GODT NYTT ÅR!

lenge siden sist nå. Har virkelig tatt helt juleferie fra alt som heter sosiale medier.

Jeg har storkoset meg hele julen, ilag med familien. Fikk så utrolig mye fine ting til jul, gleder meg til å vise dere. Vi våkent første juledag til at snøen dalet ned, så utrolig koslig.

Romjulen gikk ikke helt som planlagt når jeg sklei på isen og slo på meg en hjernerystelse. Det var utrolig skipt siden vi hadde så utrolig flott vær og nydelig ski føre. Så 2018 starte ikke så bra for min del, men det gjør ikke noe, for jeg har så mange prosjekt for dette året som jeg gleder meg til å starte med.

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg ville pyntet bordet mitt til nyttår. Siden jeg ikke har klart å skrive dette innlegget før.

har blitt helt forelsker i khaler design! deter så utrolig lekkert!

Nyttårs middagen vart hos svigers i år også. Men jeg bare elsker å sette opp bord og pynte opp som om jeg skulle familiemiddag selv.

Håper alle har fått en fantastisk start på det nye året!

#nouwblog #nouwinfluencer #2018goals #tablesetting#interiørinspo#interiørblogg#norway

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Kjære du, som skal feire jul med barn

Det er ikke lenge til roen senker seg i stuen,
Om få dager er selveste julaften her.
Dagen de små teller ned og gleder seg til

NTB - Scanpix / fotolia

For veldig mange er jul en hyggelig tid, men for mange er det en tid med foreldre eller nære slektninger som drikker mye. Det fører til at barna opplever ubehag og redsel for vold og krangling

Ifølge Helsedirektoratet opplyser én av ti voksne at de skulle ønske foreldrene hadde drukket mindre i oppveksten.
Mange tar seg noen glass til julemiddagen – men et par glass blir for enkelte til mange glass.

Mange barn gruer seg til jul. De vet kanskje at foreldrene deres ikke har råd til julegaver. Det er mennesker ute som ikke har så god økonomi. Sånn er det bare. Selv om noen har dårligere råd en andre betyr ikke det at en er dårlige foreldre.
Det er nok ekstra vanskelig for dem som har dårlig råd i julen. Mange tør ikke ønske seg så mye, for de vet at de ikke får det. Da er det viktig å minne hverandre om at julegaver ikke trenger være så store og dyre


Jeg har aldri opplevd noe av dette selv. MEN jeg vet det er så mange der ute som gruer seg til jul. Dette var ikke for å kaste pekefingeren på noen. Dette innlegge lagde jeg fordi dette er en sak som engasjerer meg. Ingen burde grue seg til denne dagen. I år har jeg ikke sett at dei har skrevet om dette i media.

Her finner du linken til teksten jeg publiserte.

Fant en utrolige flott tekst som beskriver at julen ikke består av flotte julegaver og dyr julepynt, men tiden en bruker med barnet/familien.

Senk skuldrene,
pust ut og ro ned. Det gjør absolutt INGENTING
om det fortsatt er støv bak sofaen.

Barna vil mye heller ha en uthvilt mamma og pappa
enn en sofa som er vasket under

Nyt øyeblikkene.
Like fort som de kommer er de over.

Vårt beste råd?

Sett deg på gulvet.

Vær med barna, vær SAMMEN med dem.
Legg vekk facebook, twitter og insta.
Gå offline for en liten stund?

Og sist men ikke minst.

Ta hensyn.
Du er en del av barnets minner.
Du gir barnet tradisjoner.

DU skaper barnets jul.

Brett opp ermene, gjør det hyggelig ut av det du har.
De små ser ikke sprø svor, passe utvannet pinnekjøtt,
nyvasket kjøkken eller stilren julepynt.

De bryr seg ikke om de dyreste gavene.

De ser det som virkelig betyr noe.
DEG!

Gi dem litt av deg,
gi dem TID med DEG!

