VIDEO; MY LITTLE DEMONIC ANGEL

 

Jag känner mig så nere att det inte är sant. Jag har mått helt fucking fabolous mot slutet av graviditeten och hela veckan, men barnmorskan sa att det är normalt att falla in i en liten deppression några dagar efter förlossningen.. Jag är för pigg för att sova, men jag känner mig ändå helt exhausted, helt slut och helt trött. Haft en gråtklump i halsen nästan hela dagen och känt som om någon har suttit på mitt huvud och tryckt ner mig.

Jag är lycklig, men just idag är jag i någon keff-zone där jag bara mår konstigt. Livet förändras grovt efter man har fått en liten bebis. Nu är det inte bara en själv man har ansvar över, utan man har heltids responsabilty för en liten bebis. Det var så jobbigt hur han grät och skrek igår kväll. Jag kände mig hopeless ..
Har inte vart så trött som igår in a long time ..

Jag vakna upp idag helt nere, tog en skön dusch, men sen börja Adriano skrika av gråt, så jag fick gå ur duschen, la handuk runt om mig och precis när jag hade kommit ut, så deckade han. Hahahaha asså det är såna grejer, så hoppa jag in i duschen igen. Asså, life changes fo real. Men min lilla älskling får mig alltid att le trots hur nere jag kan va.

Jag ammade han innan och han drog bort ansiktet lite men min nipple jiddrade inte med någon. Den gick och förvandlades till Brunnsparkens fontän HAHA det spruta bröst-mjölk över hela hans ansikte. Där skrattade jag lite och torka bort från hans söta ansikte.. Han gör den gulligaste minen när han är mätt, han drar bort ansiktet, nickar typ ,ler lite som en hamster med tjocka kinder och ser helt nöjd ut..

Han gör mig så lycklig, men gör mig så ledsen när han är ledsen.. Nu hickar han som fan och det låter så gosigt..
Kolla vilka bilder jag tog på han och check out the video. HAHA jag dör, han börja gäspa och jag ba "
Är DU trött eller efter att ha fuckat hela vår natt? Du blir fan djuvälen på natten" Hahahahahaha ..
Han är så söt, han ser ut som en nöjd hamster..

 Waa, va jag saknar min syster asså. Säkert drf jag känner mig så depp..

Och så känner jag mig så FUL, HAHA fo real. Det läcker som fan från mig och jag blöder, går fan runt med Shiwans kallsonger just nu och en old lady gigantic diaper så det ser verkligen ut som jag har en k*K. Hahahaha phucklife.


CUTIEBOOTY
<

HAHAHAHAH Han är TRÖTT efter att ha fuckat vår natt.
Han ba "I WANNA SCREAM N SHOUT N LET IT ALL OUT"

SUR KINESISK HAMSTER

SÅ GOSHI, MIN SÖTA TJOCKA HAMSTER.

Xoxo QueenPsykos

Xoxo QueenPsykos

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Vad är din kik?:) hur får man kontakt med dig<3
QueenPsykos
QueenPsykos,
Jag har inte kik haha, men du kan ju nå mig här :)
nouw.com/queenpsykos
Guest
Guest,
du kanske har fått förlossningsdepprission! kolla o känn hur du mår framöver så ser du ifall det fortsätter så kan de vara de. väldigt jobbig period men de går över. puss
IP: 82.99.3.229