Shopping/grillkväll🛍

Go kväll allihopa hoppas eran dag har varit bra! Min har bara varit toppen.

Min dag började runt 10 tiden vaknade utav att saga och pappa hans skulle åka till sjön för saga ville bada. Jag själv är inget stort fann utav att bada i sjö eller i havet är alltid liv rädd för nåt eller så inbillar jag mig en massa skit😂.

Efter att dom hade dundrat ut från huset så va de tyst men då kunde jag inte somna om så jag gick på toa och la mig i soffan och kollade på en serie. Efter ett tag kom de tbx.

På eftermiddagen så blev de en sväng till hallarna i Halmstad för jag behövde köpa nya shorts i med att jag inte har så många. Vi gick till new yorker där fick leta efter ett tag hittade först ett par som jag tyckte va skit snygga men de va typ försmå eller de va själv just de materialet som inte passade mig. Hittade så klart de shortsen som jag hade kollar på när jag va med babe dock fanns de inte i min storlek men jag testade en annan storlek. Det visade sig att dom satt bra men de va riktigt jobbigt att knäppa dom när jag skulle ta på mig dom, och dom hade suttit så jävla bra om de va rätt storlek så jag sket i dom och hittade ett par andra.

Det blev ett par shorts ett linne och en tunn kofta. Sen efter den lilla shopping turen åkte vi tbx till Mellbystrand. Blev bemött i dörren av en glad bagera som blev jätte glad att vi hade kommit hem.

Men vi va inte hemma så länge förens vi åkte till maxi för att köpa grejer till planteringen nämligen gödsel. Pappa hans hade även under dagen köpt tomatplantor som vi skulle plantera Sen köpte vi lite annat som vi behövde till maten.

När vi kom hem så startade jag och pappa hans igång med att plantera och även vattnade de jag hade planterat igår. De vi planterade idag va både sallad och tomatplantorna då vi hände ut gödslet vid tomatplantorna och vattnade även dom.

Sen så grillade vi de va riktigt gött, snart ska jag duscha och pusta ut lite hade jag tänkt sen få vi se vad som händer ska skriva ett till inlägg lite senare, ha det bäst så länge✨💕

  • Nära Mellbystrand

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229