Det finns ju knappast något värre än att gå & vänta på posten & paket. Har väntat i snart 1 vecka på 2 moddar som ska ha kommit men fortfarande inte är framme. JAG BLIR GAAALEN på sånt! såfort posten kommer så springer man till dörre som en jäkla hund med viftande svans & det enda som kommer är räkningar... Kan man spy mer galla över det ? Men något positivt denna alla<3dag är att min döda kaning började fungera igen efter att ha varit " out of order " i över 1 vecka nu. Så det var ju iallafall någonting som gjorde den här dagen bättre, för nu sitter den på min Deathwish Hanged mod & dom passar varandra som ett riktigt kärlekspar. I den sitter fused claptons på 0.15 från Ulllerholms coils <3 Önskar jag kunde ladda upp videon på hur den smätter, men ja har inte kommit på hur man mailar videos via telefonen ännu hehe.

visst är det en otroligt vacker kombo dom där två <3

Likes

Comments

Så peeps ! Jag tänkte jag skulle tipsa om en grym vejp grupp på facebook. Den är stor och den är fruktansvärt aktiv med riktigt roliga medlemmar ! Mycket giveaways och tävlingar, myckete sponsrat . Den är helt enkelt grym! Så tips är att kika på facebook & gå med i gruppen , bli en i familjen <3 Det var alt jag hade att berätta just nu .

Likes

Comments

Igår var en spännande dag, först vakna och fixa och dona & sedan bege sig mot Lindholmen & Hannah <3 .
En tjej som jag innan enbart sett i livesändningar & på hennes youtube kanal , visst var hon lika fantastiskt underbar i verkligheten som hon utsrålar i sina videos ! Jätte go tjej verkligen som fick en att skratta mycket !

Vi körde en inspelning ( juice recension ) som inte blev sådär jätte bra, men vi kommer att göra några eller någon mer framöver så då är det bara att göra om och göra rätt !

jag vet att ja verkar väldigt dryg i videon, men så dryg är jag inte i verkligheten , den speglar bara inte min personlighet. Jag var väl lite nervös också då jag aldrig gjort något liknande innan <3 Hoppas ni har överseende med det.

& guuuyyysss IN OCH FÖLJ HANNAH PÅ HENNES YOUTUBE KANAL !

Likes

Comments

När man vaknar & har fått 2 st vapemails så blir man väl gött lycklig !
Deathwish Hanged mod & Juice från Zeucjuise @instagram .
Juicerna är Keylime pie * Banana nut bread & pumkinpie , favoriten är keylime pie, man kan verkligen känna smaken av pajen vilket jag älskar, det finns ju knappt något bättre än bakery juicer !

& senare idag blir det in till Göteborg för att möta upp Hanna för att gästa henne på hennes youtube-kanal, vilket ska bli jätte roligt och spännande, hon verkar vara en riktigt grymt go tjej!
Så det är väl vad den här dagen har att bjuda på, förutom väntan på mer vapemails såklart ! <3

Likes

Comments