Personliga reflektioner

Dags för en uppdatering. Min början med Qi gong/meditation började när jag tog beslutet att ta tag i mitt liv, kost, hälsa och motion.
Efter en misslyckad operation i ryggen där jag fick sjukhussjukan, blev sjukpensionär och då började min depression. Jag blev allt mer deprimerad kring detta med ryggen och tillslut var läkarna tvingade att sätta in medicinering.
Jag började på akupunktur, gått hos Shiro som akupunktör i snart två år och vilken livsglädje jag fått. Går en gång i månaden och det är månadens höjdpunkt.
Detta har hjälpt mig i min vardag, gått ner sammanlagt 19 kilo, ändrat min kost till grönsaker, frukt istället för skräpmat, citronvatten istället för läsk, grötfrukost istället en massa kalla yoghurt på morgonen, dricker en hel del grön te som rensar kroppen och den stora förändringen är motion.
Idag tränar jag sju dagar i veckan med en blandning av powerwalk, body balance, yoga, Qi gong och meditation. Det tog 38 år för mig att inse vikten av allt detta. Idag är mitt liv helt annorlunda, fått tillbaka livet och livsglädjen.Gillar

Kommentarer