Jeg ville ønske, at jeg kunne give dette indlæg en superfed overskrift og noget mega spændende indhold. Måske om det nye år? Men hvordan skal jeg kunne skrive noget spændende om det, når jeg selv er lidt forvirret? Jeg kunne have lavet et "nytårsfortsætter", men som jeg har skrevet før, så er jeg ikke stor fan af nytårsfortsæt, så jeg holder bare min mund.

Min juleferie? Tjo, jeg kom ikke uden for en dør siden vi var i kirke d. 24/12 til omkring d. 27-28./12, og jeg ved ikke engang hvad jeg fik tiden til at gå med, udover at være sammen med min familie selvfølgelig. Men hvordan var min start i det nye år spørger du så? Jeg holdt nytår med nogle dejlige mennesker fra min klasse, og kom først i seng kl. 09 d. 1 januar 2018- så der er bestemt ikke noget at klage over. En super hyggelig start med nogle rigtig skønne mennesker!🎉😍

Og siden er jeg startet i skole, så der er heller ikke så meget at rapportere om, medmindre I synes det er spændende at læse om alt for mange lektier, lange skoledage, forsinkede busser og nærmest ingen fritid? Siger jeg, selvom jeg er booket de næste tre weekender, men det skal siges at to af weekenderne er arrangementer med klassen, så det gælder ikke helt, gør det?🤔

Nu fik jeg alligevel skrevet nogle ord om ingenting.. Jeg håber ikke jeg har spildt for meget af din tid, hvis jeg har, så undskylder jeg!

Det er altid lidt spøjst at stille spørgsmål, og ikke vide om der overhovedet er nogen der læser det man skriver, men er der nogle emner, spørgsmål eller andet I synes jeg skal svare på, så er jeg meget åben over for det, da, som I jo kan se, er jeg ikke super inspireret til at skrive noget spændende, så nogle forslag?😊

Uanset, så håber jeg at I alle er kommet godt ind i det nye år, at der venter jer et spændende år med en masse positive oplevelser og masser af grin!

Kram fra mig😘

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej!

NU er det snart ved at være nytår, og i den forbindelse vil jeg vædde med, at der sidder rigtig mange, som lige nu er ved at planlægge nytårsfortsættene, så de er klar til januar.

"Jeg skal blive bedre til at spise sundt"

"Jeg vil gerne træne regelmæssigt"

"Jeg vil gerne blive bedre til at sige hvad jeg føler, også hvis jeg skal takke nej"

Disse tre eksempler, er fra mine nytårsfortsæt fra sidste år. Umiddelbart synes jeg, det kan være en rigtig god ide, at sætte sig nogle mål for det kommende år- så man ligesom kommer i gang og hele tiden har noget at arbejde hen i mod. Men jeg kan også ligeså godt være ærlig. Disse tre fortsæt er ikke noget der er blevet opfyldt. Jeg tror, at mange laver de klassiske overfladiske fortsæt. Der er absolut ingen skam i, gerne at ville træne mere, spise sundere, bruge mindre penge- det er trods alt noget en stor del af befolkningen stræber mod, inklusiv mig selv. Det jeg ikke forstår, er simpelthen, at det altid skal være til januar man skal starte disse ting. Er det fordi alle andre gør det? Jeg ved det ikke, men hvis det er tilfældet, så tag lige at læs citatet igen. Der er ingen grund til at ændre eller forbedre sig for andre end sig selv! Hvorfor ikke begynde når behovet opstår? Om det så er midt i marts eller november, så er det bare med at komme i gang. Så er chancen for, at det holder også større.

