HAHAHAHAHAHAHA, kollapsar!

Slitsamma. Eftersom jag är fattig på selfies får ni en bild på när jag var sex år. Vi hade flugit till Sverige från Chicago under sommaren för att tillbringa sommarlovet här. Jag minns den dagen på bilden som igår. Jag, mina systrar, kusiner och vänner lekte på en lekplats som vi ofta var på. Det var nära till sjön och till det roliga livet. Jag gungade och tänkte på vilken rolig sommar det var. Plötsligt blev jag omringad av getingar och bin, som jag vore Honey, och deras Queen A. Hahaha, jag tänkte "Don't move..." Och jag kommer ihåg att jag tänkte "Im wearing yellow. They think I am honey." Hahahaha, jag blev inte stucken. Små flugor drogs till mig också. Det var så wierd. Jag kände mig så stolt när bilden togs på mig. Ska berätta en hemlighet. Jag kände mig fiiiiiin och söt den dagen. Tänk att den bilden togs typ för 16 år sedan. Wah, jag räknade ut det i huvudet först. Hahahaha, sen testade jag på miniräknare och det blev rätt. Till och med jag är förvånad med tanke på hur slow jag är när det kommer till matte. Haha, jag har detaljerade minnen från barndomen iallafall. Tycker jag har förändrats så mycket. Det såg typ ut som jag hade bruna ögon och jag såg ut som en liten söt och nöjd mupp. Hahaha, vilken bikini-linje jag hade också. Det är kul ändå att titta på gamla bilder på sig själv. Tänk hur åren har kickat iväg och vart tiden har tagit oss idag.

Idag hämtade jag, Shiwan, Adriano, Junior och Gucci ut mitt nya leg i vår nya bil. Haha, det är en liten sötnos och Junior hade värsta leendet. Sån bil-hoe 😍 Adriano var tillfredsställd på livet för hans passion i livet är bilar, motorcykel, flygplan, vad du vill. Hahaha Gucci satt i mitt knä typ. Jag hämtade iallafall ut mitt leg och jag överdriver inte. Jag ser ut som en gris på den🐽. HAHAHA, true story 💯 Men jag kunde äntligen hämta ut mitt efterlängtade CSN. Köpte ny mascara, solpuder och ögonskugga. Kom hem, försökte jaga Adriano till sängs efter god mat, massa lek och gos. Han var så hyyyyyper. Varje gång Junior softade på fönsterbrädan som katten han är så ställde sig Adriano på tv-bänken och gjorde allt för att Katta med Junior. Hahaha, jag var helt exhausted. Hade skrivit tvär mycket i min hemtenta inom psykologin och själva traumatiska berättelsen handlar ju om 5 vänner som ska åka ut till "Jennifers" stuga. Plötsligt springer det ut en hund i vägen, bilen snurrar på grus och dem krockar. Alla vänner överlever förutom Jennifer som får en vass gren in genom fönstret och in i halsen. Hon dör. Och jag ska förklara vännernas olika chockreaktioner. Själva berättelsen e ju känslig som fan eftersom att det är en traumatisk kris som har sina olika faser. Så jag har krigat på, berättat deras olika chocktillstånd och när det kan leda till en överdeterminerad kris som kan uppstå senare i livet. Så det tog mycket energi och gav mig typ känsliga känslor. Hahahaha nej, jag grät inte. Men ni fattar hur det är att skriva hemtenta och lägg på att det är känsligt på det hela samtidigt som er hyperaktiva unge vill katta sig på fönsterbrädan med Junior. Hahaha jag ba "Dodo! Baby! Dude! Älskling! Vill du ha time out för 💯 tillsägelsen. Han kolla på mig med trotsleendet, gick ner från tv-bänken, gick upp och jag fick lägga han i spjälsängen i Timeout för typ 1 minut för den långa, lilla dvärgen har blivit tillräckligt lång för att klättra ur spjälsängen så han gör plankan typ med sina ben över spjällsängsräcket. Så hahaha ändå fick jag bära över han till mig för jag ville inte han skulle ramla över. Hahahaha jag ba "Du får inte Dodo. Du kan ramla. Få ont. Lyssna på mamma." Hahaha, han var som en durucell kanin med valp ögon. Han jiddrade med mig sååå mycket, men till slut somnade han om gott intill mig och sen ringde jag tillbaka Beri.