Og du får julens flotteste gave tilbake.

Du får se julen gjennom barnas øyne❤️


  • Kirkens SOS: 815 33 300
  • Mental Helses hjelpetelefon: 116 123
  • Rustelefonen: 08588
  • Hvis du er barn eller ungdom: Alarmtelefonen 116 111 er for barn som blir utsatt for omsorgssvikt, vold og overgrep. Også voksne som er bekymret for barn og unge, kan ta kontakt med sentralen. Å ringe dit er gratis. Les mer om Alarmsentralen for barn og unge her: www.116111.no
  • Røde Kors-telefonen for barn og ungdom: 800 33 321

Filmen under er poster av dagbladet 6. desember 2016.

Xoxo - Puffenhome


Likes

Comments

Hverdagslivet

Husmorsferien var virkelig vellykket!

julebordet med 9508 treffet var utrolig artig. Dette kommer jeg til å reise på hvert år, så langt det passer med turnusen på jobb. Det er så kjekt å få treffe menneskene bak desse flotte interiørkontoene på instagram. Jeg bruker nok noen timer hver dag på å like eller kommentere bildene til desse flotte menneskene. I år var det på folketeatere i oslo.

Anette fra deco Design fortalde oss litt om mikrosement, utrolig spennende. Dette skal jeg prøve en dag. Så var Heidi michalsen fra DinBoligStylist avdelig Bærum med på treffe, hun holdt et foredrag om ulike trender, farger og delte noen tips til å få det rydde og organisert hjemme. Det er alfa omega at du har et ordentlig og ryddig hjem før du begynner og pusse opp og male.

Mona Therese gjorde en fantastisk jobb, det var hun som arrangerte dette flotte treffet! Hørte rykter om at det kommer et nytt treff i April! Anbefaler alle som elsker interiør og bli med på neste treff. Det vart delt ut utrolig manger gaver, alt frå Gant, 2019.no, vikelektrooginterior, cutencoolhousedesig, finebad OSV! utrolig mange flotte gaver vart delt ut.

Påmelding til neste treff finner du der Her

Det er 10. Mars 2018!

Dette treffer er for alle, trenger ingen interiør konto for og bli med! Så meld deg på, det er utrolig kjekt 🙋🏼

Xoxo - PuffenHome

Likes

Comments

Hverdagslivet

Vi hadde snakket om det i lengre tid, at vi ønskte oss hund. Hund er noe jeg har vokset opp med og ikke kan leve uten. Her tidligere i år fant vi en annonse på finn.no. Det var ei som skulle gi bort hunden sin, hun hadde ikke lenger tid til å ta vare på han. Jeg sendte en melding og forespørsel på hunden. Etter mye om og men fekk vi hunden. Da vi skulle hente han var vi så usikker på hva vi hadde gitt oss ut på. Ingen av oss hadde vært borti denne rasen før. Vi visste begge at ut i frå våres aktivitet at dette var rettehunden for oss.

Det overordnete mål for rasen samojedhund er å opprettholde en sterk, sunn og frisk brukshund i tråd med rasestandarden. det er alltid ønsker at samojed skal sees på som det naturlige førstevalget for aktive og friluftsglade valpekjøpere.

VERDT OG TENKE PÅ

  • Majoriteten av hundene som utgjør dagens samojeds stamfedre i vesten var overlevende hunder etter diverse polarekspedisjoner.
  • Rasen er en middels stor, elegant, hvit arktisk spisshund.
  • Rasen er vennlig, åpen, oppmerksom og aktiv.
  • Meget sosial og anvendes ikke som vakthund.
  • Samojedens opprinnelse er mangfoldig – men den er uansett en polar brukshundbrukshund som krever mye fysisk og mental stimuli for å trives.


EGENSKAP/MENTALITET

Vennlig, åpen, oppmerksom, aktiv og utholdende. Aldri redd eller aggressiv. Meget sosial og anvendes ikke som vakthund. Samojeden er polar brukshund og trives med kløv eller foran ski/slede.

