Jag har så otroligt många negativa tankar just nu att det är svårt att formulera.
Eller rättare sagt, kan jag sammanfatta det hela med att jag vill inte vara med längre. Jag är så trött på att ha ont i kroppen att det onda nu även finns i själen. Jag är trasig och går inte längre att laga, jag är leksaken som slängs i förbränningsugnen för att den är beyond rescue...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu äntligen blev operationen av och jag är nu livmoder, äggledare och äggstockar fattigare.
Jag mår förvånansvärt bra och har varit uppe och gått en sväng. Maten är vidrig och jag har inte ens brytt mig om att äta. Fick i mig några kokta morötter och lite sallad, men resten gick inte att äta.
Har roat mig med att beställa pärlor till pannband, jag har fått nippre på att matcha pann banden med schabraken.
Det kommer att bli ett orange /grått pannband som kommer matcha Schockermöhle's orangea schabrak. Har även hittat snygga orangea lindor som matchar...
Sen tänkte jag knoppa ihop ett pannband i marinblått / guld som passar ett schabrak vi har här hemma.
Är bra sugen på att köpa hem Anky lindor som hör ihop med det ena Anky schabraket vi har.
Shoot me innan jag börjar matcha allt!

Likes

Comments

När inte kroppen vill, men huvudet fortfarande är med behöver jag sysselsättning.
Har hittat väldig tillfredsställelse i att göra pannband.
Pannband en är i välarbetad läder från Indien och jag har med både snäbbfäsle och "vanliga". Har dock endast COB och FULL hemma då det är störst efterfrågan i de storlekarna.
Pärlorna som är mestadels stenpärlor, eller i akryl beställer jag från Asien.
Är man intresserad är det bara att kontakta mig.
350kr för de med snabbfäste och 250kr för de vanliga.
Frakt tillkommer.

Likes

Comments

spenderade några timmar i Uppsala med tjejerna och David.
Det var egentligen jag som hade ett ärende på Hööks, men tjejerna ville till en HM då de ville shoppa lite för presentkort de fått i julklapp och födelsedagspresent.
Vi stannade i Gränby Centrum som första stopp och tjejerna kastade sig in på HM. Jag glodde lite jag med men det fick avbrytas ganska omgående. HM har tendensen att ha alldeles för mycket saker på förliten yta. Jag skulle kika på en bebis body att ha till mopsarna när de löper, och reahyIIan var intryckt i ett hörn. Det var när jag skulle runda hyllan som jag stötte i en utstickande hängare. Jag stötte i den med höften och kände på en gång att det var en "oh fuck moment".
Sidled är något bland det sämsta jag kan röra mig i och, en hastig sidledsrörelse är döden.
Jag fick avbryta shoppingen och halta till bilen för att peta i mig en jäkla massa mediciner för att fixa att ta mig hem. Som tur var så körde David annars hade jag aldrig vågat köra efter jag petat i mig alla smärtlindrande.
Eftersom vi var mitt i lunchtid stannade vi på Subway och de övriga tre gick och handlade när jag satt kvar i bilen. Efter vi ätit hade medicinerna kickat in och jag ville göra mitt ärende på Hööks så jag inte hade åkt i onödan. Jag ville klämma och känna på Black on Track's knäskydd för mina kassa knän innan jag beställde dem.
skydden var inte tillräckligt stabila så jag fick stå över, men däremot hade de nedsatta priser på störlar och skor. Ophelia riskor är för små så jag passade på. Jag hittade ett par snygga skor som var nedsatta till 299kr, och när jag väl skulle betala visade det sig att jag hade en bonuscheck på 160kr innestående. Sweet! Så skorna kostade mig hela 139kr och de kommer användas hårt av Ophelia.
Ville även kika på pee wee betten, men de fanns tyvärr inte i butik. Kommer nog dock beställa ett till Zafir, jag tror han skulle gilla det. Pee Wee är ett bett som anses extremt snällt mot hästens mun.
Efter HÖÖKS var det raka vägen hem, David var snäll och tog ut hundarna innan de åkte hem till honom igen. Jag kraschade helt och har legat i sängen nu i tre timmar.Skulle åkt till stallet men fick lämna det till Ophelia, jag har så satans ont. Fasar för att resa på mig, men det är dags att fylla på med kvälls medicinen...

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på hur regnet vräker ned utanför.
Har haft en sån där dag då jag bara räknar timmarna tills min hysterehtomi på onsdag.
Kramper från helvetet och en märklig tyngdkänsla i nedre delen av buken. Något är helt galet, och blir det inte bättre efter operationen måste det vara tarmen som är felet. Jag längtar efter operationen, så många år med sin smärta kan troligtvis bli bättre.
Det blir "spännande" att se hur kroppen reagerar på smärtan som kommer vara efter operationen. Min läkare gissar att det kommer bli en svår, att min kropp får frispel med den extra smärtan.
Jag planerar det värsta så blir jag inte besviken.

