Hej! Jag vet att jag inte har varit inne på länge och jag är ledsen för det. Idag tänkte jag prata lite om  mina historier när mitt liv har varit som jobbigast. Vi startar redan från när jag gick på dagis, när jag gick på dagis blev jag mobbad och fick inte leka med någon och alla tog mina grejer och skrattade åt mig. Detta kanske inte låter så farligt men som en 5 åring så var det ganska jobbigt. När jag började förskoleklass i en ny skola så var allt jätte bra, jag fick många nya vänner och alla var snälla. Men i ettan började saker att förändras. Mina klass kompisar började lämna mig utanför, jag blev mobbad och blev kallad cp och hade inga vänner och jag blev mobbad i 2 år... Jag berättade aldrig för mina föräldrar vad som hade hänt och jag har faktiskt inte gjort det än och många år har gått. Man ska alltid säga till sina föräldrar när man blir retad, men jag var rädd över att dom skulle skämmas över att jag inte vågade säga imot. Så jag sa till min lärare och sen när vi  började trean var allt (nästan) perfekt jag hade många vänner. Men i sexan så började jag förändras, det var ju troligen för att jag blev tonåring.  Jag blev väldigt bråkig, tjafsade och var dryg. Men i sexan fick jag även en sjukdom vilket inte gjorde allt bättre. Alla bråken fick mig att må dåligt men när allt var löst ca 1 år senare blev allt bra fast då skulle jag börja på en ny skola eftersom att min gamla skola gick från 0an till 6an. I min nya skola (när jag började 7an) var allt bra jag hade många bra vänner jag fick även en pojkvän väldigt snabbt som jag gillade väldigt mycket. Men det tog även slut ganska snabbt. Efter vi gjorde slut blev han jätte taskig mot mig och blev direkt tillsammans med en ny tjej. Han fick även hans vänner i klassen som jag förstår det fick han dom att inte vilja vara vän med mig.  Efter bråket hade jag ändå mina tjej vänner som var helt fantastiska! När hela klassen skulle åka och bada för att göra ett sim test var jag tvungen att simma utan smink. Jag hade inte visat mig utan smink sen jag började skolan för att jag kände mig så ful. Allt gick bra när vi badade men när vi kom till skolan skrattade folk åt mig bara för att jag inte hade målat mina ögonbryn. Folk frågade om jag hade varit med på en bil olycka, att jag var ful såg ut som en zombie men det var bara killar som sa detta till mig ( har inget imot killar ). Men mina tjej vänner stöttade mig. Men sen började jag bråka med min tjej vän vad vi bråkade om tänker jag inte säga men eftersom att dom flesta tjejerna hade varit vän med henne först kände jag att ingen i klassen ville vara med mig. 

Men nu är allt okej, det är fortfarande små tjafs men så kommer det troligen alltid vara. Personerna som mobbade mig i ettan och tvåan är mina vänner nu och en tjej av dom är min bästa vän. Bråken när jag gick i sexan är över och jag försöker att inte bli så sur men blir lätt irriterad men  blir också lätt glad. Bråket med tjejen i den nya skolan är över, vi är inte med varandra men vi pratar och jag tycker ändå att hon är fantastisk! Men jag har inte visat mig utan smink till klassen sen vi simmade. jag har fått nya vänner ( i min klass har vänner utanför min klass ) och alla är killar, jag själv tycker att killar inte blir sur lika lätt men har fortfarande jätte bra tjej vänner. 

