Gjorde mina bröst på citadellkliniken hos Peter Cosmo och kunde inte bli nöjdare!
Smärtorna var som värst de första 3 dagarna, som tur fick jag hem morfin som under dessa dagarna varit min bästa vän!
Ska på återbesök på torsdag och ta ut stygnen ^^

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då va bröstförstoringen gjord!
Pappa va snäll nog att köra mig (citadellkliniken). När jag var framme följde en sköterska mig till mitt rum, där fixk jag duscha och sedan ligga och vänta. Efter ca 4 timmar kom hon in med smärtstillande och lugnande.. precis innan hade jag hört någon gråta och skrika hysteriskt och en av mina största rädslor va att operera mig så greps jag av panik, kan säga lugnande medlet kom i rätt tid haha.
Låg sedan och vänta ett tag till tills hon kom in och koppla ur mig ur min dropp för att sedan följa mig till kirurgen. Vi tog före bilder och efter lade jag mig på min plats i operationssalen.
En läkare gav mig något medel som påminde mig om effekten jag fick gången jag testade ecstasy.. skön känsla faktiskt! När han sedan spruta in narkosen somnade jag typ direkt 😹
Minns jag hade någon konstig dröm och när jag vaknade var jag vrålhungrig så första frågan va ju "när kan jag äta?" hahaha
Väl i mitt rum minns jag ej om jag fick mer tabletter med det tror jag, hade inga problem med att kissa och fick två mackor och yoghurt av sköterskan. Lite senare kom min kirurg in, Peter Cosmo, för att titta till mig så allt låg som det skulle.. han sa att allt gick hur bra som helst och såg hur bra som helst ut :)
Resten av dagen va lite tråkig.. fick smärtstillande vid 2 tillfällen till då smärtan började bli smått outhärdig men jag var samtidigt rätt hög vilket va skönt ^^
Ringde in sköterskan vid 23 och bad om mat vilket hon fixade .. måste säga att servicen här är på topp! Personalen är även mycket trevliga!
Imorgon väcks jag kl 7 för frukost o sen ska Peter ta efterbilder på mig.. ska bli skoj att få se mina nya bröst för första gången 😁

Likes

Comments

Förberett naglarna inför operationen, hejdå färg och välkommen tillbaka franskarna 😹😁

Likes

Comments

De olika outfitsen under semestern i Polen ❤

Likes

Comments

Då har jag varit på konsultatuion inne på CitadelKliniken i Malmö angående bröstförstoring. Blev mycket trevligt bemött av receptionisten och sjuksköterskan Ingela såväl som av själva kirurgen Peter Cosmo.
Vi kom fram till att vi ska lägga 590cc i vänstra bröst och 640cc i högra (då min högra tutte är mindre än min vänstra).
Dessa mängder kommer motsvara att jag kommer ha ca G kupa när vi är klara.
Jag fick tid redan om 3 veckor! Alltså den 7 september.

Efter konsultationen överraskades jag av två väninnor som jag hann ta en fika med innan jag träffa pappa för att komma igång med övningskörandet. Körandet gick faktiskt bättre än väntat, fast vi höll oss till första och andra växeln bara vilket för mig var en bra start då det blir lätt jobbigt för mig med för mycket info på en gång. ADHDn är en gift and a curse haha!









Likes

Comments

Denna bloggen kommer va fylld med bitar av mitt liv, tankar, åsikter, vad som händer osv..
För att göra en kort sammanfattning av "höjdpunkterna" som kommer detta året

  • Konsultation på citadelkliniken
  • Resa till Polen
  • Bröstförstoring
  • Hårförlängning
  • Halloween (Harley Quinn outfit)
  • Resa till Italien
  • Fylla läpparna

Luckorna mellan dessa händelser lär också fyllas med annat skoj. Så följ gärna, kommentera och tveka inte att skicka förfrågan om särskilda ämnen om ni har något ni vill att jag drar upp. :)

xoxo

Likes

Comments