​Hey allihop igen hoppas eran dag har varit perfekt! För de har iallafall min varit har varit. I morgon åker jag hem från min babe de är så klart tråkigt och jobbigt men vi ses snart igen och de vet jag men de är alltid jobbigt att säga hey då och så klart ska jag bogga på tåget i morgon vad vi har gjort eller jag ska försöka iallafall.

Men nu tänkte jag skriva lite mer om vad den perfekta road tripen enligt mig är, för de kan ju inte bara jag som älskar att åka runt och inte veta riktigt vart man är på väg eller så vet man de bara att man åker långt. Jag har alltid älskat att åka runt i en bil och bara göra inget typ jo lyssna på musik och bara ha anmält kul!.

Men mitt intresse med att åka runt i en bil blev dock större när jag började gymnasiet jag gick ju naturbruk 3 år och bodde även på skolan och på ett naturbruks gymnasie så finns de att välja mellan att bara va på rummet eller va med alla andra eller bara att åka runt. första året för mig va ju så klart att jag låg inne i mitt rum för jag vågade inte riktigt va med andra för jag va för blyg och sånt.. men dock andra året vågade jag mer och då hände det med att jag tog för mig och hängde med 3:orna och de är nåt jag aldrig ångrar fy fan va kul vi hade och ibland kunde det hända saker som man inte va så förberedd på. 

Typ den gången när vi fick för oss att åka pulka när det hade kommit snö och de inte fanns plats eller jo de gjorde de det va bara min bror som hade fått för sig att åka i bagaget bara för han ville testa eller jag vet inte riktigt men han fick som han ville och han tyckte de va skit kul.

Jag har tänkt många gånger när jag väl får körkort och fått bil att bara packa mina grejer och bara dra jag vet inte vart jag vet inte vilken stand komun jag vet bara att jag vill åka bort se vart jag hamnar och se vart vägarna kan ta mig. Jag kommer så klart inte dra själv för de vågar jag nog kanske inte men om jag skulle ta med mig nån så är de nån jag vet att jag kan ha as kul med och som kan hjälpa en att köra rätt. I de fallet så litar jag inte på mig själv för jag är ju som jag är.

Jag vet att det aldrig är bra att rymma i från sitt mående men det finns så många gånger jag bara tänkt att packa mina grejer och dra bort från allt, så klart har inte detta med mitt mående att göra jag säger bara de att den dagen jag får körkort så kommer jag fira den sommaren med att packa mina grejer ta med mig en rolig vän eller kanske min babe eller min lillasyster. för mig vill jag att de ska bli en road trip som vi ska minnas en sån vi kan kolla tbx om några år och bara skratta åt för de kommer bli så sjuka jävla minnen. En road trip för mig är inte bara att sätta sig i en bil och köra nånstans nej då man ska bara sätta sig i en bil och bara köra man vet inte vart eller var man ska det ända man vet är att man kör nånstans och att man ska ha kul.

Om vi nu ska tänka i min lilla bubbla som vi brukar göra ibland så det som skulle behövas för mig för att göra en perfekt road trip en rolig små galen kompis en perfekt spellista med bra musik och att ta med sig grejer så klart lite kläder mobilen,mobil laddare,pengar. Och sen är det bara tuta och köra så klart.

Jag har ett mål jag ska göra iallafall när jag väl klarat ta mitt körkort och köpt min bil (de ska så klart va volvo) så vill jag under hela den sommaren åka runt över allt i Sverige och då menar jag veklingen över allt i Sverige på en hel sommar det kommer bli skit nice och skit mysigt de är inget jag skulle ångra att göra de är nåt jag verkligen vill göra och kommer att göra. När jag väl kommer plugga till körkortet i sommar så kommer jag ha detta målet uppe i mitt huvud för att klara det.

Detta va väl allt för mig vi ses i morgon när jag sitter på tåget sov gott mina hjärtan har de bra så länge!.   

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hey allihop hoppas ni har haft de bra nu när vissa utav er har lov och allt. Idag tänkte jag skriva lite om hur min dröm dejt skulle va eller en perfekt mys kväll för mig skulle se ut, nåt som kanske alla tjejer har drömt om inte vet jag.

En perfekt dröm dejt för mig som jag alltid har drömt om vet inte hur länge men länge!!. De är att jag blir typ bortskämd för en dag,inte att jag får en massa grejer som jag pekar på no no att jag får frukost på sängen men en fin färg glad frukost typ. Nu undrar ni nog vad jag menar med en färg glad frukost.. Med en färg glad frukost menar jag att de ska vara ägg bacon,rostat bröd med skinka och paprika och gurka. Sen ska det vara vindruvor,bannan och lite choklad och så klart amerikanska pannkakor muuums vi får inte glömma jordgubbar. Visst detta låter mycket men de skulle vara en nice frukost och en frukost värd att minnas så klart.

