Hej!

Det var ju detta med att uppdatera.. Har alltid varit värdelös på att uppdatera mina bloggar. Önskar att jag hade samma uppdateringsfrekvens som jag hade på facebook när jag var sisådär 11-12 cx

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli runt 06.15, då ska jag väcka A och sen köra henne till bussen. Jag trodde jag skulle somna som en stock så fort jag la huvudet på kudden igår kväll men nejdå.. Så här sitter jag. Jag har iaf gjort något vettigt (nåja) under tiden.

Igår (eller natt till Onsdag, snarast) sydde jag en tröja till min fd brukare! Hon älskar delfiner och vad passar då bättre än en tröja i delfintyg och med en guldglittrig delfin tryckt på?? Hon blev jätteglad!

Så, nu inatt har jag försökt få ut en ide ur huvudet, det gick förvånansvärt bra! Har inte den blekaste om vad det kallas men tyckte det blev snyggt!

För några veckor sedan var jag, mamma och min bästa kompis M på Rickard Söderbergs föreställning i Åmål - och självklart sydde jag en mössa till honom. Dalahästar med prideman och så ett hjärta med en g-klav i, samt texten ''Gaytenor'' tryckt på.

I övrigt håller jag på och planerar lite för en tur till Karlstad nästa helg, har fått tag på gratis hockeybiljetter då och en sån chans kan man ju inte gärna missa. Heja Färjestad!

Förresten! Jag var i Göteborg i Lördags, med min kör och kören från Ed. Vi blev bjudna på ''Fantomen på operan'' på GöteborgsOperan av kyrkan, väldigt trevligt att få uppskattning för våra insatser! Vi lägger trots allt ner en del tid på övningar, framträdanden och att köra fram och tillbaka. De flesta bor ju i nössemark, och har inte så lång resväg, men vi bor 5 mil bort en väg.. Men det är så kul så det jämnar ut sig! Var förresten på övning idag, första för i år för min del, jag var allt lite ringrostig (inte minst med tanke på att jag varit mer eller mindre sjuk sen i mitten på November...) men det gick bra! Klarade de flesta höga tonerna och spelade in så jag kan öva till nästa gång.

I övrigt håller jag på med en ansökan till folkhögskolan! Jag ska läsa upp mina betyg på Dalslands folkhögskola, i Färgelanda, till hösten tänkte jag. Har beställt hem kopior av mina betyg från både grundskolan och gymnasiet, och upptäckte att jag bara hade ett F i grundskolan, och det var i Idrott pga att jag missade den dagen vi skulle simma... Jag är mer än simkunnig men det kvittar tydligen. Nåja, nog om det cx Jag har samlat ihop 3 referenspersoner som man skulle ha med på ansökan, fyllt i nästan allt och nu återstår i princip bara att skicka in den! Ska bli kul att flytta hemifrån, även om det inte är mer än 3 mil bort. Jag försökte flytta 11 mil bort när jag var 15, och skulle börja gymnasiet i Uddevalla, men jag fick sådan hemlängtan att jag flyttade hem igen veckan efter. Jag började på Vård och omsorg med tanken att bli undersökterska, men sedan blev det musikestet i Bengtsfors och det är något jag inte ångrar ett ögonblick. Jag träffade männsikor som var lika konstiga som jag och jag älskade det! Jag hade 3 fantastiska år med min klass och studenten var inget jag längtade efter, för jag visste att det skulle ta slut då. Men sånt är livet! Då var planen att jag skulle börja på folkhögskola i molkom på hösten och plugga upp mina betyg, men eftersom jag inte var 20 (utan bara 18,alla i min klass var minst ett år äldre än mig) fick jag inget studielån och då var det omöjligt rent ekonomiskt att flytta. Men nu fyller jag snart 20 så till hösten då jäklar! Är jättetaggad på att börja plugga, det blir nog 2 år på folkhögskola tror jag eftersom jag måste läsa svenska 2&3 samt naturkunskap 1&2. Sedan blir det iaf en flytt till mitt älskade Värmland (finns det något bättre ställe än värmland? tror inte det) och läsa till sjuksköterska. Jag går i min mammas fotspår, A i Pappas och ska bli lastbilschaufför.

Nä, nu ska jag nog ta och se om det finns något gott att äta till frukost, sen är det snart dags att köra A till bussen faktiskt!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå där!
Ja, det där med att uppdatera mina bloggar har aldrig varit min grej.. Men jag försöker!
Idag har vi varit i Uddevalla och dels kollat A's ögon och beställt glasögon, dels storhandlat mat och även en sväng på Ikea. Jag köpte några hållare till min vinyl, ett gäng papplådor och 3 olika tyger. Några saxar slank med ner också, alltid bra att ha! Sen skulle vi köpa en ny nyckel för att skruva ihop en hylla men de hade inte den inne, så jag beställde på nätet. Sen bar det hemåt, släpa in all mat och alla grejer, och nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt. Ska vika ihop några lådor och få lite bättre ordning tänkte jag också.

Köpte förresten den senaste ottobretidningen också! Det fanns några fina mönster så jag slog till. Den finns inte att få tag på här uppe, inte som jag har sett iaf.

Nä, nu ska jag nog pyssla lite mer, och eventuellt vila en stund innan tvkväll!

Likes

Comments

Hallå där!
Tänkte lägga upp ett inlägg igår, men fick inte till det med bilder och text, nytt försök på datorn imorgon!

Nu har jag iaf bytt rum med mamma! Det finns endel grejer kvar som ska flyttas men jag har flyttat in endel lådor iaf och fixat en sovplats. Sen har jag fått hem lite tyg, mudd och andra roligheter igår och idag! Min skrivare har kommit också, så nu har jag skrivit ut några mönster som jag vill prova snart :)

Nä, egentligen ville jag bara slänga in ett kort inlägg, nu ska jag bädda iordning i min säng. Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

​Hej!

Jag tänkte börja blogg om saker jag pysslar ihop :)

Jag är en 19-årig tjej som syr och pysslar en hel del, och arbetar extra i hemtjänsten.

Just nu har jag min pysselhörna i vardagsrummet men den börjar bli alldeles för stor så nu har jag bestämt mig för att byta från att sova i vår klädkammare (det är väldigt trevligt dock!) till att sova i det som just nu är mammas rum, och hon tar klädkammaren. Detta projektet ska förhoppningsvis fullföljas under närmsta veckan, men det ger sig cx 

Jag har nyss beställt en skrivare för att kunna skriva ut mina symönster, eftersom biblioteket här är öppet endast 6 h i veckan blir det ofta att man inte hinner ta sig dit och skriva ut.

Nej, nu ska jag försöka sova, är sjuk för tillfället och har missat mina mediciner några gånger under de senaste veckorna så jag har lite svårt att somna även om jag är trött.. Men nu har jag fixat en dosett så jag ska kunna ha koll på om jag tagit dom iaf!

God natt, så hörs vi!


Likes

Comments