PELSSTELL

Rasen har rikelig, tykk, elastisk og tett polarpels. Dobbelt hårlag: kort, myk og tett underull; lenger, striere og rettere dekkhår. I nakken og på skuldrene danner pelsen en krage rundt hodet, spesielt hos hannhunder. Pelsen er kort og glatt på hodet og benas forsider. Ørenes innsider rikelig behåret, ørenes baksider kort, utstående og glatt. På lårenes baksider dannes tydelige bukser. Beskyttende pels mellom tærne. Rikelig med pels på halen. Tispens pels ofte kortere og strukturen noe mykere enn hos hannhunden. Korrekt pels har alltid en spesiell, naturlig glans. Pelsen børstes og bades ved behov.

Detter er Min favoritt rase! Et innlegg uten om det vanlige. Har du samojed? 🐾🐾🐾


Xoxo puffenhome


Likes

Comments

Interiør & hverdagsliv

God Mandag🙋🏼

Håper dere hadde en flott helg. Det hadde vertfall jeg!
Før helgen fikk jeg style leiligheta til ei venninne og samboeren hennes. Så utrolig gøy. Det vart ikke kjøpt noe nytt interiør, hun fant frem alt hun hadde av pynt så fikk jeg sette det der jeg mente det passet best. Resultatet vil jeg påstå vart ganske så bra, eller hva synest dere?

Så utrolig flott stue, denne leiligheten er ganske ny. Den er stylet for å være enkelt og ryddig. Har en for nye pynt så ser alt plutselig så rotete ut. Hun som bor i leiligheten har kjøpt alt interiøret selv! Modulsofaen er fra Bohus HER

Dette flotte hvite kjøkkenet er fra drømmekjøkkenet. HER


synes kjøkkenet vart stilrent, ryddig og samtidig litt pynt som gjør at den ikke virker helt tom.

Likes

Comments

Heisann, fra Oslo

I dag stod jeg tidlig opp for å reise med første flyet til oslo. I morra er det julebord med en god gjeng fra instagram. I tidligere i dag traff jeg en venninne og vi vandret rundt på karl johan. For å si det sånn, så kom julestemningen snikende i det vi så julemarknaden.

i dag er det jo black friday i Norge, så sentrum var smekk fult av mennesker. Det var likevell utrolig koslig og vandre rundt i gata med julejys og duften av jul. Etter vi hadde vert på julemarknaden ringte søsteren min og lurte på om vi skulle ta en kaffe, så da reiste vi på starbucks en tur. Så utrolig gøy å treffe familie som en ikke ser så ofte.


dette er bare så koslig, gå gjennom en trang liten gate stapp full med mange forskjellige boder som gir deg julefølelsen. Sekk ut julemarked sin nettside så får du opp hvilken boder som står utstilt. Uansett så er det verdt turen.

så var der jo så utrolig mye god mat, godt jeg klarte og styre meg. Men denne plassen må jeg anbefale alle som er i oslo å reise innom. På dagtid har de egen skøytebane, for de som liker å stå på skøyte. Pariserhjul, det er jo bare så romantiask!!

Nå er jeg utrolig sliten etter å ha tråkket rundt i oslo siden kl. 10.30 i dag tidlig. Nå blir det en liten pause på hotelrommet før jeg må ut å finne meg noe middag. Ha en flott fredagskveld! <3


xoxo - puffenhome


Likes

Comments

Contains affiliate links Interiør & hverdagsliv

Heisann!. Ønsker dere en flott Mandag.