Detta är inget som jag skulle vilja ha på min födelsedag eller alla hjärtans dag, detta är nåt jag skulle vilja ha vilken fin underbar dag som helst. Att liksom vakna upp en morgon med att den man är på g med eller är tsm med har gjort en fin underbar frukost till en, och så klart pricken över i:et skulle va en ros på brickan eller bordet. Tänk er tanken att ens kille kommer in i sovrummet och lägger sig jämte en och viskar i en öra " älskling vakna jag har gjort frukost åt oss" hur gulligt skulle inte de vara!.

En annan sak som skulle va helt perfekt och som är oxå en sak som är min dröm dejt, det är att man blir kidnappad utav personen man är tsm med att han eller hon säger att man ska vara klar en vis tid och sen kommer och hämtar en, kidnappningen skulle ta till en fin resturan eller de behöver inte va ett skit dyrt ställe bara det inte skulle va donken eller nån annan handburgare resturang, visst de är ganska charmigt de med men inte i detta sammanhang. Vi säger bara en fin resturang som inte är så dyr och sen vidare så bär kvällen åt en biograf och man få kolla på en film man vill se. efter att ha kollat på bio så drar man mot ett glass ställe eller nåt annat gulligt ställe som har glass inte för jag tror vi har nåt ställe här i Sverige skit samma detta är ju mina tankar och min lilla fantasi och önskan så man får leka lite med tanken bara.

Att man drar till ett litet cafe eller glass ställe är bara hur gulligt som helst och sen för att avrunda allt med att gå en promenad under en vacker stjärnklar himmel,hade varit hur underbart som helt nåt jag har velat och drömt om hur länge som helst!.

En annan dröm dejt för mig skulle va på sommaren eller när det börjar bli sommar, tänk er en sån där fin sommar kväll en sån sommar kväll efter en riktigt varm dag. Att ens partner har planerat en fin kväll på stranden typ picknick med jordgubbar,pizza,choklad, vin och cola. På nåt sätt så ska man smälta chokladen så klart och sen doppa jordgubbarna och till detta så måste man så klart ha marshmallows och kex oxå de får vi inte glömma. Detta skulle va så klart va på stranden och sen kan man se på solnedgången tsm de hade varit en sommarkväll för mig att minnas. Blir alldeles sölig när jag tänker på de.

okej de va dröm dejterna så som jag önskat och vill ha nån gång innan jag dör typ. Men nu hoppar vi över till den perfekta mys kvällen enligt mig.

Den perfekta mys kvällen för mig inne håller mycket sött och gott men oxå ett schema utav filmer nu är det så klart upp till var och en vad man nu är för slags film typ jag själv är ju mer för skräck,drama är dock inte så mycket för romatiska filmer finns bara två som jag verkligen älskar och de är Titanic och dagboken,det är dom ända kärleks filmerna jag bölar till och blir helt sölig utav.

Nog om filmerna men man fixar ihop ett schema med filmer man vill se när de är klart så har vi ju de onyttiga myset, och här som sagt är vi alla olika om vi vill vara nyttiga eller onyttiga de är som sagt upp till var och en men för oss som kanske är lite galna i onyttiga saker så är nog dessa saker nåt för oss. Myset består då utav en påse med ostbollar,en påse med chips,popcorn,morots stavar görkstavar, lös godis och så klart glass men de ska inte va vilken glass som helst det ska vara Ben and Jerry's, drickan ska va energi dricka spelar ingen roll vilken, och sen några flaskor med coca cola.

Där har ni den perfekta mys kvällen med sin partner eller nån vän, eller jo man fixar till soffan eller om man vill kolla på golvet men jag skulle före dra soffan om de inte är med min bästa vän för då skulle jag faktiskt ha de på golvet och va på madrasser för de är mysigare när man är hemma hos mig kan jag tycka annars övrigt så är de soffan som gäller. med massa filtar ska man va på golvet då är de kuddar och täcken som gäller just de glömde dippen och den måste vara med och chokladen, nu har jag nog fått med allt som jag ville ha med.

Visst en mys kväll och en person skulle stå för detta blir rett så dyrt så då är det bättre att man delar upp de vem som tar vad och sånt så de inte blir lika dyrt. Detta va allt för den här gången hoppas ni får en fortsatt trevlig dag/kväll ha de bra.

Likes

Comments

God morgon allihop hoppas ni har sovit gott! För de har iallafall jag tills jag vaknade för ett tag sen och inte kunde somna om. Har typ vänt och snurrat på mig sen kl03.00 i morse tur att babe kan sova iallafall😂😏.

Idag tänkte jag skriva om två nya projekt som jag har framför mig och som jag tänker göra och som jag vill göra så klart!.