Jeg lever efter, at hvis man vil foretage en ændring i livsstil, så må det komme i etaper. Hvis man helt fra begyndelsen forbyder sig selv at spise usundt eller hvis man forbyder sig selv at se fjernsyn mere end tre gange ugentligt, så falder man nemmere i fælden. Jo flere ting man starter på samme tid, jo større er risikoen for, at det ikke kommer til at holde. Jeg forbyder ikke mig selv ting. For jeg ved, at hvis det sker, så vil jeg have en større trang til at gøre det. Kald det rebelsk, jeg ved ikke hvad det er, men kender vi ikke alle det, at det bare bliver lidt sjovere når vi ved at vi ikke må? Derfor, hvis jeg gerne vil ændre noget, så bruger jeg positivtladede ord. Falder jeg i, så straffer jeg ikke mig selv. Jeg arbejdere hårdere på, at nå det mål jeg har sat mig. Jeg arbejder mig fremad i stedet for at banke mig selv i hovedet over en fejl. Vi laver alle fejl, det er menneskeligt, så hvorfor bruge tiden på at blive vred og skuffet, når tiden er bedre brugt på at arbejde sig videre og komme op af det dybe hul man måske er faldet i?

Jeg håber I alle har haft en dejlig jul og at I går imod et spændende nyt år!

Festlige knus fra mig :*

Likes

Comments

Hej med jer!

Kalenderen viser d. 23. december og i morgen er det juleaften. Hvor tiden blev af?

Denne december har jeg nærmest ikke været i julehumør. Jeg har haft travlt med skoleprojekter, faktisk mangler jeg stadig af aflevere en stor opgave, men jeg håber den kan blive afleveret i dag så jeg kan få fri Jeg har endnu ikke fået pyntet op på mit værelse, så det kommer nok ikke til at ske- min nissehue har været gemt væk og julesmåkager er det ikke blevet så meget til. Det, jeg har fået gjort er, at fået hængt min sok op (hvis nu julemanden skulle se forbi), set julekalender, hørt julemusik og besøgt et enkelt julemarked med mine forældre.

I aften og i morgen står i familiens og julens tegn og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til alt den gode mad vi skal have, at de levende lys tænder træet og hyggen der er i, at familien bliver samlet. Og gaverne selvfølgelig- selvom citatet nedenunder siger noget andet, så er det altså noget af det bedste at åbne gaver + at se reaktionen til de gaver man selv har været ude og købe

Glædelig jul til jer!

Kram :*

Likes

Comments

1. Her (hm), 2. Her (hm), 3. Her (Nelly), 4. Her (Zalando), 5. Her (Nelly), 6. Her (Zalando), 7. Her (Nelly), 8 Her (Zalando)

Hej med dig!

Lige for tiden er jeg ret så vild med body's. Jeg elsker, at der findes så mange forskellige- både i farver, mønstre og former, og så kan man have dem på til absolut alt og til alle lejligheder. Uanset, om jeg skal i skole, til fest eller hyggeaften kan jeg altid bruge en body.

Jeg har her fundet lidt forskelligt, af nogle jeg synes er søde. Det er ikke nødvendigvis dem alle jeg ville kunne bære, men derfor kan man jo stadig drømme, ikke? ;)

Knus

Likes

Comments

Hej alle sammen

Jeg har været lidt stille, men her op til jul jeg har simpelthen så mange opgaver/lektier og sociale arrangementer, at det er svært for mig at overskue at skulle opdatere her også. Desværre.

MEN, jeg går på ferie et par dage inden jul, hvor jeg så både vil have afsluttet en stor samfundsfagsaflevering, musikaflevering og et AT forløb, så mon ikke jeg kan trække lidt op i mig selv og få opdateret noget mere?

Her får I lige noget god julestemning fra mig :D

Jeg håber I har haft en skøn december indtil videre, og at den kun bliver bedre

Julekram fra mig :*

Likes

Comments

GLÆDELIG JUL!

​Jeg håber I, indtil videre, har haft en skøn december!

Kram :* 

Likes

Comments

Hej med Jer!

Det er DECEMBER!! Jeg er så oppe at køre over det, jeg elsker simpelthen december! Når julelysene kommer op, og huset begynder at dufte af glögg og jul, så er det altså abre rigtig jul!

