Hejsan alla!

Jobbade över i söndags 6 timmar vilket var riktigt härligt och efter det var man med Emelie och åt lite mat, kollade The big bang theory samt hjälpte lite med datorn. Alltid lika mys att träffa henne, känner sig alltid omtyckt.

Idag dock har det varit en riktig plåga, har känt mig nerstämd och sjukt tung i skallen. Det är ju fortfarande jobbigt att vara social även om det är för ett par timmar och just nu är man det hela tiden. Blir dock bättre till slutet av månaden då jag får tillbaka lägenheten för mig själv och kan lägga ner mera ensamtid för att kunna hitta tillbaka till den äventyrliga och halvt galna person man var och är påväg att återgå till.

Det blir inte så mycket längre inlägg idag men tänkt skriva ett till helgen för ska börja nörda loss på en privat server i wow och sådant är alltid kul att skriva om. Ville bara ge en lite uppdatering då även om man mår skit så känns livet i generellt skönt och framåt, får mycket beröm på jobbet så ska inte klaga allt för mycket.

Massor med kärlek till alla!

Likes

Comments

​Mitt namn är Rickard Karlsson och har tänkt nu att skriva upp lite grund info för att ni ska kunna lära känna mig lite innan jag börjar skriva ordentligt, vet inte exakt hur mycket man kommer skriva i helhet men blir väl iaf lite då och då för att man ska hålla detta som en rolig sak mest för mig själv men även för dom som vill ta sig tid att läsa om mitt liv.

Jag bor utanför Norrköping i en håla som heter Åby med min lilla katt Smilla, bott här i snart 4 år nu men bott här i olika tillfällen i mitt liv innan med. Jobbar på stadium lagret och håller på med prissättning samt väldigt mycket bärande, varit där runt 3-4 månader just nu och trivs riktigt bra med både jobbet och folket som är där.
På fritiden så nördar jag mycket serier och spel med polarna om man inte är med dom dvs. Försöker hitta någon ny hobby där man kan pilla med som exempel modell bygge, måla och liknande saker.
Är singel och varit det i snart runt 5-6 år, inga barn men vill ha. Har försökt hitta en stabil tjej men tyvärr har man blivit mera utnyttjad av dom så har väl gett upp för tillfället att hitta en utan låter dom komma till mig i stället, dom får inse vilken underbar och kärleksfull person man är i stället för att jag ska ut och leta efter den.
Kämpar svårt med socialfobier, större folk samlingar kan vara grymt jobbigt men värsta är att vara med folk hela tiden så behöver oftast ha en paus från folk i bland. Det har blivit mycket bättre dom senaste åren men en lång bit att gå.

Mina framtids planer just nu är att få ordning på lägenheten så jag trivs i den eller flytta nytt och fixa ordning den, fixa ett jobb med fastanställning och sist men inte minst flickvän och familj. Vad som sker först får framtiden utse.

Nu blir det göra lite mat och se vidare på league of legends tävlingar som håller på just nu. Alla får ha det så underbart och massor med kramar till er!

Likes

Comments