SÖNDAGSFOTBOLL I LONDON

Hej på er!!

Förlåt för USEL update men vi har verkligen varit ute från morgon till sen kväll de två senaste dagarna och DÄCKAT när vi väl kommit hem haha. Nu är vi påväg hem och sitter på flygplatsen i Stansted = därmed har jag stunden över att blogga lite om vad som hänt under de senaste 48 timmarna.

Dagen startade med att vi åkte med tuben in till Soho för att äta frukost i form av toast köpt från ett litet ”stånd” utomhus!! Fick tyyvärr inga bilder på detta men GOTT var det. Jag hade även på mig VÄRLDENS finaste sockar med hundar som jagar fjärilar på (!!!!!! HUNDAR SOM JAGAR FJÄRILAR) som jag köpt dagen innan. Sååååå kär i dom haha. Och här ovan ser ni även mina nya Lee-jeans som jag hittade i en vintage-butik vid Brick Lane. Sitter perfekt och är så snygga på!! Verkligen en ny favorit i garderoben.
Efter frukosten (som egentligen blev brunch då vi åt det vid 12-13 på dagen haha) åkte vi tillbaka till hotellet för att vila upp oss inför kvällens planer = Arsenal mot Manchester United på Emirates Stadium! Måste säga, sjukt häftig upplevelse - speciellt när Arsenal vann med 2-0. Och vi fick även se Victor Lindelöf spela in real life mot EP:s favoritklubb. I hemlighet hejade jag ändå på United pga Victor hehe, men det fick jag ju absolut inte säga högt haha.

Gillar

Kommentarer