Idag har se inte hänt så mycket men har varit med Elisa Ebru och Ahmed sen så har jag varit med andra lite tidigare var jag med min fina kille ,
Kom hem för inte så länge sen har precis duschat och ska nog ta och sova känna bra de ,
Imorgon ska jag kolla på bio med min pappa och lille bror . Det ska bli kul sen äta pappas älskade mat 😊Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På väg till skolan.. Är helt död för min jobbiga pappa väkte mig för tidigt !
Idag ska jag til gottsunda tror jag om min kille hämtar mig ,
Annars så går jag va i salabacke eller på stan och sen hem o sova för är fett trött 😑


Likes

Comments

Idag ska jag till gottsunda.. Och mysa med min lilla Safaa och kolla på film australia och à good year.
Jag vakna nyss så jag ska nog andas lite ska tydligen hjälpa till hemma...
Men ska göra en riktig frukost och sen är de dags för att fixa sig och åka iväg ,


Likes

Comments

Sitter vid buss hållplatsen med mina min efterlängtade ängel ! Hon kom nyss från Göteborg till uppsala för att hälsa på :)
Vi ska till min pappa med min syster Natha
Äta lite chips och sånt sen sova lite eftersom de är skola :)

Mös med mitt hjärta på alla hjärtans dagLikes

Comments

Är så sjukt trött asså de känns som jag inte sovit ett piss på senaste tiden åhh snälla kan de bli lov så man kan gå hem sova..
Men iaf idag har de varit en helt okej dag förutom att jag nästa fick en dörr i huvudet min idrotts lärare fick damp och smällde igen en dörr så fick den nästan i huvet.. Men sen dansa vi vald och bugg :)
Idag så ska jag nog va hemma äta äta kolla tv sova :) de är alltid kul att bara ta de lugnt ! :)


Likes

Comments

Är just nu i skolan kom lite sent men de är snart lunch så skitsamma !
Men iaf helgen va helt okej vi drack ju som sagt , sen i söndags var det 7 månader med mitt hjärta min lille bror fyllde 11-12 typ och jag har bott på samma ställe i 11 år :)
Nu har jag svenska och jobbar med min deckare skriver typ en egen jag är ganska bra på de för har inlevelse och när man läser sen så känns de som man är där om ni förstår hur jag menar ?
Men nu är de dags för att jobba puss på er
Jg och min kille
Sen jag och min lillebror :)Likes

Comments

Jösses jag måste seriöst sluta med att små äta , jag äter choklad hit o dit kanske lite glass lite mat en macka osv de tar aldrig slut varje gång jag är hemma kommer tanken gott/mat upp i huvudet
Måste börja va ute lite mer och ska snart börja gyma så de bra 💪 , jag vill inte bli smal eller värsta stark jag vill bli fast och sen stark men de ska inte synas ,


Likes

Comments

*suck* har precis vaknat och drog iväg till Årsta hade tandläkartid men de va ju för mycket för mamma har ju skickat iväg mig till fel skulle ha tandläkartid i Gränby men som tur var att jag fick en ny tid och nu väntar jag på bussen för ska till Gränby..
Nu sitter jag iaf på bussen och hoppas jag kommer i tid , för orkar inte bestämma om osv..men de är skönt slapp iaf några lektioner :)


Likes

Comments

Har precis ätit middag och ska snart gå ut och röka men just nu kollar jag på the big Bang theory och njuter av en god choklad mums ! De är så gott !
Men iaf ska snart kanske ropa ut nån som vill röka :)


Likes

Comments

Är hemma vilar lite har precis ätit och rökt , är helt slut mår skit dåligt känns som mina ögon kommer pluppa ut nej men dom är svullna känns de som iaf kanske ska ta att sova ett tag fast då kommer jag inte upp imorgon..
Och väntar på att mammas kille Jerry och mina små syskon ska komma hem från affären för de skulle köpa något till mig :)
Men ja ska vila vidare nu.

Likes

Comments