Kram

Likes

Comments

Hej med jer

Dette bliver et lidt anderledes indlæg. Men jeg skriver det, da jeg har en utrolig overfølsom hud i forhold til parfume og sådan nogle ting i bl.a. det sæbe/shampoo jeg bruger, men også meget andet. Jeg tænkte, at hvis der er nogle, hvis hud ligner min, så kunne jeg hjælpe lidt i forhold til hvilke shampoo'er (hvad hedder shampoo i flertal?) jeg har prøvet gennem tiden.

Den første jeg vil snakke lidt om er Garnier, Respons Intensely caring, som jeg faktisk synes har været en god shampoo for min hud. Jeg har aldrig oplevet problemer med den, og samtidig dufter den super godt.

Den næste shampoo er L'oreal, Elvital Extraordinary Oil shampoo, dette har også været en god shampoo. Dog begynyndte min hud til sidst at vise tegn på, at den snart skulle skiftes- men jeg har også brugt den samme gennem mange måneder, så forandring fryder jo ;)

Schwarzkopf, Gliss sensational strength shampoo, har derimod virkelig ikke været en god shampoo for mig. For det første er der utrolig meget parfume i, som faktisk overraskede mig vildt meget første gang jeg brugte den. Den var så kraftig, at jeg følte det var svært at trække frisk luft ind. Dernæst, har min hud virkelig reageret på den, og ikke på en god måde. Det endte faktisk med, at jeg måtte smide dem ud, da det gik helt amok.

Så nu prøver jeg Stuhrs mild hair care shampoo, som er uden parfume og parabener. Igen blev jeg overrasket første gang ejg brugte den, men dette var dog fordi der absolut ingen duft er i, overhovedet. Jeg ved jo, at det er det der står på den, men jeg havde nok alligevel forventet at der var en smule i, men nej. Så nu glæder jeg mig til at se hvordan min hud reagere. Indtil videre har det kun været positivt.

Jeg håber, at dette indlæg har kunnet hjælpe nogle af jer. Hvis der er nogle, med samme problem, og I har en shampoo som bare virker og som I elsker, må I meget gerne tippe mig om den, da jeg stadig er på jagt.

Stort kram fra mig

Likes

Comments

Hej igen

Så er det blevet tid til ugens 'motivation quote', som det i hvert fald er i dag.

Jeg synes billedet taler meget godt for sig selv, så der er ingen grund til at mase min fortolkning ned over hovedet på dig, men jeg vil bare sige, at jeg synes det er super vigtigt at huske, at selvom man ikke har prøvet nogle ting før er ikke ensbetydende med, at man ikke kan finde ud af det. Man skal bare finde modet til at afprøve det.

I må have en skøn onsdag

Kram :*

Likes

Comments

Hej med jer!

Så er det igen blevet onsdag, og dermed tid til ugens citat.

Jeg er ret vild med dette citat, fordi jeg virkelig kan relatere til det.

Kender du det når kalenderen siger mandag eller tirsdag og man bare ikke kan vente til at der står fredag? Det gør jeg i hvert fald, især fordi jeg i hverdagen har travlt med skole og lektier, så der er ikke meget tid til at slappe ordentligt af- for jeg må erkende: jeg er ikke et af de mennesker der kan lave en varm kop kakao, hoppe under dynen og så være produktiv. Det ender alt for ofte med at Netflix eller youtube er på skærmen i stedet for skolearbejde.

Nu, hvor det er blevet efterår, ser jeg meget frem til december og en (forhåbentlig) hvid jul. Jeg kan simpelthen ikke vente til at julelysene kommer op, og jeg kan spille julemusik uden mine veninder bliver sure hehe ;) Dernæst kommer nytåret, som jeg håber på, at fejre med en masse af mine veninder og venner.

Det næste års tid har jeg også mange planer som jeg ser frem til og nærmest ikke kan vente på. Altså er jeg en af dem, der venter i stedet for at leve livet. Hvad er meningen med at vente på nogen kommende, når vi kan opleve nutiden? Vi skal nok nå det hele, men spørgsmålet er nok, hvilke oplevelser vi vil huske om et år, fem år og når vi er blevet gamle. Er det ventetiden eller oplevelserne vi husker? For mig, er det ikke et svært spørgsmål. Til gengæld er det nemmere sagt end gjort- men nu skal det vendes! Jeg vil i hvert fald, personligt, prøve, at leve mere i nuet i stedet for i ventesalen. Hvad med dig, er du med på den også?

