Mönster på påskharar, med foton


Mönstret har nu fått flytta över till min nya blogg, Pysselofix.com


Du hittar mönstret här.


/Helena
Gillar

Kommentarer

sleeper81,
Tack så jättemycket för mönster på både harar, tuppar och kycklingar! =) Ska definitivt testa! Med vänlig hälsning /En virk-novis.
alvelida-syblogg.blogspot.com
pysselofix
pysselofix,
Va roligt att du tycker om dom! Skicka gärna en länk om du lägger upp bild på dom på bloggen, jag vill gärna se hur de blev!
nouw.com/pysselofix
liden.angeli
,
Tycker att det är lättare att förstå mönstret från den 9 mars. Fick inte till det här helt korrekt. Såg inlägget från 9 mars efter att ha improviserat lite på tre-fyra harar.
pysselofix
pysselofix,
Roligt att du fick till det till slut! Man kan nog göra hur många som helst. ;)
nouw.com/pysselofix
Sanna
,
Jag håller med. Från "så här gör du huvudet" fick jag göra om flera gånger tills jag läste det tidigare inlägget. Då blev det hur enkelt som helst. Tack för mönstret!
virkamednsslk
virkamednsslk,
Hej! Jag började ganska nyss att blogga på denna portal just om virkning! Jag tänkte höra med dig om det är okej att jag delar ditt mönster mot att jag länkar till ditt inlägg? Vi kanske kan ha olika samarbeten genom våra bloggar? :) Kram Natalie
nouw.com/virkamednsslk
pysselofix
pysselofix,
Hej! Roligt att du tycker om mitt mönster. Jag uppskattar din fråga, jag önskar dock att mönstret stannar på min sida. Publicerar du bilder på nått du gjort av mina mönster blir jag glad om du skriver vart mönstret kommer ifrån och länkar hit. Ska bli kul att följa din blogg. /Helena
nouw.com/pysselofix