Fan då...

Räcker det inte nu? Är skit förkyld..
Snoret rinner fan hela jävla tiden, känner mig febrig och allmänt ofräsch 😕

Kan inte förkylningen försvinna eller gå till någon annan?
Jag känner att min o förkyldnings dejt är klar nu.. Och jag vill fan aldrig träffa förkylning igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har nu under ca 2 veckor fått fullt me frågor

Har du o Pontus gjort slut??
Varför gjorde ni de?
Bråkade ni?
Är ni ännu vänner?

Nu ska jag va ärlig!
Ja jag o Pontus har gjort slut, och vi gjorde slut för att de inte riktigt funkade. Nej vi bråkade inte vi hade det roligt tillsammans och skrattade tillsammans ända till "slutet" och ja vi är ännu vänner!

Så nu har jag förhoppnings vis svarat på de ni ville/vill veta..

Tack o hej leverpastej

Likes

Comments

När man sitter hemma och bara känner att man vill brista ut i grått! Man skriver med en kompis i hopp om att hen ska få en på bättre humör :) och hen lyckas så jävla bra! Önskar jag fick krama om dig nu :) du är nog en av mina bästa vänner :) Om du är här inne och läser så vet du vem du är <3

Likes

Comments

Sex o samlevnad i skolan, sjukt roligt! Något jag tycker är väldig intressant! Har min kompis bredvid mig som håller på att sjunka ner under marken av pinsamhet! Själv svarar jag på nästan alla frågor läraren ställer 😂

Likes

Comments


Har vart en jobbig vecka!
Måndagen började med ryggskott och fick va hemma från skolan då jag inte kunde komma upp ur sängen.

Tisdagen var ryggen bättre men absolut inte bra så den blev att åka till en apparat, hu va äckligt de va! Eftersom mitt bäcken va helt snett så knackade det ordentligt i ryggen. Men när de va klart va de bra!

Onsdagen en vanlig skoldag fast led många blandade känslor som gjorde att jag tog en tidigare buss hem..

Torsdags alltså igår va nog den bästa dagen den här veckan! Dagen började med att jag missade bussen då jag va VÄlDIGT trött och tyvärr gick upp för sent! Men fick självklart skjuts av pappa till skolan trots att han hade jobbat natt, i skolan hade jag engelska 💤 då vi har blockläsning hade vi ändas två lektioner den dagen, men efter som vår lärare ramlat i trappan och är sjukskriven så vart sista lektionen inställt🤗 jag ringde då min allra bästa vän Cissi och gick till hennes gymnasium (vi går inte på samma) och hängde där.. När hon slutat så hängde jag med henne till tandläkaren och väl där fick jag frågan om jag och Cissi var ihop 😂 efter tand besöket gick vi hem till Cissi och spelade Sims. Och torsdagen slutade med att jag och mamma blev bjudna på god middag hemma hos Cissi o hennes mamma.

Fredag idag, vart jobbig dag men jobbiga känslor! Och självklart en rejäl mensvärk uppå det så jag vart tvungen att kontakta ungdomsmottagningen.. Ingen större förändring på mina smärtor efter besöket på ungdoms mottagningen.. Åker hem och däckar i soffan, inte gjort mycket sen dess, ligger nu i badet med hårinpackning i håret, så skönt att bara ligga här och känna hur alla känslor bara lämnar min kropp för en kort stund. I morgon är det öppethus på skolan vilket innebär bestämd närvaro (eller vad man kallar det) inte ett dugg taggad.. Men hoppas att det ändrar sig!

Känner att detta inlägg blev väldigt lång och att vattnet i badet börjar bli kallt så tackar därför idag! 😘

Likes

Comments

Kärlek är livets största lotteri antingen drar man vinsten som jag gjorde och får tillbringa livet med Pontus eller drar man nitlotten som jag gjort många gånger förut..
Hur som helst ligga o mysa med älsklingen är de bästa som finns! 😘

Likes

Comments

Har några gubbar hemma hos mig som blåser ur ventilationerna.. (Jag vet inte vad dom gör) vill bara att dom ska gå! Har katten instäng hos mig då dom måste ha ytterdörren öppen.... Katten behöver gå på lådan jag kommer snart att kräkas (är sjuk) kan dom inte bara gå så man kan få lukta på kattens skit och spy i fred?

Likes

Comments

Om ni fick bestämma vad skulle ni vilja att jag bloggade om? Inget är för stort eller för litet eller för pinsamt
Öppna era hjärtan

Likes

Comments

Ni som tror att jag bara hittar på mitt förhållande..
Ni som tror att jag själv låsas vara den jag är tillsammans med.. Ni kan bokstavligt talat dra åt helvete!! Bara för att jag och min pojkvän väljer att inte visa allt på Facebook eller andra sociala medier betyder inte de att personen inte finns på riktigt! Blir så jävla förbannad!

Ingen nämnd ingen utpekad

Likes

Comments