och med det som varit den störta effekten av alla.

(Då min sambo är en riktig gottegris på kvällarna, gallerian lätt för frästelsen) men inte nu, nu håller jag imot & tillåter mig själv att stå emot.

Det samma gäller Frukost,
1 Kaffe kopp & lite frön på morgonen sen försöka jag hålla mig till lunchtid. Ju mer jag pressar mig själv att låta hungern vara och inte lite den påverka mig så fungerar det, då kan man unna sig något riktigt gott till lunch någon god sallad med massa ostar & krämer.. 😍👌

Frästelsen ja.. ganska lätt att stå emot nu.. förutom när personer ska "bjuda" på fika..

- en lite bulle kan du väl ta??
NEJ! NEJ!

~ Min kropp mitt tempel! ~

💆🏼
Enlig vetenskaplig fakta så håller vi oss yngre genom att ibland också ha fasta dagar, så en gång i veckan har jag en fasta dag. Den dagen gör jag inte så mkt häller & lägger mig tidigt, vatten & kaffe är tillåtet.

~ ät sunt, ät mindre, mindre socker, mindre mjöl, mera nötter, mera frukt & grönt, mera vego ~

Om ni dess utom undrar.. hur i hela världen jag kan vara så brun??? - har inte hon jobbat dygnet runt hela den "regniga" sommaren? Jo då rekommenderar värkligen jag denna produkt om man vill ha en FIn färg året om, Svaret är solbrun ~ betakaroten tabletter, nu extra pris 69:- för 30 kapslar

Likes

Comments

Det blev tillslut Kristinehamn - Sannabadet & MD.. ingen av oss gillar hamburgare alltså nötkött så det är familjen kyckling-burgare! 😍 När vi kom hem blev det matlåde-lagande för min sambo som ska åka iväg i 3 dagar igen, (Han stor trivs med resejobbet på montera) vi andra stormästarna på soffmys, vi mös så de stor härliga till, melon, plommon, yoghurt & film...  imorgon ska jag återgå till Nolleledandet med gänget.. Rasmus & Love har skola (även jag) & de stor trivs med att börja första klass. Imorgon efter skolan ska vi även köpa nya pennor & benkpapper för de har vi inte hunnit fixa än. 
När kameran kommer fram då ler Love så mkt han kan. Han älskar att le & är alltid så himla söt på kort.
När jag försöker ta kort på min andre "super coola" son (som han själv tycker att han är också.) Då ska de spexas, trixas & kollas på bilderna så dom blev snygga/coola. Han är Alltid lika full av liv & buss min Rasmus. 
Hoppas ni haft en Trevlig kväll 

Likes

Comments

Snorig, hostig & febrig men Jackie vill ut.. tur att hon är så himla söt så man bara smälter.

Söndag & ingenting planerat, om solen tittar fram lite mera kanske vi hittar på något skojjigt tillsammans.
💚💙

Likes

Comments