Det var allt jag tänkte berätta om och jag hoppas att om det har varit jobbigt i ditt liv att det blir bättre och att säga till någon om du mår dåligt. Någon älskar dig glöm inte det. :) 

och till er som mobbar någon annan hur tänker ni? okej jag ska inte låta perfekt jag har också gjort fel någon gång men har aldrig mobbat någon. Ni som mobbar tänk att den ni retar kan ta sitt liv för att ni har varit taskiga. Hur hade ni känt om någon hade mobbat er?

hejdå! <3 :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen! Just nu har jag det lite jobbigt i mitt liv så ni vet varför jag inte har lagt upp något på en lång tid. Det är många prov och läxor som kommer nu på 3 veckor och som jag måste plugga till. Sen vill jag ju också ha tid att vara lite med vänner. En av mina bästa kill vänner ska flytta 3 timmar bort så det gör ju inte den här tiden enklare. Jag ska försöka lägga ut inlägg när jag kan men nu vet ni iallafall varför jag inte kommer lägga ut inlägg så ofta så vi ses om ett tag! :)

Likes

Comments

Hej! förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har haft massa prov. idag tänkte jag i alla fall prata om mitt favorit märke ATTITUDE. Bilden som ni ser är en av attitudes många skor. Enligt mig är dom till och med bättre än nike air max och snyggare. Jag dör för dom här skorna 😻. Dom kostar ca 600-700 men dom är så värt pengarna. Det ända som kan vara lite jobbigt är ju att dom är vita och blir lätt smutsiga men det är lätt att tvätta bort. Hoppas ni har en bra dag så ses vi!

Likes

Comments

Hej och gott nytt år! Nu när det har blivit ett nytt år brukar många göra ett "Nyårslöfte" det kan vara som att man säger jag ska sluta äta skräp mat, jag ska börja träna mer osv. Löften av några kan vara kloka men det finns många som även överdriver och får andra att må dåligt. Som att en smal tjej säger " jag ska sluta äta så mycket bara för att hålla mig smal". För mig känns det ganska dumt, säg hellre att du ska börja träna lite mer för att hålla dig i form. för vissa människor svälter sig själv och det bir ju inte direkt bättre av att du säger att du ska sluta äta. Många säger också " Ett nytt år ett nytt jag" för mig låter det ändå väldigt bra så länge det inte betyder att du ska bli en person som du inte är. Men man ska även veta att du är bra som du är och att du inte ska behöva ändra dig bara för andra. Ändra dig som du vill vara så är det ju bra. mina nyårslöften är att jag ska börja våga vad jag säger och lita på mig själv. För mig är det väldigt bra löften som förbättrar mig som person. Mitt andra löfte är att börja träna mer. Detta bror inte på att jag vill bli smal eftersom att jag redan är det utan jag vill börja få lika bra kondition som jag hade för ett år sedan då jag kunde springa hur mycket som helst utan att bli trött haha. Jag önskar er ett gott nytt år och jag hoppas att det här året blir ett fantastiskt år för dig så ses vi snart pöss :))

Likes

Comments

Hej! Kunde inte sova inatt och började tänka lite på hur fort vi personer dömmer varandra.
Vi dömmer varandra på grund av kön, sexualitet, hudfärg, religon, utseende och mycket mer.
Vi dömmer även folk som vi inte känner och människor bara för att dom är annorlunda.
Vi alla har dömt någon någon gång utan att kanske tänka så mycket på det.
Jag kommer inte ihåg när jag gjorde det men jag vet att jag har gjort det och vet att det var fel.
Mitt budskap är att inte döma någon så fort och acceptera att alla är olika.
Vi kan tycka att saker är rätt och fel men ibland är det bäst att hålla det inom sig men vissa saker
måste man få berätta.
Hoppas ni får en bra dag så ses vi snart<33😸

Likes

Comments

Hej! Hoppas du har haft en bra jul. För mig har julen varit bra och mysig. Julen i år har inte haft så mycket snö vilket kan vara tråkigt. Men annars har det väl varit ganska mysigt? Har själv druckit mycket varm choklad framför en brasa och känt doften från julgranen. 

Likes

Comments

​Maybelline new yorks concealer " fit me " är en bra concealer med ett bra pris. dom går oftast att hitta på h&m, cubus, kappahl och många fler affärer. Priset ligger runt 100 kronor.

Likes

Comments