Hei!

Nå har jeg og mor vært på messe i Lillestrøm, sett på Interiør og masse forkjellige små ting og store ting.

Er helt utrolig mye fint der, men må si stilene forandrer seg fort fra år til år. Nå er folk mere på røffe ting og jeg syns jo det kan være sykt kult men jeg har alltid vært veldig jente av meg og holdt meg til blingen og det hvite jeg da.

Men forandringen fryder og alt skal gå i stil, mange har masse inspirasjon på nett og Instagram som folk selvfølgelig følger med på og går etter trenden! Det gjør jeg jo også selv.

Men en ting skal være sikkert og visst, SØLV!! Det er alltid vært populært og fint 😍 det kan nesten alle være enig i.

Og alle kunden fra Brynem Gaver & Interiør kom gjerne med forslag om hva dere liker og hva vi burde få mere inn av! Kjør på med spørsmål, vi vil gjerne gjøre det beste for og holde butikken så fin og trendy som mulig ❤️ Her er noen bilder fra messa

Også klarte jeg ikke å la være og ta bilde av crazy stuff, det her er jo noe jeg kunne slått helt til med å ha i leiligheten om jeg hadde bodd helt for meg selv 😂 men nå er jo jeg veldig på rosa.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå lurer dere sikkert veldig på hvorfor jeg har starta en ny blogg, og skal fortelle hvorfor!

Som mange vet så var jeg med på konkurransen om å bli Miss Norway.

Jeg kom dessverre ikke videre, men kan skryte av at jeg kom veldig langt! Og hele opplevelsen var virkelig verdt det, så skal ha æren av å være Miss Fredrikstad 2018 hvertfall 👑


Det betyr ikke at jeg hadde gitt meg, men jeg hadde tydeligvis ikke fulgt alle regler, eller rett og slett ikke vært god nok! jeg følte egentlig at jeg ga veldig mye og gjorde det jeg kunne, men sånn går det. I tillegg til det så kjenner jeg meg veldig letta fordi nå kan jeg være meg selv igjen og ikke kjempe om å være en bedre person enn den jeg er, jeg er ikke perfekt og gjør masse feil! det tar jeg til meg og nå har jeg så mange andre muligheter i livet som jeg skal ta tak i og bare være stolt over det jeg har klart så langt.


Veldig glad jeg ble kjent med jentene i Miss Norway og fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger, og skal heie på dere hele veien!


Men!!! Nå kommer det noen gode nyheter, jeg har tenkt til å blogge igjen og den skal bli enda bedre enn noen gang. Så skal jeg i tillegg ha noen konkurranser framover så følg nøye med🌸


Catwalken i Oslo

Likes

Comments