Likes

Comments

Idag höll jag bokstavligen på att dö.
I en kurva på väg till vår lilla lanthandel mötte jag en Schenker lastbil med släp. Kurvan är fel doserad och är inte lämplig att ta i för hög hastighet.
Lastbilen var på väg tillbaka till åkeriet och verkade ha bråttom hem.
Jag möter den när lastbilen kommer i för hög hastighet och tvingas gå in på mitt körfält. Släpet han hade efter stack ut ännu mer och tillslut tog han halva min fil. Hade jag haft kvar min Volvo XC90 hade jag aldrig fått plats, jag hade hamnat i diket vid sidan av vägen.
Att möta en lastbil på fel sida av vägen i 80km/h är en upplevelse, och jag förberedde mig på smällen och volten ner i diket.
Låt oss bara säga att jag hade ganska så ont i magen efteråt.
Åkeriet lastbilen tillhör fick sig ett argt mail, och jag funderar på att skaffa mig en dash cam i bilen.
Samtidigt så hade jag nån markaber tanke att det kanske ändå hade varit bäst om jag trillat av pinn.
Jag vet att det är den ledsna delen av mig som pratar. Den del som är så trött på att alltid ha ont, den del som är så ledsen och arg på att kroppen inte fungerar. Att vara 33 och trasig, hade jag varit en leksak på leksakshyllan hade jag reklamerats till säljaren för att sen kastats.Vem vill ha nån som är trasig och defekt?
Jag har aldrig kunnat föreställa mig som gammal, och det kanske är så helt enkelt - jag kommer aldrig bli gammal.
Ja det är markabra tankar, men jag är så trött. Tänk om det helt enkelt blir lättare för alla om jag inte är här.
Barnens pappa skulle slippa behöva oroa sig och ibland hjälpa sitt ex.
Barnen skulle slippa behöva oroa sig för sin mammas hälsa.
Jag blir nog aldrig gammal, så det är bara frågan hur vuxen jag får bli utan att låta alltför dramatisk.

Likes

Comments

Länge sedan nu,  och mycket har hänt.
Jag hade först tänkt att lägga bloggen på is, men jag har så mycket tankar just nu att det bara är att skriva ner dem.
Under de sista sex månaderna har kroppen haft ett långsamt förfall. Jag misstänker att det är att jag inte längre har en partner som kan hjälpa mig med de tunga vardagssysslorna. Jag var efter fyra veckor själv tvungen att öka dosen på mina morfinplåster, jag var helt trasig innan dess.
Nu har lederna gett mig mer problem än någonsin, och det är inte längre hållbart. Vet ni hur satans ont det gör när knäna hoppar ur led, eller fotlederna? Jag hoppas att ni slipper uppleva det, för det är vidrigt.
Handlederna har bråkat en del och likaså fingrarna. Har fått bra handledsskydd med skenor som jag har dag och natt, men knäskydd har varit svårare.
För händerna träffar jag en arbetsterapeut och får mina hjälpmedel på högkostaadskortet och gratis. För knäna måste jag gå till en sjukgymnast på min VC och betala fullpris för skydden. För mig är det extremt märkligt att det är så uppdelat, det är ju samma problematik, bara olika kroppsdelar. Jag vill inte ha knäskydd för att kunna spela fotboll, jag behöver knäskydd för att klara av vardagen - Det måste ju vara nån skillnad.
Träffade sjukgymnasten igår och det var helt useless. Jag går på en privat VC då jag inte ville släppa min läkare som bytte arbetsplats. Sjukgymnasten hade en variant av skydd och de hade bara samarbete med ett märke så det gick inte att ta in andra modeller. Knäskyddet var anpassat för idrott och inte min luxations problematik. För det ville de ha 740 kr per skydd och jag behöver två.
Okej om jag behöver betala för dem, men då vill jag åtminstonde ha möjlighet att prova olika märken och modeller för att hitta något som är ultimat. Jag vägrar att betala 1480 kr för något som inte är anpassat.
Jag hoppas att jag kan få en remiss till olmed i Uppsala så de kan hjäpa mig hitta rätt, men fram tills dess så är det bara att fortsätta linda knäna för stöd.

Likes

Comments

Det börjar bli mycket nu, det är ett enormt tryck på valpspekullanter och jag skulle nästan kunnat sälja dubbelt så många som jag har.
Det blir en väldig massa fikor framöver när alla ska komma och hälsa på :)

I övrigt spenderade jag gårdagen med att berika mig med något helt nytt- jag var på enduro för första gången.
Enduro VM gick av stapeln i lilla Enköping i helgen, och det var nån speciell jag var och supportrade ;)
Det var en helt ny upplevelse och jag går väl jämföra det med motorsportens fälttävlan. Det var en del läskiga vurpor och en någons rygg fick sig en rejäl smäll...
Jag får åka över imorgon och pyssla om någon lite.
I övrigt så känns det bara som att the sky is the limit, jag vill bara blicka framåt och vara positiv. Jag längtar till mitt nya lilla hus, och jag är inte ensam om det tydligen ;)
imorgon blir det invigning av Bro Park, den nya galoppbanan så jag hoppas det blir riktigt roligt!

Likes

Comments

Jag kommer på mig själv att jag mår bra! Jag mår bra trots att jag står mitt uppe i en skillsmässa, och jag skäms nästan över det. Självklart tar den här skillsmässan med allt  vad den innebär enormt mycket ork och ibland tårar, men jag försöker se ljuset i tuneln.
Valparna växer så det knakar, och jag har gjort nya bekantskaper som jag tror är riktigt bra att vara bekanta med, en är speciellt intressant😊
Schemat blev märkligt fullspäckat, ochbdet var absolut inget som var planerat. Vänner som hälsar på, ridturer och hipp som happ ska jag titta på enduro VM nu i helgen. Jag kan ingenting om enduro, men det är väl inte för sent att lära sig ☺

Likes

Comments

Två fantastiskt söta tikar har jag att välja bland, det är ju bara fråga om vilken som är bäst.
Idagsläget har jag den lilla tiken som favorit, hon har ett fantastiskt härligt huvud, är kort, kort, kort i kroppen och riktigt bra pigment.
Den större tiken är ljusare och över lag som sagt lite större, men det är möjligt att det jämnar ut sig och blir bra propotioner på det senare...
Oavsett vem jag än behåller så kommer den andra få världens bästa hem hos goda vänner!

på bilden är den större tiken och en av hanarna.

FYRA HANAR ÄR OTINGADE OCH SÖKER NYA HEM!
www.skorbyglantan.com

Likes

Comments