Header

5 långa dagar på sjukhuset, Rasmus var hos min mamma i Stockholm medan jag, Loves pappa & Love spenderade tiden på barnsjukhuset i Uppsala. Vi kom in på måndagen & på onsdagen kl.08.00 rullades Love ner till stora operationssalen, denna gång fick Loves papp följa med in på op. Magen knöt sig på mig och tårarna bara rullade ner för kinderna. Det var en blandning av lättnad & sorg. Att äntligen få det gjort samtidigt som operationen skulle ta lång tid och självaste ingreppet var i sin hel het väldigt avancerat. Loves matstrupe skulle skäras till från utsidan av strupen (utan att skada slemhinnan) & en ny magmun skulle sättas in av Loves egna vävnad, som de skulle ta från magsäcken.

5 titthål i magen & nästan 7 timmar senare fick vi träffa Love, han sover alltid som en stock efter op. Eftersom hans vänstra lunga inte fungerar som den ska är han svår att syresätta & det gör att kroppen tar extra mycket stryk. Operationen hade gått över förväntan sa Loves två läkare och han skulle redan kunna äta dagen efter.
Liten febertopp på kvällen annars Sov Love hela dagen & natten. Han drömde lite mardrömmar & grät lite då och då.

På fredagen firade vi med att gå ner till lekterapin och leka av oss, Love var dock väldigt sliten men han kämpade på det var ju trots allt hans mammas födelsedag. Vi åkte hem den dagen på kvällen, läkarna tyckte allt såg bra ut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments