​Jag är dubbelmoralensdrottning verkligen. Jag har under en längre period nu tänkt att rött hår det går heeelt bort. Tycker det ser dassigt ut nästan direkt, eller alldeles för onaturligt eller bara passar inte in. Sen förrigår när jag skulle bada så såg jag min färgbomb som alltså heter "purple red" (PURPLE!!!). Vad gör jag? Tar en stor pump och bara mosar in i hela mitt brun/guld-ljusbruna hår. Så nu är mitt hår brunt där uppe och PURPLEREDELLERNÅGOT där nere. Ja ni ser ju.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså guys seriously. Den här bilden är från 2013, tycker ni att jag passade i svart hår? Jag funderar på om jag ska gå tillbaka till den här färgen nämligen.

Update: Sprang in på toaletten nu och kollade på mitt hår, och bah ångrade mig på en gång. Beslutsångesten flödar när det gäller hår för mig haha! Är jättekänslig verkligen!

Likes

Comments

Idag kom den dagen. Dagen då jag äntligen fått skriva på mitt nya lägenhetskontrakt. Och nu kan jag äntligen tala om för er att jag snart blir Linköpingsbo igen. Jag älskar Linköping, jag älskar att ha mitt jobb nära och just nu är det en stor prioritering för mig. Att bara kunna gå upp på morgonen och äta frukost i lugn och ro, fixa mig ifred och sen gå till jobbet. Så skönt!

Det tog mig alltså en månad och så simsalabim har jag en lägenhet i Linköping, passande!

Så idag har jag och Andreas varit på Jysk och jag köpte lite saker till hemmet. Jag ska bo i en tvåa. I ett bra område. Jag hade sånn tur, det inser jag! Det är iprincip omöjligt att få en lägenhet i Linköping, men det gäller att dra i rätt trådar.

Vad mer då? Jag är ju singel sen en månad tillbaka och i ärlighetens namn är det så otroligt skönt!

Alltså det är som att en stor sten på tjugo ton har lättnat, Vi behöver inte gå in på varför (utav respekt) men det är så det känns och jag känner mig fri. Min ångest har minskat något enormt de senaste dagarna och jag kan äntligen andas ut. Allt är så mycket roligare igen, jag är den glada tjejen jag alltid varit och alltid kommer att vara helt enkelt.


Puss och glöm inte att jag älskar er ni som är mina vänner, ni som inte är mina vänner: synd för er.


Likes

Comments

Ännu en dag hörrni! Jag har precis duschat som ni kanske ser, snapat lite med folk dansat omkring här hos mamma och sjungit för full hals. Det är sånn jag är helt enkelt.

Kan vi prata om SKAM? Jag började se Skam för lite mer än en vecka sen och jag är alltså BESATT. Jag har till och med börjat låta lite norsk ibland. Jag totalt älskar Skam. Och kan vi diskutera att jag har fått en nattandställning? Det är säkert många som inte vet det! Men så är det och jag totalt älskar den också.
Jag har använt den lite dåligt till och från i kanske en månad, och mitt underbett ser påriktigt bättre ut. Likaså mitt leende. Haaaallå! Längtar till sommaren, längtar till semester och längtar till nyår. Gör ni?

Likes

Comments

Hej hörrni! Alltså vet ni vad? Jag känner för att berätta så himla mycket just nu och bara dela med mig utav vardagen lite mer. Men jag kan inte riktigt skriva exakt allt som faller mig in här inser jag. Det känns som att jag borde hålla vissa saker lite privata för stunden (hoppas att det är förståligt).

Allt är iallafall jättebra med mig! Jag planerar faktiskt en liten flytt framöver.

Förstår ni hur mysigt det kommer att bli? Jag kommer att ta en mindre lägenhet och inreda den så himla fint och mysigt och bara göra sånt jag gillar hemma. Typ se på film, laga mat, baka. Har verkligen fått upp intresse för matlagning, det är så himla kul ju!

Snart är det dessutom nyår, nya mål och nya tag! Hur känner ni inför det? Jag själv känner bara att det är välkommet, 2016 var ett fantastiskt år för mig (jag fick bland annat byta jobb till ett där jag trivs så mycket bättre, och jag har fått superfina kompisar) och 2017 kommer att bli desto bättre!