Ni vet ju redan sen tidigare att jag har två tatueringar en på skuldran och en på höger armen. Båda två betyder så klart skit mycket och dom är för två helt jätte underbara människor som har betytt och som betyder skit mycket.

Projekt nr ett som jag har tänkt att tatuera in är under nyckelbenet där det ska stå en tex " be strong". Den har så klart ett budskap och en betydelse precis som alla mina andra tatueringar, och just den här är för min lillasyster så mår väldigt dåligt just nu och har gått igenom riktigt mycket redan.

Be strong tatueringen vill jag göra för oss båda för att jag vet att vi klarar allt tsm för tsm är vi alltid som starkast. Sen dels de med att är jag inte nära henne och livet skulle kännas skit så har jag henne alltid vid mig en då och kan bli påmind att jag ska vara stark för hennes skull.

Tror de skulle betyda mycket för henne med om jag gjorde den
💎. Hon ska hänga med när jag väl ska göra den har hon sagt om hon nu inte går i skolan vilket jag tror att hon gör.

Nästa tatuering som jag är sugen på att göra efter jag har gjort "be strong" tatueringen, de är en tatuering som jag har valt att sätt på halsen på min vänstra sida och där ska det stå "family" men de som är så speciellt med den här är att f:et är ett hjärta och de möter själva y:et så de blir ett helt hjärta.

Varför jag vill göra den är för att min familj betyder mycket för mig visst har en familj på två olika håll men den betyder mycket ändå fast den andra delen träffar jag sällan. Medans den andra delen bor jag hos och den ligger mig så klart närmast hjärtat. Vi går igenom så mycket vi alla där hemma nu de är både tårar svett och blod.

Det är svåra tider för oss och vissa utav oss på faktiskt riktigt dåligt utav de, man vill bara inte så o se på men tyvärr får man göra de huvudsaken är att vi håller i hop och stöttar varandra oavsett vad. Jag vill göra den för att på minna oss alla där hemma att oavsett vad så klarar vi allt vist vi kan bråka ibland och de blir lätt missförstånd i mellan oss ibland men vi älskar varan ändå.

Vi slås som en familj vi kämpar som en familj! Jag vill påminna framförallt mamma om att hon är inte ensam att känna att allt är piss just nu men vi klarar detta tsm!


De va allt för just nu kanske skriver ett annat inlägg senare idag få se ha de bra så länge
❤😇🌸

Likes

Comments

God morgon allihop hoppas ni har sovit gott! För de har iallafall jag tills jag vaknade för ett tag sen och inte kunde somna om. Har typ vänt och snurrat på mig sen kl03.00 i morse tur att babe kan sova iallafall😂😏.

Idag tänkte jag skriva om två nya projekt som jag har framför mig och som jag tänker göra och som jag vill göra så klart!.

Ni vet ju redan sen tidigare att jag har två tatueringar en på skuldran och en på höger armen. Båda två betyder så klart skit mycket och dom är för två helt jätte underbara människor som har betytt och som betyder skit mycket.

Projekt nr ett som jag har tänkt att tatuera in är under nyckelbenet där det ska stå en tex " be strong". Den har så klart ett budskap och en betydelse precis som alla mina andra tatueringar, och just den här är för min lillasyster så mår väldigt dåligt just nu och har gått igenom riktigt mycket redan.

Be strong tatueringen vill jag göra för oss båda för att jag vet att vi klarar allt tsm för tsm är vi alltid som starkast. Sen dels de med att är jag inte nära henne och livet skulle kännas skit så har jag henne alltid vid mig en då och kan bli påmind att jag ska vara stark för hennes skull.

Tror de skulle betyda mycket för henne med om jag gjorde den
💎. Hon ska hänga med när jag väl ska göra den har hon sagt om hon nu inte går i skolan vilket jag tror att hon gör.

Nästa tatuering som jag är sugen på att göra efter jag har gjort "be strong" tatueringen, de är en tatuering som jag har valt att sätt på halsen på min vänstra sida och där ska det stå "family" men de som är så speciellt med den här är att f:et är ett hjärta och de möter själva y:et så de blir ett helt hjärta.

Varför jag vill göra den är för att min familj betyder mycket för mig visst har en familj på två olika håll men den betyder mycket ändå fast den andra delen träffar jag sällan. Medans den andra delen bor jag hos och den ligger mig så klart närmast hjärtat. Vi går igenom så mycket vi alla där hemma nu de är både tårar svett och blod.

Det är svåra tider för oss och vissa utav oss på faktiskt riktigt dåligt utav de, man vill bara inte så o se på men tyvärr får man göra de huvudsaken är att vi håller i hop och stöttar varandra oavsett vad. Jag vill göra den för att på minna oss alla där hemma att oavsett vad så klarar vi allt vist vi kan bråka ibland och de blir lätt missförstånd i mellan oss ibland men vi älskar varan ändå.

