Header

Vi har varit på röntgen idag & Love var så himla duktig! Övning ger färdighet. Doktorn var så imponerad av min lilla grabb! Denna gång följde Jonas & Rasmus med också, efter varje röntgen eller provtagning leker vi ALLTID på lekterapin en stund för att det ska bli en roligare dag! 😃👍

Även köpt lite leksaker, Rasmus valde en gitarr som han är så stolt över. Rasmus ska enligt han själv bli den nya Gene simmons.. Han är helt besatt av kizz.. Vi har även varit i lekparken & hälsat på gammelmormor!

❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klänningen jag bara tok älskar från Cubus!
(Barn avdelningen)
Även en bild på mej i klänningen, så himla trött & sliten efter operationen men börjar bli piggare nu!
Imorgon är det stygntagning sen åker vi hem! 😍🎈

Bästa sockorna ever från Cubus, Jonas nu slipper du värma mina isbitar! 😍 #cubus

Efter skolan följde grabbarna med  Jonas till leksaksaffären & köpte massa Pokémon kort & ett varsitt Pokémon häfte att sätta in korten i.
Idag längtade dom extra efter mamma nu när de bara är 1 dag kvar!

På torsdag ska jag & Love på kalkröntgen igen, på riktigt vet jag inte hur många vi varit på nu, kanske 5.. Men det spelar ingenting roll för vi är tränade nu, tillsammans kan jag & Love det här som en dans!
Vi vet hur vi ska göra för att lyckas & det finns ingen läkare som sätter sig på oss!
På torsdag rockar vi röntgen igen! 😎👊

För er som inte vet vad KALKRÖNTGEN är så är det:
En slags röntgen som man utför när man står upp & dricker "kalk" utspädd med vatten! (Svin äckligt) men vi har med stark saft & blandar själva! Sen spelar man in på röntgen när man dricker & då kan man se på filmen om strupen fungerar som den ska eller om man har någon defekt som Love har.
I Loves fall vill de kolla så sjukdomen hålls i schack eller om det behövs justeras.

Likes

Comments

Idag har vi shoppat loss massor & sett på massor av kärleksfilmer! 😍 ska lägga upp allt imorgon! Beställde även denna skönhet till jacka!

Längtar så enormt efter dessa grabbar, bara 2 dagar kvar nu!
🙏💚💙

Likes

Comments

Istället för att åka hem 60 mil fram & tillbaka 2 gånger så stannar vi kvar till på tisdag då våran efterkontroll är.

Då passar vi på att unna oss egentid, bara slappa, sova & bara vara! För det är inte ofta som jag & syster yster får göra det.

Vi kom hem från kliniken igår till faster myran & sov mest hela tiden, men idag har vi besökt ett litet spa & bara slappat på. 😍💋

Längtar självklart ihjäl mig efter mina prinsar där hemma men dom har det så bra hos pappsen & imorgon ska dom sova hos Jonas.
#landskrona

Likes

Comments

Mail; jonatan@rundblad.se
Det är Min underbara svåger som tagit bilderna på mig! Jonathan Rundblad - han har en egen studio i Kristinehamn så är ni sugna på att ta lite fotomodell bilder = in på hans blogg & boka en tid!  

http://rundblad.se/blogg/

Likes

Comments

Nu är operationen över, jag gjorde ett lyft + att jag lade in motiva implantat, 2015 i maj förra året. Efter att ha ammat 2 stora tvillingpojkar fanns det bara två små hängiga russin kvar... 😵

Jag Lyckades självklart att få Kapselbindning som var ca. 1% chansning.. Kapselbindning innebär att det blir en slags hinna runt implantatet och stramar åt det extremt hårt. Anledningen är att kroppen inte "accepterar" implantatet lr att fickan är förträng. Detta gör ont och är mkt obehagligt. Bröstet blir alltså så hårt så det känns som att brösten är som stenar! 😁

Nu har jag gjort en korrigering och bytt ut implantaten och dom är mjuka! Mjuka som vanliga tuttar!!
😍❤️ (så himla lycklig)

Ångrar aldrig att jag tog steget och gjorde ett lyft + förstoring, alltid gillat stora tuttar hela mitt liv. Innan graviditeten hade jag "två ärtor på en bräda". Absolut inga fel på att ha små bröst! Men det här har alltid varit MIN dröm! 😃👍

Självklart hade jag med min syster Alexandra på resan, hon var även med i maj 2015 och gjorde en bröstförstoring. Men de gick inte som planerat, hennes ena bröstveck blev längre ner än det andra (extremt mkt längre ner) så det fixades till idag. Men vet inte varför det blivit så här och det var ytterst ovanligt.

Annars älskar hon tuttarna & ångrar det inte en enda sekund! 😍

#citadellkliniken

Likes

Comments

ritningen till andra tornet som får vänta till nästa sommar!

Här hjälper Rasmus sina kusiner att bygga en trädkoja hemma hos dom.

Likes

Comments

Woow! Vilken utmaning men shit vad kul! Nu blir de att boka upp sig på ett nytt lopp! 👊😎
Bra kämpat team KP!

Likes

Comments

Imorgon kör vi hovfjället trail run i skogs terräng! Det ska bli så roligt, större delar av familjen följer med. Endel ska springa 2,7 mil men jag & Jonas nöjer oss med 1 mil. 😃 #wishmeluck

Likes

Comments