Kram fra mig :*

Likes

Comments

​Hej med jer! 

Jeg har nu været væk herfra i to uger, og jeg ville godt komme med en forklaring på, at jeg simpelthen ikke har haft tid. Men har man ikke altid tid? Handler det ikke om prioriteringer? Det lever jeg i hvert fald efter. Men derfor har jeg stadig haft travlt og har ikke taget mig tiden til at få opdateret herinde, desværre. 

MEN, nu er jeg tilbage, med et lidt forsinket onsdags-quote.

Jeg håber, I alle har haft nogle skønne uger, hvor I har brugt tiden på noget der har gjort jer glade!

Kram 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej med jer!


Bare lige en lille reminder om, at vi skal være den bedste version af os der findes. Hvem har brug for sukker for at være sød? Ikke mig i hvert fald :D

God onsdag

Likes

Comments

Halløj

Så er det igen blevet onsdag, og dermed tid til ugens quote.

"Jeg ville ønske jeg havde lavet lektier"
"Jeg ville ønske jeg aldrig havde sagt det"
"Jeg ville ønske jeg kunne sige fra"

I denne har jeg taget mig selv i, mange gange at tænke: 'Jeg ville ønske, at jeg bare kunne finde ud af det'. 'Jeg ville ønske, at min mor var her'. 'Jeg ville ønske, at jeg havde prøvet det her noget før'. MEN, jeg kan ikke bare finde ud af det, jeg skal lære det først. Min mor er her ikke og nej, jeg har ikke prøvet det før. Men hvorfor skal det stoppe mig? Jeg kan da godt finde ud af det alligevel!

Når jeg tænker over det, så ønsker jeg en hel del ting, hvorfor ikke bare rette ryggen og gøre det? Gøre noget jeg er bange for og få skubbet mine grænser? Jeg ved hvor glad jeg fx bliver, når jeg har lavet alle mine lektier, når jeg får sagt undskyld for noget dumt jeg fik sagt, eller når jeg prioriterer mig selv og mine egne behov.
Det er et helt andet mind-set jeg skal åbne op for, men jeg er sikker på, at man bliver et gladere menneske og får mere selvtillid når man pludselig begynder at gøre de ting, man kun har kunnet drømme om før.

Knus

Likes

Comments

Hej med jer

Jeg må indrømme, at dette ikke er den mest originale overskrift jeg kunne finde på, men ferie er vel ferie? ;)

Landet ligger nemlig sådan, at jeg fik ferie i går! Og det er SÅ tiltrængt. Jeg ved slet ikke hvornår jeg sidst har kunnet slappet af, som jeg kommer til i denne uge. Jeg holder også en pause fra mit arbejde, så det vil sige, at jeg absolut intet skal, udover at hygge mig med venner og familie og ellers bare gøre hvad jeg har lyst til- og dét glæder jeg mig til! :D

Tiden kommer til at gå med familiefødselsdage, hyggeaftener med veninder og ellers bare ren afslapning. Jeg har bevidst valgt, ikke at lægge for mange planer, for jeg har virkelig brug for, at få ladet batterierne op. Derfor har jeg også sørget for, at få de fleste afleveringer færdige inden ferien. Den eneste jeg mangler, er en gruppeaflevering, men ellers kommer jeg (forhåbentligt) ikke til at tænke på skolen. Men hvis jeg kender mig selv ret, så kommer jeg til at lave en del spontane planer, noget skal jeg trods alt også lave ;)

Nu skal tiden, og nuet, bare nydes- jeg skal nyde, at jeg har tid til at gøre alt det, jeg ikke har tid til i hverdagen.

Er der nogle af jer, der skal noget spændende, sjovt eller afslappende i jeres ferie?

Kram

Likes

Comments

"Quote of the Week"

Hej med jer!

