¡Hola!

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev men jag har inte glömt er! Det händer bara inte så mycket värt att dokumentera nu😂

Men om vi ska göra någon slags uppföljning så har jag fikat med den tjejen som skrev till mig och det var hur mysigt som helst! En annan rolig sak är att en tjej i min klass har börjat skriva till mig också, så det känns jätteroligt! En tjej sa en gång till mig att man ska samla på vänner så det tänker jag göra. Man vet aldrig vad man kan uppleva för nya äventyr när man släpper in folk i sitt liv!

Annars så har jag bara njutit av lovet! Det är välbehövligt😴

Ni får ha det så bra!

Puß

QE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

https://www.ted.com/talks/jimmy_carter_why_i_believe_the_mistreatment_of_women_is_the_number_one_human_rights_abuse

Likes

Comments

Hejhej!

Nu har jag en jätterolig sak att berätta! En tjej i min parallellklass (som jag aldrig pratat med) skickade ett DM till mig där hon skrev att hon tyckte jag verkade jättesnäll och att hon gärna hade velat umgås med mig. Jag fick en sån chock! Jag beundrar henne så mycket för att hon vågar! Och sen blev jag ju såklart glad att av alla elever på hela skolan, asså vi är över tusen stycken, så skriver hon till mig! Jag blev asglad och typ smickrad😂 Men vi ska iallafall ses nu på lovet! Asså detta visar på att om man bara vågar så kan man vinna så mycket i livet. I detta fallet så tack vare att hon vågade skriva till mig så kommer vi båda vinna en ny vän förhoppningsvis!

Det låter typ som en high-school saga som aldrig inträffar på riktigt men jag garanterar er, det är sant och jag blev så glad!

Puss puss♥️

Likes

Comments

Hellojsan!

Idag har väl varit en vanlig dag, jag har varit i skolan och hos psykologen annars inget.

Fast jag insåg en sak på bussen som jag tänkte dela med mig av. Jag insåg nämligen att min musiksmak lider av splitting. För er som inte vet så är splitting ett psykologiskt tillstånd där man har oförenliga krav i sitt psyke. Det har min musiksmak. När jag kollar mina senast spelade listor på Spotify så har vi Sveriges topplista, the 100 most uplifting songs, best of 50s, best of 60s, best of 80s och sen det som skär sig är spellistan "👊🏻" som består av låtar från bland annat Madi Banja, Lorentz, Linda Pira, Wiz Khalifa och Post Malone. Det går inte helt ihop😂 men det är skitsamma sålänge jag tycker det är bra. Jag rekommenderar er att kolla upp dessa artisterna för de bygger upp självförtroendet. Typ när man är ensam i skolan och måste gå förbi massa folk så kan man sätta på "Låt dem hata" med Linda Pira så blir livet lite enklare!

Men jag undrar om ni oxå har oförenliga krav i er musiksmak eller något annat, typ er klädstil eller så?

Puss

QE

Likes

Comments

Halloj!

Jag har inte bloggat på aslänge, jag har helt enkelt inte hunnit! Det har varit mycket överallt, med pappa, i skolan och hemma, så det har helt enkelt fått gå före!

Men nu tänkte jag se om jag inte kan få lite tid över till att börja igen för jag tycker ju det är roligt! Dock undrar jag lite över mig själv när jag kollar på mina gamla inlägg. Fan hälften av dem handlar ju om killar. Man kan säga att under de nästan fem månaderna som gått sedan jag sist bloggade så har jag bytat inställning till livet. Jag har ett par huvudregler i livet, och de är följande:

1. Älska dig själv!
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad
3. JAG SPRINGER INTE ENS EFTER BUSSEN VARFÖR I HELVETE SKULLE JAG DÅ SPRINGA EFTER KILLAR?!?!

