Header

De finns olika sätt att se på livet, alla är vi olika och har olika bakgrunder. Enligt mig är livet inte speciellt svårt att förstå sig på, däremot är de svårt att bli förstådd & att bli accepterad för den man är.

Under mina 27 år har jag lärt mig extremt mycket, jag har varit med om många kriser i mitt liv & jag har gjort många misstag, fler än vissa människor behöver gå igenom på ett helt liv. Det jag främst har lärt mig är att motgång gör dig stark, i varje krissituation kommer du ut ännu starkare & mera lärorik, men mera sårbar.

När du står på livets udd och inser vad som är viktigt, vad som är betydelsefullt i just ditt liv, det är då du växer som människa. Det är den känslan som får dig att ta en annan väg i livet. Vägen som leder dit du vill, den oplogade uppförsbacken som tar oss genom det som kalas "livet", för du har bara ett liv.

Att låta människor stå i vägen för Din framgång är oacceptabelt, Alla människor som satsar på sitt liv & sitt välmående är för mig en vinnare. Det krävs ingen fysiker för att förstå det, de krävs att få gå sin egna väg, att våga tro på sig själv, att stå upp för sig själv & att ta ansvar för sitt liv.

Människor kommer att hata dej, rätta dej, bryta ner dej, men hur starkt du står kvar, det är det som gör dej till,   dej!

🙏

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fullspäckad dag med massor av plugg, skridskor, hundpromenader & målning. längtar till fredag kl14.00 då är sista tentan gjord för iår.. ❤️🙏

Våran sötnos! ❤️

Likes

Comments

Tur det finns godis & hundar, hade aldrig orkat plugga så här mkt annars. 🍫🐶

Likes

Comments

Haft en bra helg med massa mys & hockey tillsammans med min familj. Ibland är de bara så skönt att vara hemma & ta de lugnt, gå runt i pyjamas hela helgen, bygga kojor, äta pizza & bara vara. Jag har även hunnit med att pluggat endel till tentorna & idag var en tenta gjort & de kändes super bra, nu är de bara en kvar på fredag sedan börjar en ny termin. Ikväll blir det att fira lite med några klasskompisar & på fredag är det mittterminslovs middag! 😍🙏

#bergsskolan #bergochanläggning

Likes

Comments

Rasmus är så duktig på nya skridskorna!

Rasmus har tappat en tand till! 😍❤️

Alexandra & barnen har sovit hos oss & mysigt, synd att Love har varit trött & febrig bara. Vi slingade håret idag också, blev super nöjd!! 😍😍😍

Likes

Comments

Rasmus tappade sin första tand i måndags! 😃🎈

Efter 3 dagar av förkylning & feber så kan vi äntligen åka igen, Så duktiga! Så stolt!
❤️❤️

Hälsade även på Gerd som fyller 70 år idag! 🎈

Likes

Comments

Idag tog vi ledigt för Love fick positiva besked från läkarna, enligt kalkröntgen finns det inga tecken kvar på akalaci cardia & Love är där med så gott som återställd! 

Men tracheomalaci finns kvar ii x antal år till, det betyder att Love blir lättare sjuk & mera sjuk än andra människor pga en försämrad lungkapacitet, Men det kan vi leva med tack vare lite mediciner. Samt så kommer akalasi cardia alltid att finnas kvar, då det tyvärr inte finns något botemedel utan bara "ingrepp" där man kan minska sjukdomen symtom maximalt. 

Vi var också på musik & bildterapi idag, tycker att båda barnen gör framsteg varje gång. 

Vi firade med att köpa nya hockey grejer!

Likes

Comments