Vi slås som en familj vi kämpar som en familj! Jag vill påminna framförallt mamma om att hon är inte ensam att känna att allt är piss just nu men vi klarar detta tsm!


De va allt för just nu kanske skriver ett annat inlägg senare idag få se ha de bra så länge
❤😇🌸

Likes

Comments

​Hey allihop hoppas ni har haft en bra helg och sovit gott de har iallafall jag gjort eller nja till min babe väckte mig halv 8 på morgonen.. Jag är jävligt klantigt utav mig och i natt så åt jag choklad innan jag somnade och jaaa va tror ni hände, jag fick chokladen i ryggen och jag la mig på den så den hade smält så för mig blev de att gå upp och duscha sen somna om igen ååh guuud!.

I fredags hade vi det kul och jag hade nog lite för roligt. Vi var några som söp och de började roligt med att vi spelade spel.. I med att jag inte dricker så ofta så är jag riktigt lättpåverkad utav alkohol och just i fredags så hade jag inte ätit nåt häller så de spårade efter ett tag.

I vanliga fall brukar jag känna av när jag ska sluta dricka och tagga ner och dricka vatten istället, och jag har druckit innan utan att äta mat. Men tror nog att de har alltid varit för att bli rädd för att bli lämnad och inte supit så mycket och taggat ner typ och inte släppt lös alls.Tillexempel när jag fyllde 18, alla som fyller 18 dom drar ju alltid ut på krogen not me de va väl ingen som ville supa med mig antog jag.. de va ingen som tog med mig ut när helgen kom.. blir dock inte förvånad att jag blev dissad när jag fyllde 18. Jag gick ut på krogen för första gången när jag tog studenten och helt ärligt jag fattar inte varför man är så hajpad när man fyller 18 för att supa skalen av sig på krogen.. Det är inte ens kul plus det kostar fett mycket.

Nu va vi dock inte ute på krogen och söp som tur va annars hade jag dött av ren skam.. Vet inte hur mycket jag drack men jag vet att jag hade svin kul. Som jag har sagt innan när jag har skrivit när jag har varit här i Norrköping så känns de precis som jag har hittat hem. Och visst jag är blyg jag har min socialfobi jag kan tycka att saker är piss jobbiga men de släpper efter ett tag när jag själv märker att folk inte dömer mig eller vill va med mig, 

Jag tyckte jag klickade bra med alla sen va de ju en som jag hade träffat inan så de va inte så farligt han har fått smeknamnet kalkon btw.. typiskt mig att hitta på såna här knasiga smeknamn..

Efter ett tag så kanske de blev lite för mycket för mig och kände av att jag måste spy så min babe hjälper mig upp från soffan och vi hinner bara komma till hallen förens ja jag spyr och de konstigaste av allt va att jag höll händerna för munnen vem fan håller för munnen när man ska spy.. Min babe fick dra mig till köket till vasken där jag typ inte kalvade men jag spydde lite mer. Jag trodde helt ärligt att min babe skulle bli arg på mig för att jag spydde dock så vet jag inte varför eller jo jag är så van att allt är mitt fel och att man blir piss off på mig oavsett vad. Men inte han! Han är så fantastisk och va så snäll och hjälpte mig eller ja han var ju inte där hela tiden men de fattar jag själv varför oxå vem vill stå nära sin tjej när hon spyr och de stinker fan bajs..

Efter jag hade spytt klart så drack jag massa vatten la mig i soffan och allt snurrade satan. Det va ju ett tag sen jag söp så hårt så jag spydde. Alla va så himla snälla emot mig fast att jag hade spytt och jag är ju inte häller så van att folk bry sig om mig om de hade hänt nåt eller har hänt nåt. Jag har väl helt enkelt supit med fel folk och fel sällskap, jag skulle kunna göra om detta igen fast med mer sprit och så klart ätit innan för de hade varit roligare om jag inte hade spytt och vi hade ju kul fram tills jag spydde typ.

De va lite vad som hade hänt på fredagen och sen när lördagen kom så va jag inte alls bakis inte ett piss och de va jävligt skönt. Vi hade andra planer igår dock och de va att ha film kväll med några utav babes kompisar men så blev de inte häller så i slut änden blev de bara jag o han men det va inte nåt fel med det, de va bara mysigt..

