Omg, hej.. Sjukt längesen varken jag eller Celina bloggade men ingen av oss har velat, vet inte om vi direkt kommer fortsätta heller.. Kanske blir lite då & då menmen..

Vi är ju inte direkt så bra på att blogga eftersom vi aldrig kommer på något att skriva om:P Tycker att våran blogg är riktigt tråkig så mm..

Upptaxerar mer på insta - Matilda_Allstadius & Celina_Andersson ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något utav det bästa jag vet är bebisar.. Asså min kärlek till bebisar är så stor!! Dom är så söta, gulliga helt enkelt underbara!! Min dröm är ju typ att ha en egen bebis, dock inte nu eftersom jag bara är 14 år men asså det är en dröm för mig!!!

Likes

Comments

Som sagt så lagade jag mat igår och det blev sååå gott! Varför jag inte skrev detta inlägget igår är la bara för att jag inte hade tid..

Idag är det söndag igen, och det suger ju så jävla hårt eftersom det är skola imorgon, men vad ska man göra åt det? :(

HADE

Likes

Comments

Hej!!
Igår på kvällen så var jag på kalas hos min syster fast det var min mamma som fyllde år.. Men vi var där bara för att vi var så många så vi skulle inte få plats här hemma hos mig men det fick vi där så ja.. Det var kul, tog många bilder men kan inte direkt lägga ut någon för att det var folk som var med på varenda bild och dom kanske inte vill vara med så de är därför.

Idag vet jag inte roligt vad som kommer hända, först skulle jag åka till min pappa men han var inte hemma så jag orkade inte vara där själv.. :P Jag tänkte bara vara hemma idag har ganska ont oxå så det får bli bra såhär.. ;) Ångrade lite att jag inte åkte med min mamma men aja.. Tänkte kanske göra tacopaj sen.. Får se hur det går, har ALDRIG gjort tacopaj förut bara annan mat så det kommer säkert att gå skit.. MenMen..

HADEEEE

Likes

Comments

Håller på att kolla på smink på nätet, vet inte varför ville bara kolla på något & asså just nu när jag ser dom fina bilderna så vill jag bara ha.. Problemet är ju typ bara att jag tycker det är så sjukt jävla tråkigt att köpa smink.. Får la ta & köpa nytt snart bara för att jag vill ha nytt.. ;)

HADEEEE

Likes

Comments

Likes

Comments

OkejOkej, ingen av oss har bloggar särskilt bra.. Riktigt dåligt faktiskt.. Har velat blogga sjukt mycket nu på senaste tiden men det har inte blivit av, vilket är väldigt synd tycker jag eftersom det är kul att blogga. Jag vet inte om Celina någonsin kommer blogga mer.. För hon har inte tid & orkar inte men aja, hon gör som hon vill! Jag ska iallafall försöka så ofta jag kan.. Men det finns ju ett problem.. Vet ju aldrig vad jag ska skriva om.. Men jag får la hitta på något ;) Haha.. Hoppas ni har det bra iallafall :)

HADE

Likes

Comments

Vet inte varför men häromdagen så satt jag & tänkte på vilken årstid som var min favorit, haha.. Låter sjukt jävla tråkigt, jag vet men aja.. Jag kom fram till att hösten är min favorit årstid, okej jag hatar när det är kallt osv men det är fett mysigt, man kan tända ljus osv.. Liksom på sommaren brukar man ju inte tända ljus, eller vissa kanske gör det men inte jag. Fett ointressant var kanske detta inläggen men det är uppdatering :3

/Matilda

Likes

Comments

OMG HEJJJ!!
Detta var sååå längesen men min mobil har varit sönder osv så har inte kunnat blogga, men nu är den lagad!! Ingen aning om vad jag ska säga men.. Jag är sjuk, varit det sen i fredags och det är ju inte så kul..

//Matilda

Likes

Comments

Hej!
På torsdag börjar både jag & Celina skolan och jag får seriöst panik utav det.. Jag gillar som sagt inte skolan alls, finns anledningar till det men det är inget jag orkar eller vill dela med mig utav så ja.. Får la ta vara på den sista tiden som finns kvar..

Jag bloggar inte så mycket, jag vet.. Men det är för jag fortfarande inte vet vad jag ska skriva om? Vet inte vad denna bloggen ska handla om helt, haha.. Vet att det blir tråkigt om man inte bloggar så ofta men det är som det är. & när skolan börjar så kommer jag inte ha mycket tid, så aa.. Hoppas ni mår bra iallafall!

HADE
//Matilda

Likes

Comments