Älskar att kunna prata i telefon utan att bli störd hahaha. Vi hade girltalk, vi både hade känt oss ganska nere så det var så skönt när vi fick skrattanfall. HAHAHAHa, jag bokstavligen talat grät av skratt. Så My girl berättar det roligaste jag har hört på länge för mig. "Berättade jag att det var en man som flippade på mig för att jag hickade?" Redan då dog jag av skratt för jag visste att det skulle bli en tvär rolig historia. Hahahaha Beri hade fått hicka på spårvagnen när hon satt med sin mamma och Avan. Hon har sååå lätt för att hicka så hon satt på vagnen och hickade. Intill dem sitter en man i medelålders åldern och tappar det totalt. "Asså Alex, han var typ ISIS. Han sneade totalt. Han ba "Varfooooor hickar du? Svenskarna här kommer tro du e efterbliven!" HAHAHA. Hon ba "Vadå efterbliven? Jag kan inte hjälpa det. Som om hon kan hjälpa typ att hon hickar. "Han började skrika HARAAAAAM i hela spårvagnen och det satt en svensk kvinna intill honom som ba "Oj!" Hon blev helt stel. Hon visste inte vad hon skulle göra förutom att säga "Oj" upprepade gånger." HAHAHAHa, asså jag grät av skratt. Hon fick till riktig fanatiker, extremist, import rösten när hon vrålade "HARAAAM!" / "EIIIIB" Som den där psykfallet gjorde. HAHAHAHA, typ hur fan kan det vara det för att man hickar?! Hon ba "Wah! Han beter sig som han ska spränga upp spårvagnen. Han är arg och skriker "HARAAM" för att jag hickar." Så hade hon och hennes syster dött av skratt och deras mamma hade ba "Min dotter har inte gjort nåt fel! Låt henne vara innan jag kör in min sko i din mun." HAHAHAHa, asså jag grät av skratt och magen vek sig. Det kändes som jag skulle kollapsa pga den manliga extremist rösten hon fick till. Wah, men ni kan tänka er hur sjukt det lät och var. HAHAHA, jag hade pissat ner mig om jag var där. Fyfan, vilken skrattanfall vi fick. Vilken sjuk gubbe asså. HAHAHAHA, riktig psykopat.

Hon jobbade samtidigt och fick pausa typ för kunder kom in och så plötsligt hör jag av vad jag tror en skum kvinnlig, kund kommer in och försöker bestämma att dem ska träffas snart. Jag ba tänkte "Vem e det? Och varför hör jag personen lika högt som personen pratar in i telefonen?" Så började jag tänka att det var någon av hennes vänner, men rösten matchade inte ihop med någon av hennes vänners ansikten så jag ba "Wah! Det måste vara en skum kund som vill bli vän med henne. Hon känner sig säkert tvär obekväm för det låter som dem är från två skiljda världar. HAHAHa, så jag får för mig att det är en kund som pratar väldigt högt om att dem ska ses snart. Så säger "kunden" -Du raah?" HAHaHA och där kollapsade jag. För jag trodde på riktigt att det var en skum kund. Så börjar Beri dö av skratt för jag dör av skratt åt att personen sa "Du raaa?" HAHAHAHa vi fick årets skrattanfall direkt efter the Hick ups horror story och sen hon ba "Asså Alexandra är med på samtalet." Genom all skratt och då fattar jag att det inte var en skum kund och fattade då att personen pratade så högt för att personen kopplades in i vårt samtal. Hahahaha, Wah, vilken skrattanfall. Det där och mannen som fick extremist-damp på att hon hickade gjorde miiiiiin dag 💯 Älskar såna skrattanfall! Hoppas ni fick värsta slrattanfallen också. Nu ska jag ut med mina håriga fyrbenta åsnor/Dingo/Gringos till hundar. Peace!

Xoxo QueenPsykos

Xoxo QueenPsykos

Gillar

Kommentarer

milla.cerne
milla.cerne,
Men guuuuuuud vad söt!❤️
millababe.bloggplatsen.se
QueenPsykos
QueenPsykos,
Aw tack hahaha😘
nouw.com/queenpsykos
IP: 82.99.3.229