Jeg har besluttet mig for at lave et QOTW indlæg hver uge, som kommer til at være om onsdagen. For mig, er det for at være sikker på, at jeg får lagt noget op- og mens jeg finder citater, kan det jo være jeg falder over andre interessante ting jeg kan skrive om ;) Men også fordi, jeg synes det er hyggeligt at læse citater om alt fra veninder, livet, kærlighed og familie. Derfor tænkte jeg, at det også kunne være lidt hyggeligt for jer, at have sådan en 'serie' at følge med i, hvis det lyster.

Jeg vil også prøve, at skrive en inspirerende tekst til billedet, medmindre det taler for sig selv- hvem kan ikke bruge noget motivation?

"Har du husket at smile i dag?" Dette er faktisk noget jeg tænker en del over, om jeg gør. For jeg smiler ikke nok, og selv når jeg tror jeg smiler, så kan man ikke se det udvendigt alligevel, så det er bare med at smile noget mere. Faktisk fik jeg at vide, så sent som i går, at jeg skulle prøve at smile ngoet mere. For når man smiler, bliver hele ens ansigt oplyst og man virker automatisk mere venlig end hvis man sidder med resting-bitch-ansigtet.

Husk, at et smil, og et venligt ansigt kan redde en andens dag, så hvorfor ikke smile konstant?

Kæmpe smil fra mig

Likes

Comments

Hej med jer

Dette er et lidt deprimeret indlæg, som jeg ellers har sagt der ikke vil komme mange af, men dette er altså et af dem.

For, jeg har nemlig haft en helt fantastisk dag i dag. Jeg havde god tid og overskud til at stå op og tage det stille og roligt i morges inden jeg skulle med bussen. Jeg kommer op på skolen, og ser, at min sidste time er blevet aflyst. Sådan! Hvad kan være bedre på en tirsdag, at kunne komme tre timer før hjem end ellers. Dette betyder dog, at jeg ikke får spist den store madpakke jeg havde med til hele dagen.

Jeg kommer hjem, sætter maden i køleskabet mens jeg går i bad, og smutter så på værelset. Jeg har en pose slik til at stå fremme, og der går ikke lang tid før jeg gumler på det. Her skal det så siges, at jeg i mange år har kæmpet med en sukkerafhængighed, der stammer helt fra da jeg var barn og gik i slikskufferne når mine forældre ikke var hjemme. Mens jeg er blevet ældre, er jeg blevet bedre og bedre til at sige nej. Det er ikke fordi jeg forbyder mig selv det, på nogen måde, men jeg kan godt lide, at det er mig der har styringen og ikke sukkeret. Jeg vil lige understrege, at jeg ikke er fanatisk, jeg tager tit et stykke slik eller to, eller spiser en god del af en plade chokolade, men aldrig mere end jeg kan styre. Ikke i dag. Selvom jeg sagde nej flere gange, blev min hånd ligesom ved med at finde posen.
Til sidst, fandt jeg dog min viljestyrke og fik sat posen væk- så var der styr på det.

Da jeg kom ned til aftensmad lå bestikket der. Det bestik, jeg skulle have brugt til min madpakke. Først dér gik det op for mig, at jeg ikke havde spist min madpakke. Det gik op for mig, at det eneste jeg havde fået at spise, var morgenmad og en banan. Og så lige den halve slikpose jeg fik kværnet. Det giver jo mening at mit blodsukker var lavt, når jeg ikke havde fået noget mad. Men at jeg valgte at gå til slikket gør mig ked af det. For jeg VIL IKKE lade det styre mig. Jeg var jo ikke engang sulten til aftensmaden. Jeg havde spist mig mæt.