Denna nya, väldigt djupa inställningen till livet är som sagt annorlunda jämfört med för ett halvår sedan, och helt ärligt så är det mycket skönare såhär. Det är även därför jag inte censurerar mitt språk längre, asså jag svär en del men det betyder inte att jag är pantad? Och om ni vill ha bevis på det så gick jag ut nian med 315 meritpoäng, alltså har jag lite i huvudet. Men det är min blogg/dagbok och då behöver jag inte vara formell! Inte för att någon har klagat men behövde ändå klargöra det.

Men nu ska jag gå, ni får ha det så bra!

Puss puss

QE

Likes

Comments

Halloj!

Nu trodde ni allt att Shakespeare har gjort något dåligt, men så är inte fallet! Jag fick Shakespeare ifrån att jag idag fick beröm av min engelsklärare, hon sa att jag var fancy för att jag hänvisade till Shakespeare i slutet av min uppsats!

Inte okey kommer ifrån att vi hade en workshop på eftermiddagen som hette Inte Okey och handlade om beteende på internet och vilka lagar som gäller på internet, så det var väldigt lärorikt!

Skolkatalogen kom idag, så denna eftermiddagen har jag varit lite av en stalker...

Jag känner ångesten börja komma lite nu, för jag ska ju iväg på en stor tävling utomlands i helgen, och för att komma dit måste jag åka båt. Över havet. Som i havet som tog pappa. Jag brukar inte vara rädd för vatten och det är ju inte vattnets fel eftersom han tog självmord men det är ändå obehagligt. Det ska inte heller bli kul att lämna min familj för tänk om de också försvinner. Det klarar jag inte. Men min tränare säger att jag inte behöver följa med men jag vill ju, det är en häftig tävling!

Förlåt för att jag skrev lite hattigt idag men det är sent och jag vill sova, men ville ändå skriva så jag inte glömmer något!

Ha det bra!

Q Em

Likes

Comments

¡Hola!

Heute har jag varit i skolan! Vår första lektion var psykologi och då berättade jag för min klass vad som hänt och att jag inte menade något illa om jag var lite förvirrad eller seg. De var så söta, några började gråta och flera kom och kramade mig och sa att om jag ville prata så fanns de alltid där. Och denna klassen har jag gått i typ tre månader! Jag trivs verkligen!

Men tillbaka till att det var så skönt att det var just en psykologilektion var för att vår lärare började prata om hur man bemöter personer i sorg och det är ändå skönt att de fått lära sig det!

Jag var även hos kuratorn i skolan idag och det var skönt! Hon var snäll och lätt att prata med. Vi bokade en ny tid nästa vecka och veckan efter det ska jag till BUP så det blir nog bra.

Men ni får ha det så bra!

Kram

Q Em

Likes

Comments

Hejhej!

Inatt sov jag 12 timmar! Skönt! Idag har jag träffat en kompis och fått födelsedagspaketer. Vi har varit i kyrkan på minnesgudstjänst. De läste upp pappas namn. Jag har haft lite svårt att äta idag.

Jag undrar en sak. Varför tar man kärleken för givet när den finns där och tänker inte på den men sen när sorgen kommer så känns den överallt hela tiden? Och alla pratar om ett sorgeår, men måste man vara ledsen i ett helt år? Kommentera gärna era tankar!

Jag har tagit bilden på stranden pappa dog på. Det är så vackert att jag kan förstå varför han tog sitt liv här. Han var trygg i vattnet.

Kram
Q Em

Likes

Comments

Hejhej!

Idag kommer jag att göra korta notiser om dagarna sen pappas död bara så jag kommer ihåg.

I lördags firade vi min födelsedag. När vi hade ätit upp kakan fick vi beskedet. Efteråt åkte vi ut till farmor och farfar och pratade med polisen. Jag kände mig tom. Min moster var hemma och hon följde med.

I söndags kom min andra moster ner med sina barn och vi pysslade lite. Det var mysigt att de kom men jag var ändå ledsen. Jag hade det svårt att duscha denna dagen på grund av vattnet.

Ska jag vara helt ärlig så är måndagen och tisdagen väldigt lika. Jag vet att jag har varit på begravningsbyrån men kan inte komma ihåg vilken dag. Jag är ledsen men kan inte prata. Vid tisdagens slut så har jag berättat för mina närmaste kompisar.

