Header

Material: Tidnings-papper, trälim, akrylfärg och bomull.

Tid: En vecka +

Det här är den andra spindel jag gör. Han är gjord på samma sätt som den förra förutom att jag tog inspiration från en annan ganska vacker blå spindelart, vilket benen var formade annorlunda och bakdelen mindre. Jag använde också tunna lager av bomull på benen för att få dom ludna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Material: Akryl på canvasduk

tid: Ett par veckor, arbetade på lektionstid
Det här är nog det närmsta man kan komma med mig och teknik. Det jag tänkte först var att jag skulle sätta fast riktiga elektronik prylar direkt på duken och få det att verkligen sticka ut i bilden men med tiden blev det för mycket jobb och jag ville inte riskera att förstöra resten av tavlan. Jag la istället mer tid till detaljer och få de att se levande ut. Jag är väldigt nöjd med resultatet, speciellt med metallplankorna som ramar in bilden. Något jag skulle vilja lägga till är sladdar som sticker ut lite här och var men det får jag leva med. Får jag mer tid ska jag i alla fall måla dit några, något saknas. 

Den kommer att hängas upp på Wijkmanska gymnasiet i Västerås, tillsammans med ett gäng andra fantastiska konstverk av min älskade bildklass. 

Likes

Comments

Material: Pastellpennor på svart A4-papper


Likes

Comments

Material: Tidnings- och A4-papper, trälim, akrylfärg.

tid: En vecka ungefär (jobbade mest på kvällarna)

Jag älskar spindlar, de är spännande, vackra, roliga att teckna. Men så är det ju bara på bild, i verkligheten är jag livrädd för dom! Den här spindeln har jag gjort i Papier-maché till en uppgift på bildlektionen då vi arbetade med "konst på överraskande ställen", det har ett namn men jag kan bara inte minnas det. Hon har hittat hem på en vägg i skolan och hade jag haft mer tid hade jag byggt ett helt spindelnät.

Likes

Comments

Som en fortsättning på mandarinen men nu utvecklade jag den lite. Återigen, fri tolkning!

Likes

Comments

Jag fotograferar också. Det här är en del av min kreativa sida, den kan vara ganska mörk och "creepy". Jag ville få fram en obehaglig känsla och jag använde mig av en mandarin som jag skar hål i och fyllde med fejkblod. Fri tolkning!

Likes

Comments

Material: A4, blyerts (HB-4B), stompf

tid: två kvällar

Benedict Cumberbatch som "Sherlock Holmes"

(Juni 2014)

Likes

Comments

Material: A4, akvarell

Jag hittade ett fotografi på några överlevare från Titanic och de berörde mig så mycket att jag valde att avbilda dem. Här är jag också ganska ovan med akvarell, jag målade mer som om det vore akryl dock är jag väldigt nöjd med resultatet.

Likes

Comments

Material: fetsmink, liquid latex, blod

tid: 1,5 h

Det började med att jag i sista sekund misslyckades göra en latexgjutning, det var trots allt första gången.. Jag drog istället fram sminklådan och experimenterade  med den tiden jag hade. Jag blev ganska nöjd av resultatet, speciellt texturen i pannan som jag fick fram med att lägga något lager latex och riva upp det för att sedan måla. Jag fyllde halva ansiktet och halsen med det med det och det var ett rent helvete att riva bort allt efter. Men värt var det! 

Likes

Comments

Material: svart A4, pastellpennor, stompf

tid: två-tre kvällar

Jag är en filmfantast och det bästa jag vet med filmer är scener där man blir berörd. Titanic tycker jag är en otroligt bra film eftersom den är så detaljrik och jag kan tänka mig att det inte är så långt ifrån den verkliga tragedin, Slutscenen är oförglömlig och det är den jag valt att avbilda. I början av mitt tecknande koncentrerade jag mig mest på detaljer och att avbilda så likt jag kunde, men nu på senare tid har jag lärt mig att konst handlar mer om att förmedla en känsla eller tanke. Bilden blev klar i Juni 2014.

Likes

Comments