Det, der gør mig ked af det, er, at jeg normalt har en viljestyrke der holder. Normalt kan jeg godt sidde med en pose slik foran mig, og alligevel lade være med at spise af det. Men det kunne jeg ikke i dag, og det går mig virkelig på. Jeg ved, at man ikke skal hænge sig for meget i, hvad der er sket, men tænke på, hvad man i stedet kan gøre. Derfor vil jeg heller ikke dunke mig selv mere i hovedet med det, for ja, det var en fejl, men hvad kan jeg gøre nu? Jamen jeg kan da sørge for, at få nok at spise og drikke i løbet af dagen, så jeg ikke får den trang som får mig helt ned. For det kommer jeg. Jeg ved hvornår jeg har fået for meget, for jeg kommer helt ned i et mørkt hul, og det er en hård og lang vej op derfra. Jeg tror jeg vil gå tideligt i seng i aften, og så forhåbentlig vågne i morgen med samme overskud og energi som jeg vågnede med.

Er der nogen af jer der har det på den måde, med nogle bestemte ting hvor I ikke kan styre jer?

Kram

Likes

Comments

1. Her 2. Pinterest 3. Pinterest 4. Her 5. Her 6. Her

Hej med jer!

Min stil skifter meget i farver, og min September-farve har helt klart været rød. Der er noget ved farven, som både er sommerlig og glad, men samtidig efterårs-agtig. Jeg er simpelthen vild med den lige i tiden. Derfor har jeg valgt at dedikere et helt indlæg til denne farve ;)
Faktisk, så sent som i går, kom min mor hjem med nr. 1- som jeg er super glad for, jeg synes den er SÅ fed.

Hvad er jeres farve lige i øjeblikket?

Knus

Likes

Comments

Ja, jeg ved godt, at jeg allerede har skrevet et indlæg om hvor lang tid der er til jul. Men altså, når efterår ser sådan ud, er det svært at elsker synes jeg.

Denne efterårsdag har jeg brugt på at gøre mit værelse rent og fået ryddet ud i nogle af de ting der bare fylder, på et i forvejen fyldt værelse. Jeg er super glad for min indsats i dag, jeg satte noget lækkert musik på og gik så ellers i gang. Et par timer senere, jeg hastede jo ikke, var mit værelse skinnende rent, og jeg kan ikke vente med at kunne putte mig under det nye sengebetræk.

Jeg har haft det lidt mærkeligt her på det sidste. Jeg har haft humørsvingninger (ikke PMS), har ikke haft overskud til noget som helst- hverken arbejde, skole, veninder eller familie, og oven i det, er jeg kommet ind i en ond cirkel igen med alt for meget sukker. Og ja, jeg tror det har en sammenhæng, ikke at have overskud og derfor fylde sig med chokolade. Men i dag følte jeg mig virkelig motiveret. Normalt skal der overtalelse til, fra mine forældres side, til at jeg gør mit værelse rent, men i dag besluttede jeg det selv. Det har dog betydet at jeg ikke har fået lavet lektier, men det gav mig virkelig noget ro. Jeg har fået styr på de ydre omgivelser, så nu er det tid til at få styr på de indre.

Det er selvfølgelig aldrig godt ikke at lave lektier, men i dag havde jeg brug for at skippe det. Og det var rart! Jeg har afleveret to afleveringer i dag, og kunne simpelthen ikke overskue at skulle hjem og lave lektier også. Jeg føler jeg har fået mere energi, og nu kan jeg fortsætte min uge med glade tanke og positiv energi!

Nogle gange bliver man bare nødt til at prioritere. I dag prioriterede jeg, at få styr på mit værelse og at have tid til at tænke, uden at blive afbrudt og skulle tage hensyn til andre. Jeg lagde min mobil fra mig og skruede op for musikken. Det var en tiltrægt tænkepause. For, hvor tit har man i hverdagen tid til bare at tænke? Uden mobil, computer, lektier eller nogen der afbryder? Det er i hvert fald ikke tit jeg føler jeg har tid til det. Så noglegange må man priroritere sig selv og sine egne behov og lade andre ting vente.

Knus :*

Likes

Comments

Hey you!

"I love it." Hvad forbinder man allermest med den sætning? Jeg forbinder denne sætning med ingen ringere end Ole Henriksen. Og det er lige præcis ham dette indlæg kommer til at handle om. For i denne uge har jeg nemlig været inde og se "I Love It- The Concert" som er en skildring af Ole Henriksens liv, og hvordan han blev til Ole Henriksen.

