EN MÅNDAG I VÅR SMAK<3

Vår måndag i London var perfekt. ​Det är allt jag har att säga. Ni vet en sån där perfekt dag när man njuter varje sekund som passerar. Vi började dagen med att sova ut väldigt länge fram tills 12 och därefter tog vi oss ut på en promenad i Hyde Park. Vi köpte varsina to-go mackor (precis som vi gjorde första dagen) och njöt av solen som sken.

Vi gick mot Harrods där vi kollade läget och dreglade (!!!) över vackra väskor. Fendi, Gucci och Balenciaga hade absolut favoriter som jag föll för lite extra.

#bestofnouw

Efter Harrods gick vi mot Soho och Carnaby Street där vi satte oss på Farm Girl och tog varsin avokado-toast. Såååå gott. Bli hungrig av att bara kolla på dessa bilder. Och stället hade väldigt mysiga sittplatser och känsla vilket fick mig att vilja gå hit igen (vilket vi gjorde dagen efter hehe).

Så mycket sightseeing på en och samma dag då vi valde att promenera överallt och skippa att åka tunnelbana! Jag känner personligen att man ser mycket mer när man går runt snarare än åker kollektivt. Att solen sken gjorde verkligen allting hundra gånger bättre.

På kvällen hade vi bokat bord på La Bodega vilket jag sett att ett par influencers som jag följer tipsat om. Lite mexikanskt-inspirerat med en rätt rolig "vibe" över det hela, samt att allting låg under marken. Jag tog en god stekt sallad medan EP tog två tacos med tryffelpommes, mmmmmmums! Efter maten drack vi ett par drinkar innan vi gick vidare till en uteservering "above ground". Vi hittade en supermysig plats med värmelampa och filtar där vi satte oss och hängde i timmar <3 Mysmysmys. Vid 10-11 åkte vi hemåt till hotellet och däckade direkt därpå.

Detta var vår sista kväll i London innan vi åkte hem!! En perfekt dag, en ännu mer perfekt kväll.

Gillar

Kommentarer