🙏🏽💜

Det var inte Corona 🙏🏽 Fick svar inatt. Men det är någon sjuk jävla influensa med corona liknande symtom. Jag mår inte bra. Ont i huvudet, känslan utav rakblad i halsen och jag är så svag i kroppen. Jag sover hela tiden. Jag är så trött. Går och lägger mig flera gånger på dagen. Sover länge och lyckas ändå somna på kvällen. Jag vaknade nyss. Tvingade mig själv upp ur sängen trots att jag lätt kunde blunda och sova vidare. Jag misstänker att jag har blivit så trött psykiskt att det tagit på hela min kropp. Att jag fallit in i en depression. Fast jag gråter inte. Jag vill inte dö. Bara det att jag känner mig bedövad och ganska trött på mitt liv. Det har inte blivit så illa att jag inte svarar i telefon. Jag pratar med mamma varje dag, min storasyster och mina bästa vänner. De får mig att skratta. Men jag ser förstörd ut och jag har inte duschat på två dagar trots att jag känner mig äcklig. Det är grått ute. Det blåser och det regnar. Men jag kommer tvinga mig själv ut i alla fall, gå en promenad och handla lite. Jag har ätit skräpmat i tre dagar. Beställt hem. Burgerking, ifrån kurdiska restaurangen och pizza igår. För jag trott att jag inte kunnat gå och mathandla och inte velat riskera andras hälsa. Men jag vill inte bli tjock heller och inte heller slösa upp alla mina pengar på skit. Så idag ska jag tvinga mig själv gå till affären och ta en promenad hur dåligt vädret än är idag. Men jag spydde nyss ihjäl mig åt bara tanken på att gå ut. Känner mig för svag. För sjuk. För trött.

Måste vila. Kanske blir bättre efter en dusch. Men till och med det känns jobbigt och svårt just nu.

Xoxo QueenPsykos

Gillar

Kommentarer

Jellybelly
Jellybelly ,
Hej!

tycker Du e jätte fin och smal, men förstår om man vill bli mer hälsosam,

jag skäms som äter så dåligt varje dag! alltså har noll diciplin!!!

har du några tips? Jag är addictedt till fast food, Aa allt onyttigt :/ jag är normal byggd kroppmässigt men jag har ingen vältränad kropp eller liksom magrutor, och det vet jag om. Jensen sitter tajta och magen hänger utanför.
Jag är en addict som älskar allt som är onyttigt och de är så svårt att hålla sig borta från det! Ja vet ju att jag kan beställa eller köpa de när som helst.

några tips? Kram
David
David,
Du är perfekt ❤️ Thanks God ❤️❤️❤️❤️ att det inte var corona
IP: 82.99.3.229