Trött men kan inte sova, tom i huvudet och vet inte vad jag ska skriva ens. Hoppas att alla haft en bra dag/kväll/natt! 🙏🏽👍🏽
Tagit massa selfies inatt då jag haft brist på sömn 😓 här kommer 2 av dem.

Xoxo

  • 35 Readers

Likes

Comments

Mitt första inlägg!
Mikaela heter jag, tja tja!

Mitt första inlägg kommer handla om material för att göra kläder och vart min man är, min man är just nu i Ghana (Afrika.) Han har varit där ett tag nu och det är jobbigt för han får inte komma tillbaka ännu, han blev utvisad. Inge brott har han begått ingenting dåligt har han gjort för att förtjäna detta. Han har bott i Sverige i 6 år och har tre barn, ett med mig och två med en annan kvinna, som satt han i denna situation! Han gick igenom en vårdnadstvist med exet. Lång historia, som jag kan ta en annan dag! Vi fick dock reda på att han var illegal på grund av sitt ex och de fick vi reda på när vi skulle hämta hans handlingar hos Migrationsverket. Han hade inte en aning och vi båda brast ut i tårar, vår dotter har precis fyllt ett och detta är inte OK! Migrationsverket skiter fullständigt i, men alla hemska människor som finns här som begår brott och har massa prickar i sitt register ska fängslas in? Dem borde åka tillbaka istället. Men min man som har jobbat vitt, gått i skolan, är assimilerad ska skickas hem till Ghana? Hans hem är här med oss, med mig och Aisha som vår dotter heter. Han har missat hennes första steg, han har missat de mesta!! Han har varit borta från oss i fyra månader nu, Aisha vaknar på nätterna och gråter och gråter och skriker pappa!! Detta är inte OK! Hon springer runt och säger pappa dagligen, så fort hon pratar med han i telefon eller på Skype så pussar hon på telefonen.
Hon saknar honom så mkt, och de gör ont att se henne lida som hon gör utan sin pappa.
Hon både äter och sover sämre sen han åkte,
Migrationsverket säger då till mig fixa intyg!
Men hur fan ska jag kunna göra de när de är jag som MAMMA som endast märker detta.
Sen nu när jag ska ringa dom och kolla hur de fungerar med ärendet så säger dem att jag ska ha fullmakt, skitsnack!! Jag är hans fru (ja vi är gifta.) Jag ska inte behöva ha någon fullmakt, har flera vänner som gått igenom detta och dem säger att Migrationsverket gör fel.
Jag blir så frustrerad och ledsen! Vill ha min man och min dotters pappa tillbaka 😭

Men när han ändå är där så har han köpt material för att göra kläder till oss alla tre, ska bli så kul att se hur dem ser ut sen. Bilderna visar hur materialen ser ut! Jag ÄLSKAR dem.
Jag vill i alla fall ha en topp med lång kjol,
Och Aisha ska ha en klänning ☺️
Han får bestämma sin stil för jag fick bestämma min stil på de jag vill ha, trodde inte att mitt första inlägg skulle bli så långt. Men ibland så skriver jag i full fart. Svarar gärna på frågor om ni har något ni undrar över. Hoppas alla har en trevlig kväll. För det har jag! Pratade precis med min man så allt känns lite bättre nu❤️

Puss på er

  • 35 Readers

Likes

Comments