Och nu på söndagen händer väl det inte så mycket de får vi väl se, jag har en annan nyhet iallafall och de är att jag har gått och blivit tant becka nu, för en utav mina bästa vänner har fått barn nu det blev en liten flicka så när jag kommer hem så tänkte jag hälsa på henne och den lilla bebisen så kan jag blogga lite smått om de och kanske lägga upp bilder här. Ha det så bra   

Likes

Comments

Hey allihop hoppas ni har haft en fin dag,det har jag haft iallafall. Idag tänkte jag mer skriva ett brev typ eller vad man ska kalla de..Det är ett brev till min fina farfar idag har jag tänkt på han extra mycket och jag har saknat en extremt mycket idag. Så i detta inlägg så skriver jag ett brev till min fina farfar tankar och ord till honom.

Vet inte vad jag ska börja.. när jag väl tänker på de så finns de så mycket jag vill säg & skriva.. finns så mycket jag skulle vilja säga till dig. Jag saknar dig varje dag så himla mycket och jag ångrar varje dag så himla mycket att jag inte tog vara på tiden med dig fina du.

Jag ville väl aldrig inse hur illa de faktiskt va hur dåligt de kunde gå om den äckliga cancern fick vinna vilket den fick göra till slut..

Jag vet att vi alla ska dö nån dag men när du väl hade bestämt dig för att sluta kämpa så visste du att du var redo att möta döden du va redo att ta farväl.. Farfar du var mitt allt du var den roligaste människan jag visste en man med mycket krut i om du satte den sidan till,du gav så mycket du kämpade så tappert in till det sista..

Jag minns alla roliga stunder vi hade då jag kom hem till farmor efter skolan helt oplanerat och skulle äta och du skojade med mig o sa " ska du äta här nu igen hur kan du leva på oss som är pensionärer som knappt har några pengar" haha gud ja första gången gick jag på de men inte dom andra gångerna.

Du är min hjälte min förebild, du var där för mig när jag blev mobbad kanske för du själv hade blivit utsatt för mobbning. Var det nåt så gick man till dig och du gav en altid bra råd som man kunde följa. Du va så nyfiken på all ny teknik farmor hängde inte med i de men du du hängde allt med det va aldrig några konstigheter för dig för du klurade alltid ut de på ett eller annat sätt..

Farfar jag saknar dig så grymt mycket vill fortfarande inte förstå att du inte finns mer att du inte existerar här med oss.. Jag önskar varje dag att du va här att du ska fråga mig när jag kommer hem till dig o farmor. Fortfarande när man ringer farmor och hör hennes telefonsvarare så är det din röst man hör.. de gör så ont att höra den när man vet att du intefinns nå mer.

Dagen då pappa ringde mig och sa att du inte fanns den 2 september 2016 och sa till mig att du hade sagt farväl att du inte fanns nån mer, du hade tagit ditt sista andetag klockan 09.00. Jag trodde inte pappa först trodde först att de va ett riktigt dåligt skämt men när jag väl fattade att de va sant att min farfar min hjälte inte fanns nån mer visste jag inte hur jag skulle reagera..

Jo jag ville inte finnas nå mer jag mådde redan piss så försvann du då föll allt för mig jag grät som fan och hoppades på nåt sett att du skulle komma tbx. Att titta upp mot himlen och bara undrar om du ser mig nu om du tänker på mig så som jag tänker på dig..

Jag hoppades såå att du va kvar tills studenten och balen.. på ett sätt så vet jag att du var med mig på balen och hade du varit där så hade du sagt hur gran jag var och jag vet att du va med mig på studenten du va där när jag sprang ut och jag vet att du va stolt över mig. Jag kämpade så hårt med att inte hoppade av skolan för din skull jag ville göra dig stolt farfar för du trodde på mig när knappt ingen gjorde det du trodde på mig när jag skulle börja träna.

Du blev bara 70 år tycker de va lite förtidigt för dig att ta farväl och lämna oss här, jag vet att du har varit med mig dom svåraste stunderna och gett mig kraft till att klara de. Ibland har jag bara önskat att du va jämte mig och skulle säga " rebecka de är ingen fara för de här klarar du de lovar jag dig". Jag vet att du stod och såg på när allt hände för några månader sen jag vet att hade det hänt om du hade levt så hade det inte varit lätt för den personen..

När jag gjorde min tatuering för dig den 16 december så kändes det självklart för mig att jag skulle göra det för mig för då skulle jag alltid ha en del av dig med mig. Så många gånger som jag har tvivlat på mig själv så har jag tittat på tatueringen och tänkt på dig, när jag har gråtit så har jag tittat på den och tänkt på dig..ååh farfar snälla kom tbx bara jag står inte ut att ha de så här jag står inte ut att sakna dig så här mycket..

Tomrummet du lämnade i mitt hjärta ekar och där finns nu bara minnen och allt jag minns från då när du fanns om minnen för blir minnen, du kommer altid vara den stjärnan som fattas mig du kommer alltid vara min hjälte.. Tack för att du va min farfar tack för att du fanns där och tack för att du älskade mig när jag inte själv kunde förstå varför.. tack för alla roliga stunder vi har fått tsm..

