ZUP LONDON HOW U DOIN'

 HELLO FELLASSSSS

Jag har absolut inte hunnit uppdatera idag då 1. Vi har haft fullt upp med vårt turistande här i London, och 2. Jag har inte haft tillgång till datorn och jag HATAR att blogga från telefonen. Men vi lever!!! Vi har haft en helt fantastisk dag här, och jag ska uppdatera er om ALLT.

Vi flög från Landvetter igår kväll vid 10-tiden och landade på Stansted vid 23:30 där vi sedan tog tåget in till stan och tunnelbanan ut till Hyde Park där vi bor (typ vid övre vänstra sidan). Flygresan var för en gångs skull lugn & behaglig genom hela resan, vilket jag är ovan vid då det alltid brukar vara turbulenser när jag flyger. Jag hann sova ikapp lite vilket var skönt <3

Vi sov verkligen UT idag och vaknade först vid 10-11-tiden, hehe. Men det hade vi absolut ingen ångest över då vi tänkt ta denna dag spontant lite som den kom. Vi bestämde oss för att ta oss en promenad genom Hyde Park där många fina hundar befann sig vilket verkligen fick mig på topphumör <3. Vi köpte varsin färsk, varm toast i en liten vagn mitt i parken och gick runt med våra "lunches on the go" i parken. Lite idyllkänsla på det hela haha!!

Efter den behagliga parkpromenaden hoppade vi på tuben till Brick Lane då jag länge velat kika igenom alla vintage-butiker som finns. Jag hittade absolut saker som jag köpte med mig hem. Bl.a. ett par jeans från Lee som passade LÖJLIGT bra, en jeansjacka, silversmycken och ett par sockar. Jeansen från Lee blev absolut dagens absoluta favoritköp då passform satt som en smäck + färgen var magisk. Ska försöka få till en bild på dom någon gång under det närmsta decenniet (hehe) så att ni får se!!!

Vi promenerade hela vägen från Brick Lane till Old Compton Brasserie där vi hade bokat bord efter att ha läst att många tipsade om det stället! Superhärlig atmosfär med lite mer "bar-aktig" känsla - vilket jag och EP gillar. Vi köpte varsin Aperol Spritz som fördrink för att sedan gå på våra varmrätter med öl och vin. Jag åt Fish&Chips för att ja, vi är i London... Och EP köpte en hamburgare. Supergott!! Väl efter maten tog vi ett par drinkar till innan vi kilade hemåt med tunnelbanan när mörkret nått himlen.

Vi behöver somna tidigt idag (säger jag som är uppe 00:00 lol) då vi ska besöka en blommarknad i stan imorgon vid 08:00. Sen ska vi även kolla fotboll vilket innebär att typ hela eftermiddag + kväll försvinner på det lilla eventet. Det är Arsenal mot Manchester United vilket är en toppmatch och jag hoppas verkligen på att stämningen är bra samt att matchen blir kul att se på.

Nu måste jag verkligen sova hörrni. Godnatt!! Hörs imorgon <3

Gillar

Kommentarer