kolla gärna in min andra blogg, klicka HÄR isåfall :)

tänkte också på detta, när jag först började denna bloggen sa jag att ni fick fråga vad ni ville till mig men fick då aldrig några frågor så tänkte säga det igen, har ni något ni vill fråga, fråga! jag bits inte :) vill ni inte eller kommer ni inte på något så gör jag ett inlägg där jag berättar nästan allt om mig :)

hoppas ni kommer med frågor så att jag kan svara på dem.

Puss på er 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


denna jackan är så snygg. måste ha den! shit asså, den är ju helt underbar. :D

den finns på shock.se (länken till jackan) och kostar 2998kr. 

kolla in sidan, klicka på denna länken för att komma dit: HÄR

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll 

Puss

Likes

Comments
den första bilden har jag tagit, den andra bilden har min älskade vän Alsafa tagit :) får börja använda min kamera mer nu i sommar. 

ha en fortsatt trevlig kväll. kommer upp ett blogginlägg till och sen stänger jag av och går och lägger mig 

Puss


Likes

Comments

idag va jag inte i skolan, är förskyld... men istället handlade jag med mamma och beställde hem kina mat. fick också godis av henne ;). hade på mig det nya linnet jag skulle visa er :), vad tycks? 

hoppas er dag har varit bra

Puss på er 


Likes

Comments


förlåt för att jag inte har bloggat på länge, har haft påsklov och har då varit väldigt upptagen, har varit i malmö med 9a och 9b och bara varit med familjen.

malmö va jätte kul :) vi shoppade, åt och va på teater. teatern hette En midsommarnattsdröm Av William Shakespeare. den va väldigt rolig och bra. handlade ett linne (kommer bilder sen), en laddare till min pojkvän och ett armband till han som jag senare fick. vi kom hem runt 12 på natten och sen hade vi sovmorgon till klockan 9.50.

har firat påsk med familjen och fick både godis och pengar. 

i helgen har jag bara varit med min kille och vi har myst och haft det bra. vi var på middag med hans familj på fredagen. på lördagen sov vi och myste :) och på söndagen firade vi 6 månader. vi åkte till kristianstad och fikade och bara pratade. jag fick öronhängen och ett halsband (kommer bild sen tsm med linnet). 

på torsdag och fredag är vi lediga från skolan (jippi), så jag åker till han på torsdag morgon. på fredagen ska vi ha filmkväll ihop med några kompisar och jag ska få träffa 2 av hans kompisar för första gången. på lördag sticker vi till Lund och går på konsert med Jontes band (vår kompis) (kommer bilder sen) och sen på söndagen åker jag och mamma till Ullared!! (bilder på vad jag köpte kommer sen). 

ska snart lägga mig så godnatt och sov gott :)

Puss på er  


Likes

Comments

they say my friends, i say my sisters <3

vad skulle jag gjort utan dem här 3 galna men underbara tjejerna? ni gör mig hel. kan berätta allt för er och jag litar verkligen på er. tack för att ni finns. älskar er så sjukt mycket. 

puss på er <3


Likes

Comments

Glad påsk allihopa :) hoppas nu får en bra dag med mycket god mat. Idag ska jag åka till Bromölla och fira påsk med min mamma, morfar, styvpappa, styvbrödrar och min andra morfar och hans sambo. Ska såklart äta massa godis också ;) ha en underbar dag och så hörs vi

Puss


Likes

Comments