Vi kanske ses på nån golfbana eller så ses vi i nangiala ska tända ett ljus för dig när jag väl kan saknar dig världens bästa farfar och jag älskar dig!<3

Likes

Comments

Hey allihop hoppas ni har haft en super dag på alla hjärtans dag för de har jag minsann haft den bästa faktiskt!.

Min alla hjärtans dag började så fantastiskt med att min underbara babe pussade på mig så att jag vaknade,har aldrig haft nån som har gjort så. Och när han gjorde det så blev jag bara lycklig och kände mig så klart älskad att bli väckt på de visset har jag alltid drömt om att de ska hända. Jag menar hur många tjejer har inte sett de på film och bara känt " ååh gud hoppas de händer mig en dag" jag är en utav dom som har känt så och önskat att ha de så.

Sen efter vi hade myst lite så gick vi upp och gjorde alla hjärtans dag frukost tsm som bestod utav knäckebröd med skinka och ost,fil,frukt och så obo'y. Och till den fina frukosten så kollade vi på serien " the walking dead".

Mina andra alla hjärtans dagar har inte varit dom bästa i med att jag aldrig fått rosor eller ens blivit bortskämd, sist på alla hjärtans dag fick jag tjata till mig röda rosor utav mitt ex... Anledningen till att jag aldrig har blivit bortskämd på alla hjärtans dag har varit för jag inte ha varit med den jag har varit tsm med vi har ju mer firat de när jag har kommit dit isåfall men det har inte varit nåt speciellt man har värken känt sig speciell eller älskad.Det betyder så himla mycket att jag fick känna mig älskad och speciell för min babe.

Sen efter vi hade kollat färdigt ett avsnitt så va kläde vi, Sen skulle min fina gulliga underbara babe till en resturang typ men innan gick och åt så gick vi runt i olika affärer och tittade lite på olika saker.

Tills jag blev hungrig så då gick vi till restaurangen de va kina mat och gud va jag älskar kina mat det är det bästa jag vet!. Så klart va detta super gott och jag kunde inte fått de bättre, efter vi hade ätit så åt vi glass med men då kom vi båda två att hålla på med mjukglass inte är våran grej kanske. Jag tog mjukglass i en kopp o han på en talrik när jag stod och höll på att hälla upp till mig så råkade jag dock ta lite för mycket så jag fick ta en sked och typ fixa på nåt sett så att de inte skulle åka ut. Sen kom vi till toppingen jo de gick ju bra med strösel va men sen kom vi till chokladsåsen de gick ganska bra sen ville jag ha jordgubbssås och de gick åt helvete, min babe ja de gick ju lite bättre för honom men han fick ju ett gott skratt iallafall.

Den här dagen kunde inte bli bättre och jag kunde inte önskat den häller med nån annan en med min babe. Jag är skit glad för att jag fick dela den med honom och för att jag äntligen få va med nån som ser mig hör mig och som faktiskt förstår mig och jag vet själv att jag inte är den lättaste att va med när jag har mina mot gångar.

Får att gå till att " undra vad som händer idag får jag nåt ens?" till " undra vad han har tänkt att göra" Han har verkligen fått mig att känna mig speciell på riktigt och fått mig känna lite bortskämd, är det så här de ska va så vill jag att de alltid ska vara så här för då blir jag bara lycklig och de pirrar i hela kroppen jag är nog kär på riktigt den här gången..

Hoppas eran alla hjärtans dag blev as bra och rolig ha det bra nu allihop<3

Likes

Comments

​Hey allihop hoppas ni har haft de bra och haft en super dag!. Jag själv har haft de lite upp och ner.

Som dom flesta vet så har jag sömnproblem och brukar va upp länge om nätterna och sover typ jätte sent om dagarna.. nja jag lyckades igår tror jag att de va att fucka upp mitt dygn rejält. Dygnet innan hade jag varit uppe till typ fem tror jag att de va om de inte va till klockan sex på morgonen nåväl så vaknade jag först vid 2 va vaken en stund somnade om. De roliga här är ju nu va att när jag somnade så va de fortfarande ljust ute när jag vakande nästa gång så va de mörkt och klockan va 6 på kvällen.

Nej men gud tänkte jag det kunde inte vara sant har jag lyckats sova bort en hel dag!! När mitt hjärta vaknade nån timme efter mig så va vi vakna från de när vi vakande tills ja typ hela nästa dygn.. Vad vi gjorde för att för driva tiden jooo vi kollade på serie,lagade mat,duschade och hade det bara anmält mysigt. 