Onsdagen är min sextonde födelsedag. Den firas i Osby där vi äter pizza och besöker ett medium som berättar att pappa alltid är med oss och hjälper oss.

Torsdagen är dagen vi besöker stranden som han tog livet av sig på. Det låter sjukt, men där var så mysigt så jag kan förstå han. På kvällen går jag och tränar, men eftersom jag tränar en vattensport så är det fruktansvärt jobbigt och jag har aldrig varit så rädd. Jag ska berätta: Det tog 40 minuter för mig att komma i vattnet. Först kunde jag inte ens kolla på de som hoppade i för jag tänkte bara att de kanske aldrig skulle komma upp igen, men sen stod jag och kollade på vattnet i säkert 20 minuter innan jag tog av mig tröjan så jag bara hade baddräkt på mig. Sen kollade jag i typ 10 minuter till. Men sen började jag ta på mig fenor. Det var ändå lätt, cyklopet var värre eftersom då kan man ju inte andas med näsan. Sen satt jag där på kanten ett tag för jag vågade inte hoppa i men jag gjorde det ändå till sist. Jag började simma och dyka på det grunda och det gick ganska bra, men sen när jag skulle in på det djupa blev det lite kaos. Första dyket gick bra, men sen simma jag ner och la mig på botten och såg allt vatten ovanför mig och då fick jag typ panik och tänkte att jag skiter i detta jag kan spela rugby på land istället. Men sen tänkte jag att om jag går upp nu så blir det som att ge upp och jag tänker inte ge upp. Så jag stannade i vattnet och sen spelade jag lite också men jag har nog aldrig spelat så dåligt. Men jag bryr mig faktiskt inte för jag gjorde det. Det är lite mesigt för jag vet ju att det inte är vattnets fel och jag har badat en miljon gånger innan men känner mig ändå stark nu.

Idag, fredag, så var vi på begravningsbyrån igen och sen på eftermiddagen så var vi hos mammas kompis! Idag känner jag mig inte stark och jag hade problem med duschen idag igen.

Under dessa dagarna så har jag känt mig väldigt tom. Alla säger att jag måste prata med jag har inget att säga. Det kommer inga ord. Jag har också haft väldigt ont i kroppen. Jag har så mycket att berätta men jag orkar inte. Det kommer kanske en annan dag. Men nu börjar detta bli väldigt långt så jag tänker avsluta med samma ord som ska stå i pappas dödsannons: För tidigt för oss men det var Guds vilja.

Kram

Q Em❤️

Likes

Comments

Nu har det hänt. Det som inte får hända. Min pappa skulle jobba kväll i onsdags och torsdags, så min bror skulle vara hos mig och mamma. I onsdags kväll skulle min bror ringa honom men hans mobil var avstängd och det gick inte att få kontakt med honom varken på onsdagen eller torsdagen. På fredagen skulle min lillebror till pappa men han var inte i sitt hus så min lillebror fick följa med hem till oss igen. På lördagen körde mamma upp till huset igen men han var inte där, så vi anmälde honom som försvunnen hos polisen. På lördagseftermiddagen får vi ett samtal som vänder uppochner på allt. I torsdags morgon fick polisen ett larm om en drunknad person på stranden. Med hjälp av vår efterlysning kunde de identifiera honom. Det var pappa. Han har dränkt sig.

Jag kommer att skriva ett inlägg om varje dag för jag vill inte glömma vad som händer och vad jag känner! Men först har jag en uppmaning till er. Jag vet att alla som är med om dödsfall säger det men jag menar det verkligen och jag vill att ni lyssnar: säg till era nära att ni älskar dem för det kan vara försent imorgon! Ingen misstänkte att pappa skulle göra på detta viset och jag var skitsur på hans beteende den sista tiden, jag har inte pratat med honom på flera veckor och nu är han död. Så bara gör det!

Kram
Q Em

Likes

Comments