Header

Vardag

Hej på er!

Idag är det onsdag och snart har denna vecka också flugit förbi. Vi har haft hälsodag på jobbet idag, vilket resulterade i att jag gick 1 mil. Så himla skönt. Så jag nu har jag bara 5km kvar denna vecka att springa på gymmet. Men man är ju lagom trött vill jag lova.. Och så ska man jobba nu på eftermiddagen på det. ;)
Det är inte lätt när det är svårt haha! Men idag har jag i alla fall en annan sak att se fram emot efter jobbet, våra nya nattduksbord kommer! Som vi längtat. Har liksom haft min mobil på golvet bredvid sängen när jag sover. Och våran säng är ganska hög så ibland är det knappt man hör alarmet. Men det blir det ändring på idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

1. Jag har världens sämsta tålamod.

2. Jag är egentligen ljus hårig.

3. Jag har inte bott i Stockholm hela mitt liv.

4. Jag har svårt att dricka vatten ur andras kranar. (WTF, jag vet.)

5. Jag har nästan alltid varit i förhållande sen typ, 12 års åldern.

6. Jag kan inte vara ensam, det är det värsta som finns.

7. Jag har svårt för att lita på människor, tror oftast att dem ljuger till en början.

8. Jag hatar att prata i grupp.

9. Jag är alltid den där tjejen, som mina killkompisars flickvänner hatar. Bokstavligt talat, HATAR. Jag förstår inte varför... ;)

10. Jag älskar att prata i telefon. Det är min terapi.

Likes

Comments

Vardag

God morgon!

Vilket härligt väder september bjuder på! Det är som att augusti kommer en månad sent. För i augusti var det ju inte direkt ett väder att hurra för haha. Men tanken slår mig, att snart är det riktig höst och vinter med snö och tjocka dunjackor. Brr... Bara tanken får mig att frysa. Det jobbigaste på vintern enligt mig, är faktiskt att åka kommunalt med alla dessa tjocka ytterkläder man har på sig. Man får liksom inte plats på sätena känns det som, som en riktig Michelin gubbe.

Status:
Jag mår bra. Trött, ont i kroppen efter 5 km intervaller igår. Men det känns bra, riktigt riktigt bra. Jag ska börja med 2 mil i veckan och sen se om jag kan sätta högre mål. Men just idag, då svider låren och hela rumpan haha.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Helgen har gått så himla fort. Det är redan söndag och imorgon blir det jobb och skola igen. Imorgon är det även dags för det första föräldramötet i skolan. Ska bli spännande!
Idag ska vi iväg på ett 7-års kalas, vilket passar perfekt när det är söndag. Ett perfekt avslut på en helg enligt mig.
Angående gårdagen så spenderades den med min mormor och Emilio. Vi sprang runt och letade efter Pokémon överallt haha. Emilio är tokig i Pokémon Go spelet så han var hur nöjd som helst. Vi letar dock bara Pokémon's då vi inte har förstått hur man slåss på gymmen ännu 😂. Men det kommer väl haha...

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Nu är Emilio hämtad från fritids och vi ska åka iväg på ett litet äventyr.

Jag måste bara dela med mig av vad Emilio sa när jag skulle hämta honom:
Mamma, jag har en adidas tröja, adidas skor och adidas byxor. Hade jag haft allt på mig samtidigt så hade jag sett ut som en joggare. Haha! Mammas kloka lilla älskade barn. Jag fick mig iallafall ett gott skratt 😋. Hoppas ni har en bra fredag!

Likes

Comments

Shopping

Jag har länge gått och tänkt på att beställa från appen "Wish". Men har bara tänkt att, nej det är bara skit från Kina som säkert går sönder direkt.
Men sen så nu för 1 vecka sedan så fick jag ett ryck och börja bläddra igenom några kategorier. Det slutade med att jag beställde 1 paket lös ögonfransar (4 par), en päls nyckel ring, pokemon GO lego, ett contouring kit x blender och smink borste till, en waist trainer och till sist ögon frans lim. Haha!! Men anledningen till att jag faktiskt beställde var för att jag läste alla recensioner och såg bilder på det folk beställt. Jag fick allt detta, för enbart... 195 kr(?!). Så sjukt billigt! Dock är ju leveransen tiden ibland ganska så lång och det beror på att alla saker skickas från olika företag och olika städer.
Det jag beställde kommer levereras mellan 23 sept - 11 nov, så efter att jag fått hem sakerna kommer jag självklart att skriva och visa upp dem. Hoppas verkligen att det är bra saker med någorlunda bra kvalité!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon härliga fredag!

Så skönt att bara jobba några timmar till, och sen är det ledighet. Vi får se vad denna helg bjuder på. Det enda jag vet än så länge är att det ska bli bra väder, antagligen den sista sen sommar värmen. Så man får ju passa på att hitta på något!

Det enda "jobbiga" med Emilio på helger, är att han får för sig att gå upp mellan 05.00-06.00. Men när det är vardag och skola, då får man nästan tvinga upp honom ur sängen haha. Trotts det kan jag ju ändå säga att det är ganska skönt även fast han går upp så tidigt eftersom han kan sätta sig framför en film, med lite frukost och bara vara i ca 1 timme. Så då får man passa på att sova lite till. Älskade unge! 😍

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Jag har valt att starta en ny blogg efter 4 års uppehåll. Och det är för att jag känner att jag har mer att ge idag, mer erfarenheter/tankar samt en helt annan livs situation. Jag är som sagt en ensamstående ung mamma på 21 år. Fick min son när jag var 15 år gammal, alltså år 2010. Sedan dess har livet varit både bra och dåligt. Man har haft sina stunder så att säga. Men idag, 6 år senare så lever jag ett stabilt liv, med ett 1:hands kontrakt samt ett jobb som jag trivs otroligt bra med. Jag valde också för ca 1 år sen att byta ort helt och hållet, för att börja om på nytt.

Vem är jag då? Jo det ska jag berätta. Jag är en driven tjej som älskar utmaningar. Har otroligt mycket erfarenhet kring motgångar. Jag förlorade tex min mamma när jag enbart var 9 år gammal. Och efter det har det hänt ganska mycket. Men som jag har tacklat på mitt sätt, och avslutat på bästa sätt. Eller avslutat och avslutat, jag är inte ens halvvägs där jag vill vara ännu så där kanske jag tog i lite. Jag bor tillsammans med min son Emilio och min pojkvän R i en jätte fin lägenhet. Emilio har precis börjat i Förskoleklass nu till Hösten. Och det är en värld som jag precis kastats in i, lika så E såklart. Så nu handlar det lite mer om ansvar på en annan nivå samt läxor, kompisar och en massa 6 års trotts.

Där var en liten kort beskrivning om vem jag är och vad mitt liv kretsar runt.

Puss!

Likes

Comments