Det var et super godt arrangement, og jeg følte at jeg kom meget tættere på en mand som er så glad og frisk på livet, som jeg aldrig har mødt nogen før.

"The Concert" fortalte historien om ham fra en dag han stod ved Limfjorden, fulgte ham til Jakarta i Indonesien og videre til USA for at udleve 'den amerikanske drøm'. Vejen til USA var lang, men i Indonesien mødte han en kvinde som hjalp ham med hans hud, og derfra opstod ideen om, at han ville producere cremer. USA var på den tid ikke klar til en homoseksuel mand der lavede cremer og han kæmpede i 10 år for at få lov at bryde igennem. Men han troede på sig selv og blev ved og til sidst lykkedes det for ham. Hurtigt efter bliver han berømt og medvirkede i flere og flere ting.

Selve "I Love It- The Concert" havde jeg forstået skulle være en musical, men jeg må da sige jeg blev overrasket. Da jeg kom ind i salen, sad over 50 musikanter og på scenen kom blot fire skuespillere. Det var tydeligt at se at det var musikken der blev lagt vægt på, at man skulle føle gennem musikken. Og det virkede. Det var et meget bevægende stykke, som fik mig til at tænke over nogle ting. Hvorfor leve livet i en trist boble, når man kan vælge at have en god dag, HVER dag. Se det positive i livet og hæng dig ikke i bagateller.
Jeg blev meget motiveret af stykket. At stå op om morgenen og sige "Du ser godt ud i dag." At huske at give sig selv, og andre, komplimenter og at leve i nuet.

Er der nogle af jer, der har set stykket? Og hvad syntes I om det?

Jeg håber I fandt dette indlæg interessant.

I love it :*

Likes

Comments

... lavet rigtig mange ting. Det føler jeg i hvert fald, at jeg har.

Hallo
Jeg tænkte, det måske kunne være interessant at lave en liste med de ting jeg har lavet i denne uge. Måske er det mest spændende for mig selv? Det får vi at se.

Mandag:
- Afleveret en aflevering jeg har knoklet meget med. Jeg var super lettet, da jeg fik den afleveret- da jeg fik den ud af verden. Jeg glæder mig til at se, hvad min lærer synes om den.

Tirsdag:
- Var jeg et smut ved lægen. Jeg har haft nogle problemer med mine hænder, og fik en blodforgiftning-lignende streg op ad min hånd. Jeg påbegyndte en penicilin-kur, så nu er jeg på piller tre gange i døgnet.. Nogle synes måske ikke det lyder så slemt, men af en pige der ikke kan sluge piller, er det ikke sjovt. Jeg er dog blevet meget bedre til det, men jeg synes bestemt ikke at det er sjovt.
- Jeg fejrede også en af mine veninders fødselsdag! Tillykke til hende :*

Onsdag:
- Var jeg sammen med en savnet veninde jeg ikke har set i lang tid. Det var super hyggeligt at se hende igen.

Torsdag:
- Tog jeg et smut ind til byen med mine veninder, hvorefter vi tog ind og så "I Love It- The Concert." Den oplevelse, kommer der et indlæg op om, snart.

Fredag:
- Stod den på familie-hygge. Min mor kom hjem fra kursus, så vi hyggede hele dagen og sluttede dagen af med at se "Vild med Dans."

Lørdag:
- Er det så veninde-hygge. Jeg mødes tidligt med en klassekammerat for at få lavet en aflevering. Senere kommer resten af pigerne og vi spiser sammen og hygger os.
- Måske tager vi videre til en personale-komsammen bagefter, hvor vi mødes og hygger med folk fra arbejdet.

Søndag:
- Står i det økonomiske hjørne. Da jeg er over 18 år, skal jeg og mine forældre have styr på nogle forskellige økonomiske sager.
- Forhåbentlig bliver der også tid til at få lavet lidt aflevering og lektier.

Hvad har I brugt jeres uge på?

Kram

Likes

Comments