Ta hand om varandra.


Likes

Comments

Det som hände igår var att jag egentligen inte kände någon lust alls för att gå ut, men eftersom att alla skulle det i Norrköping så kände jag för att haka på! Så så blev det. Först en mysig liten förfest, sedan CW, Wasa och slutligen Kopparhammaren. Alltså det är inte min favoritstad att festa i, jag föredrar Linköping. Men sen festar jag ändå sällan nuförtiden och då funkar Norrköping lika bra!

Hade iallafall på mig min lilla tomtemössa ute igår, hallå liksom - det är ju jul. ;) Eller har jag sett för mycket på SKAM?

Sen träffade jag också på en av mina närmaste killkompisar Lloyd, vi hade en hel del att prata om så det var trevligt! Idag ska jag ta det lugnt och äta massor av mat och imorgon blir det jobb.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har med åldern blivit mer och mer less. På män. På äckliga, självupptagna och diskriminerande jävla män med sina sköna attityder och sköna, kränkande, gärna rasistiska sexhumor.

När jag var tretton och gick på högstadiet blev vi matade med boys will be boys. Vi skrattade åt deras förnedrande och ointelligenta, smått tråkiga skämt. Inte längre.

Idag är jag 21, jag beter mig som en frisk vuxen människa - som jag förväntas göra. Varför i hela friden hör jag då män som är äldre än mig, som håller med mig och andra om jämställdhet och som inte är diagnoserade som efterblivna komma med sexistiska skämt, vitsar och kommentarer som är fullständigt opassande och påvisar att respekt för kvinnor totalt saknas? Vad förväntar dem sig att jag ska göra, fucking applådera?

Låt mig förklara på din sandlådenivå: du kränker mitt kön, jag inte skratta.

Sen är det en sak till. Porr. Jag kollar på porr, men jag dejtar inte killar som kollar på porr. I just don't. Why? För att jag tycker att dem är totalt oerfarna och har noll koll på vad fan de håller på med. Jag bara tänder inte på dem. Jag brukar få så starka reaktioner när jag berättar det här så att man skulle kunna tro att jag säger att jag inte dejtar någon som har minst fem ben.
Varför är det så? Killar kommer jämt med krav på tjejer, men mitt enda lilla krav som jag dessutom inte kan rå över (för det är så det ligger till) blir en hysteri.

Därför säger jag såhär, kolla på porr dagligen, kom med små patetiska sexskämt om feminister, eller varför inte hela kvinnliga könet?Lev i din okunskap om hur du tillfredställer en kvinna - gör det bara inte med mig.


  • 363 Readers

Likes

Comments

Är något jag har känt ofta på sista tiden.

Jag är så trött på "duktiga" människor som ska ge en råd.

"var snäll", "säg inte så", "gör inte si". Det här kommer oftast ifrån människor som i mina ögon är hyfsat misslyckade själva. Människor som är mindra attraktiva, lata, lågutbildade eller en salig blandning av varje.

Varför skulle jag vilja ha råd ifrån er, tänker ni?  

Sen när man på ett artigt men rakt sätt avböjer dessa vägledningar blir personen provocerad och börjar än en gång ranka upp hur den hade bettet sig om hen vore i min situation.

Så min fråga är helt enkelt: varför känner dumma personer ett stort behov av att ge råd som ingen har efterfrågat? 


​På tisdag börjar jag en ny anställning, det är på tiden! Jag behöver rensa lite i mina vardagsrutiner, in med det nya och ut med det gamla.

Likes

Comments

Jag är i det läget då jag är så himla less på att tycka synd om dig. Om mig. Om oss. Jag är så trött på att vara the bad guy och hon som har gjort fel mot dig. Jag är trött på alla skuldkänslor. På att säga förlåt.

Hur många gånger kan man be om förlåtelse utan att sluta mena det tillslut? Hur länge kan man ångra sig innan man går över på att må bra?

Är jag skyldig dig att ha dåligt samvete? Och i så fall hur länge då?

Likes

Comments