Nå er det ikke lenger igjen til 1.Desember. Årets flotteste tid, tiden hvor alle gatene blir pyntet med lys. Det eneste som mangler er bare snøen, som daler ned fra himmelen og legger seg kram og hvit på bakken. Jeg gleder meg virkelig til Desember, da skal all julepyntent frem. Julen er definitivt min favoritt tid uten om sommeren. Dette er tiden hvor familien samlest og bare koser seg.♡♡♡

Bildene er lånt fra Pinterest. HER

Første søndag i advendt forsvinner det vi har stående av pynt. Frem kommer julestjernene vi kjøpte på ikea som tar nesten hele vindauget i stua. Alle årene som har vært før har vi hatt rød jul og lilla advendt. I år tenke jeg å bryte litt på den tradisjon og brukte hvit og sølv. Spent på hvor mye nytt jeg må kjøpte i år.


Vi er veldig flinkte til å tenne stearinglys hos oss, jeg elsker og tenne Stearinlys nå når det er så mørkt ute. Men i juletidene blir lysene byttet ut med hvit og sølv. Små og store julenisser og mye annet pynt.

lillejulaften pynter vi juletreet slik at vi er ferdig til grevinnene og hovmesteren begynner. Dette er så utrolig gøy og jeg blir aldri lei det programet, For meg så betyr det at nå er det jul. Vi spiser også alltid grøt på lillejulaften.


Jeg er en morgenfugl så og si hver eneste dag, nesten i hvertfall. Men på julaften kan jeg ikke sove lenge. Det er tradisjon hvert år og samle alle rundt spisebordet til en koslig julefrukost. Etterpå setter vi oss alle sammen i sofen og ser på alle julefilmene som går på tv. For å si det sånn er det en dag i året det er lov og se på tegnefilm og spise godteri så tidlig er det julafta.


Julekalender, mamma har alltid laget pakkekalender til oss. . Siden jeg er voksen nå lager ikke mamma kalender lenger. Derfor har jeg i år bestemt meg for å lage pakkekalender til meg og sambuaren min.


Vi har alltid pinnekjøtt og ribbe, mamma sin hjemmelagde kålrabistappe og bestefar sine hjemmelagde julepølser. herregud så mye god mat det er.


Mamma lager alltid riskrem med rød saus til dessert hver år. I grøten putter vi en mandel, så er det om å gjøre å finne den. En utrolig artig juletradisjon, som resulterer i en liten gave til den som finner mandelen.


Hvert år siden jeg va liten har alltid jeg og storebror min handlet inn jueltre. De siste årene har ikke vi gjort dette siden han ikke bor i Norge lenger. Nå gleder meg som en liten unge til den dagen han komme hjem igjen på besøk! Sist han kom hjem så hadde hele familien holdt det hemmelig for meg i mange uker. Jeg vart så utrolig glad at jeg faktisk begynte å gråte.


Detter er noen av våre tradisjoner for jul. Hvilken tradisjoner har dere?

Bildene er lånt fra pinterest HER

Likes

Comments

Contains affiliate links Interiør & hverdagsliv

God ettermiddag!

Nå er det snart helg igjen. Neste helg skal jeg til Oslo på julebord ilag med en gjeng på instagram. Gleder meg utrolig mye. Før dette har vi påtatt oss et nytt prosjekt. Tidligere i dag var jeg inn til sentrum en tur for å handlet maling. Gleder meg til å vise dere resultatet iløp av neste uke.

I dag handler det om å komme hjem til duk og ferdig dekket bord. Det er så gøy og ikke minst spennende og leke seg med ulike farger og pynt for å fikset bordet.


#instagram #tablesetting

i dag tok jeg meg tid til å sette opp et litt mer pyntet spisebord. Det er så utrolig gøy å pynter bord. I dag brukt jeg servietter av lin ilag med en serviettringer i sølvfarge.

Bordet er sett opp enkelt men stilrent. Istede for å servere maten på bordet har jeg denne gang valgt og ha buffet på kjøkkenbenken, hvor gjestene kan hente maten selv. Desse bildene er ikkje kommet ut på instagram endå, men kanskje iløp av kvelden. Hva synes dere om dette oppsettet?


xoxo - puffenhome

https://www.instagram.com/puffenhome/

Likes

Comments

Contains affiliate links Interiør & hverdagsliv

Mandag igjen. Herlighet hvor fort ukene går for tiden. Nå er det ikke lenge igjen før jul. Jeg har alt startet med lage hjemmelaget julegaver.