Senare på dagen så fick vi nåt ryck där vi båda muppade oss och tramsade runt och efter ett tag så kom mitt hjärtas kompis hit och va med oss ett tag. Tills mitt hjärta skulle ha fotbollsträning och jag hade lovat honom att hänga med o kolla. Så vi sa hejdå till han kompis och sen drog iväg till fotbollsträningen, på spår vagnen så höll jag på att somna flera gånger om bara för jag va så himla trött för jag hade ju inte sovit nåt alls.

När vi väl kom fram till fotbollsträningen så var de mycket folk och jag som har socialfobi trodde att jag skulle dö.. på riktigt jag trodde de, jag hade bara lust att få panik eller bara försvinna men jag hade lovat honom att vara där för honom och han ville ju så gärna de då kan jag inte bara svika honom och bara gå de är inte snällt. Så jag stod kvar och kollade fast jag höll på att dö av alla människor som va runt omkring mig. Jag tyckte att mitt hjärta skötte sig bra på plan iallafall han är skit duktig på de han gör och han kanske inte såg att jag tittade på han såg mycket men de gjorde jag för han va min punkt av trygghet. Jag skulle ta en kula för honom och de kan man säga att jag gjorde lite halvt som halvt men de va så värt de jag gjorde det för honom så klart.

Efter den här långa dagen så ville vi bara hem och lägga oss i sängen och sova trodde vi... det är nu allt vänder sig helt upp och ner för mig.. Jag har ju p-piller och haft de nu sen 2016 innan hade jag p-stav. Och p-staven funkade inte alls för mig så då fick jag börja med p-piller istället vilket var skönt.. Sen i början på januari tro jag så tog mina p-piller slut och jag hade inte tid att skaffa nya förens nu i början på februari, de roliga är ju att jag brukar ju inte ha lingon veckan varje månad inte som alla andra iallafall jag brukar bara få ont i min mage sen är de bra med det. Och jag kände ju av de i magen nu oxå efter jag hade varit på UMO och fixt nya p-piller. 

Men i med att jag har gått en hel månad utan p-piller så kan ni ju räkna ut resten som hände mig idag, när jag kom hem och gick på toa så upptäckte jag att jag hade fått riktig lingon vecka. Jag fick så klart panik kändes som jag gick från 20 till 13 år igen usch!!!. Vad gör man i såna här tillfällen jo man ringer mamma jag fick så klart säga till mitt hjärta att jag hade fått de med.. men jag skämdes så himla mycket varför egentligen de är ju naturligt alla tjejer får ju de nån gång oavsett vad eller ej. Jag kände mig så äcklig på ett sätt och jag skämdes så för att han skulle få lida utav att jag inte kan sköta mig och han va ju redan trött från träningen och för att han inte har sovit nåt.

Men jag har nog världens bästa i mitt liv iallafall, han är så himla förstående fast han själv är kille och ska inte alls förstå sig på sånt här andra killar hade bara retats och jävliga. Men inte han, han höll om mig tröstade mig pussade på mig och sa att de va ingen fara och att de okey och jag ska sluta vara ledsen för de händer alla. Att höra de från honom får en att sluta gråta och bli lite glad och då genast blir man bara glad och känner sig glad att han bry sig och är så fucking fin!. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom.. han är så bäst.

De va allt från idag detta va mitt andra inlägg från idag, i morgon är de alla hjärtans dag och då kommer de nog ett inlägg då med hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll och en trevlig dag i morgon glad alla hjärtans dag i för väg puss på er! 

Likes

Comments

Hey allihop hoppas ni har haft en bra dag. Idag tänkte jag skriva två inlägg här på bloggen om jag hinner med det idag, men det här inlägget som ni ser heter " Saker jag ska lyckas med en vacker dag" och det här inlägget kommer vara mer som de inlägget som jag skrev nån gång i höstas om ni minns de heter " saker jag jag vill göra innan jag dör".

 • ​Saker jag ska hinna att äta och experimenterar saker och ting.
  Att faktiskt testa äta bläckfisk har aldrig ätit de och vill de inte häller egentligen men jag måste ju testa vissa säger att de smakar som gummi.
  Nästa sak är att testa en sak eller två saker som man blandar ihop till en, alla älskar ju pizza och vem älskar inte kina mat tänk att kombinera dom två undra hur de skulle smaka.
  Nutellla är ju svin gott och de tycker säkert de flesta tänk att ha vit choklad och bara ta en rad av de och doppa i nutella burken👌. 
  Jag ska testa äta hummer nån dag har aldrig testat och skulle va nice och se om de är lika äckligt som räkor ( nej tycket inte om räkor)
  Alla älskar ju som sagt choklad och tänk att ta alla dina favoriter av Marabuo, jag hade iallafall viljat testa och dom jag hade tagit skulle daim,japp,hel nöt,mandel krisp. Tanken med detta är att bara krossa sönder allt och bara blanda ihop allt med typ grädde.
  Tänk om du har en burk nutella och när du väl ätit ganska mycket men inte allt så tar man lite utav såna här minni marshmallows de skulle bli en as god blandning.
 • Saker jag ska våga att göra en vacker dag🐳
  Åka fritfall på Liseberg
  Att våga åka utomlands själv med nån
  Att våga för första gången rida på en häst
  Hoppa från en klippa ner i havet
  Att förlova mig nån stans utomlands vid en vacker solnedgång 
  Att se mina idoler live även artister som jag tycker om
  dra på en road trip helt rendom med nån vän eller så
  Perca min läpp
  Göra klart alla tabulerings ide'r.

