LÄSARFRÅGA; HUR BLEV DU KÄR?

Xoxo QueenPsykos

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
ska ni inte åka och hälsa på shiwans mamma i kurdistan ?? min kompis kommer därifrån och hon tycker att det är jätte vackert och annorlunda där men jävligt varmt puss.
QueenPsykos
QueenPsykos,
Joo någon gång när Adriano blir lite äldre=)
nouw.com/queenpsykos
Guest
Guest,
Alex har några frågor till dig Den första lyder så här: Jag har en kompis som jag nästan aldrig träffar och det är för att hon pratar väldigt mycklet med gud så hon har inte tid med vänner, varje gång vi är med varann pratar vi om gud om gud asså åhh känner mig så elakt men jag vill inte prata om han ärligt inte varje gång vet dock inte hur jag ska säga de? Sen vågar jag inte svära och säga gud vad fina och sånt haha as bansligt men asså .. så är de Jag typ tårar när jag åker ifrån henne för jag vet att de kommer ta några mänader att ses igen JAG saknar verkligen henne ... Hur ska jag göra för att få mer tid med henne? När ska vi jogga ihop?
QueenPsykos
QueenPsykos,
Jag vet inte, du kan ju säga till henne med respekt att du e glad att hon ha hittat gud och är religös men att du saknar att prata med henne om annat och att du e rädd att hon tar illa upp, ärlighet varar längst e dt nåt på din hjärna så e d klart du ska ta upp det hahah ja vet inte
nouw.com/queenpsykos
IP: 82.99.3.229