Helgen har jeg brukt på å slappe og handle inn nye puter og sengesett. Siden det var tilbud på dette så kunne jeg ikke stå i mot. Så gøy med tilbud. Grunnene til tilbudet var nok fordi Sentere hadde nattopet på fredagen.


tenke og vise dere kjøkkenkroken våres. Den er veldig enkel men jeg liker den sånn jeg. Det eneste jeg kunne tenke meg var å bytte stolene ut med stolene fra BMA interiør de er bare utrolig nydelige. http://bmainterior.no/produkt/chantal-spisestol-brun-lin-mnagler-og-ring/

Her om dagen kjøpte jeg servietter av lin på kid. Satt opp dette enklet bordet og lagde en ordentlig koslig middag for to personer. Når det vart mørkt ute tente jeg lysene og wips så vart det en romatisk middag.


Veldig enkelt oppsett dette. Lover dere at når det nærmer seg jul vil jeg sette opp et ordenlig pyntet bord. Det er så utrolig gøy og pynte bordet når vi får gjester. Vi har også en liten hylle på veggen som er laget av et gammelt treverk som er funnet ute, dette ilag med grått og den lilla lyngen er så fint. er du ikke ening?

I hverdagene ser bordet sånn ut. utrolig kjedelig. Men jeg har rett og slett ikke helt peiling på hva jeg kan pynter bordet med. Står litt fast kan du seie. Så hvis du har noen ideer og komme med så sleng igjen en kommentar er du snill! :D

Håper dere alle får en flott mandag og en nydelig uke! Nå når søen er kommet så kommer også julestemninga. Uheldigvis skal det begynne og regne igjen så snøen forsvinner nok ganske så fort igjen.

Likes

Comments

Contains affiliate links Interiør & hverdagsliv

Da var det helg igjen. Denne helger skal vi i Barnedåp, i kveld skal jeg hjem til Dale en tur siden det er nattope på senteret hjemme. Formiddagen har jeg brukt til å bare slappe av, kroppen min er så sliten etter mange uker med alt for mange timer på jobb. Men nok om det. Gleder meg til Barnedåp på søndag, endelig skal jeg få ta på meg favoritt antrekket mitt, bunaden. Flotteste antrekket i hele kleskapet. flere som virkelig liker bunad?

Her i dag tenke jeg og vise dere stuen våres, den er enkel og lys. Det grå veggenee og grå sofen ilag med trefarge synes jeg er veldig fint. kanskje noen synst det er litt spesielt, men jeg liker det. Det viktigeste du gjør når du innreder leiligheten eller huset ditt er at du følger din egen sti. style hjemme ditt slik du ønsker det og ikke ut i fra en katalog, da får du den hjemmekoslige følelsen av at dette er hjemme ditt

stuen våres har mye preg av grått. Det passer godt ilag med den trefargen dere ser. Hyllen på veggen lagde sambuaren min av en benkeplate som var tilovers fra benken på vaskerommet. Desse hyllene er ganske dyre skal du kjøpe de nye, så er jeg så heldig som har en ordentlig handyman.

Det eneste denne stuen mangler er faktisk puter. Den eneste puta som er i sofaen nå er den som min bestemor lagde for hånd. Vi har en familie som er flinke med håndverk. til konfirmasjonene min hadde bestemor laget et stort sengeteppe. Puter kommer, må bare finne noen jeg virkelig liker først.

vedsiden av peisen står denne nydelige planten fra plantasjoen og to lykter fra ikea. Ikke minst den nydelige tv-benken!

Ønsker dere alle en fantastisk flott helg :)

Likes

Comments