  Kort om saker jag vill testa/göra kommer nog göra ett till sån här om jag kommer på fler saker ska nog göra en avchecknings lista på vad jag har gjort och hur de smakade. Ha de bra få se om de kommer ett annat inlägg om hur min dag igår va och idag heeeeeeydååååå.    

Likes

Comments

Hey allihop hoppas ni har haft en underbar dag! de har jag haft, egentligen skulle jag ha skrivit ett inlägg igår men de blev inte så. Så jag skriver idag istället (:. Kommer skriva lite olika saker idag vad jag har haft för mig nu i helgen. 

 • ​​​Fredag: Jag hängde med mamma att fira hennes bästa vän som skulle fylla 50 år. Jag och Saga hängde med att kidnappa henne till en resturang i Laholm där vi åt god mat och hade det roligt. Vi åt även efterrätt glass blev de så klart de va så jävla gott, man kan inte nobba vanilj glass. Det va längesedan jag åt så god vanilj glass som jag gjorde i fredags med grädde och choklad sås mmmmmmm. Efter den härliga kvällen så körde vi hem henne,när vi kom hem så skulle jag packa och tvätta lite kläder. De va ett litet dilemma med att packa allt fick inte plats så jag fick packa om några gånger och till sist fick jag välja vilka kläder jag helst ville ha haha gud ibland är de fan jobbigt att vara brud jag skojar inte. Men efter många om och men så fick jag med mig de jag ville ha med mig,hade även ett litet dilemma med outfiten och de som klämde där va skorna men jag löste de min converse fick ligga ner packade i väskan och de va tur de ( kommer till de). Outfiten blev gråkofta slitna jeans vitt linne och mössa.

 • Lördag: Ja den skulle ju har startat för mig klockan 11 men jag blev väckt utav the one vid tio tiden en timme innan jag skulle upp!!. När jag väl kom upp från sängen så duschade jag plattade mitt hår och packade det sista utav mina grejor. Skulle ha sminkat mig med men jag hann inte det för sen skulle jag o mamma iväg till hallarna i Halmstad. När vi hade både handlat mat och varit inne på systemet och så klart varit inne och köpt alla hjärtans dag prisent till mitt hjärta. Så drog vi till Max dels för vi va hungriga och jag behövde få i mig nåt mer än bara knäckbröd som jag hade ätit några timmar tidigare,på Max blev de en pommes och en mellan coca cola. När de va klart så drog vi iväg till tågstationen i Laholm. Sen blev de 5 timmars tåg resa, tåg resan till Lund va inga problem. Men fy fan va kallt de va när jag kom ut från tåget jag frös som in i helvete. Men när väl klockan hade blivit 16.27 så kom mitt tåg, de roliga är varje gång som jag ska åka till Norrköping så går alltid Kalmar tåget på samma spår och alltid först är så glad att jag slipper åka dit nån mer gång men jag tycker ändå det är lite små lustigt att två livs val va ändå på ett och samma spår... Under resans gång så går de av folk hoppar på folk och jag har ju min socialfobi och rätt som de va så kom de en gubbe och satte sig jämte mig och först läste han de va inga problem kände mig bara lite trängd, Men sen så fick han för sig en rolig ide att ta fram sin dator och då kände jag mig mer trängd guuuud. Men han va snäll iallafall för när jag väl skulle av så hjälpte han mig med väskan för den låg på hatthyllan. Jag skulle egentligen bloggat på tåget men de tåget jag åkte med hade ingenstans att ladda mobilen och min mobil behövde laddas och de tar batteri om man internetdelar, jag skulle både bloggat och kollat på glee, har börjat kolla igenom alla säsongerna på glee. Men resan gick ändå bra mot alla odds så klart.


 • Söndag: Idag har det inte hänt så mycket jag somnade sent vaknade till och från inatt och så vaknade jag skit tidigt det va lite drygt. Sen har de väl ändå inte hänt så mycket mer bara myst och har haft de bra. Det va allt för den här gången kommer nog blogga mer och skriva mer kommer kanske ett inlägg till idag eller så kommer det i morgon ha det super bra allihopa! <3 ​ 

Likes

Comments