MIDSOMMARHELGEN I HALMSTAD

 BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG HEHE

Hade en grymt mysig midsommarhelg under förra helgen vilket jag missade att blogga om - så jag tänker att jag gör det nu (bättre sent än aldrig)! På fredagen hade vi mys hemma hos Moa med god mat + efterrätt. Jag kom lite sent men hann till efterrätten i alla fall! Vi gjorde kransar i knottkaoset - men resultatet blev väldigt bra!

Dagen efter (på lördagen) tog jag och Jennifer tåget från Jönköping för att åka mot Halmstad, västkusten bästkusten! Vi landade i Halmstad vid 11:00 och tog oss in på hotellet för att börja sminka oss och fixa till oss inför eftermiddagens/kvällens. bravader.

Vi satte oss på Bulls vid 16:00-tiden där vi åt god mat och drack en massa goda drinkar. Här satt vi faktiskt ända fram till matchen Sverige-Tyskland vid 20:00. Tråkigt med förlust men vi höll humöret uppe ändå!

Efter matchen tog vi oss tillbaka till hotellet för att förfesta lite innan vår planerade utgång i på "Club Circus" Tylösand.

Vi mötte upp vårt härliga "Köpenhamn-gäng" på deras hotell och åkte därefter in mot Leffes i Tylösand. Där var vi heeeela kvällen. Jag och Simon (nedan) passade på att måla Tyska flaggor i ansiktet för att irritera så många människor som möjligt hahaha <3 Det var riktigt ruuuuligt.

En helt underbar helg på Västkusten helst enkelt <3

  • 24h

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229