Ema gav mig en munk o me n bae åt en kaka tsm hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej läsare (ingen).

Jag är typ sur på livet. Som fan. Blir sur för att jag har många saker som jag vill göra/uppnå men inte kan göra allting samtidigt. :/ Vill träna mer på gymmet men vill inte släppa fotboll och behöver samtidigt plugga och skulle även vilja helg och extrajobba samtidigt... Oh well byebye te är gott!

Likes

Comments

Dags att börja blogga igen.

Jag ska träna med Edvard på SATS Danderyd. Vi ska köra axlar och ikväll så har jag fotboll. 💪🏼⚽️❤️

Jag har druckit mycket kaffe idag hurra yey hjälp!

Hejdå!

Likes

Comments

Jag ska ta en 1 vecka lång paus från bloggande över huvud taget för att få mera insperation och bli mer motiverad till att blogga i framtiden! HEJDÅ! ÄLSKLINGAR

Likes

Comments

HEJ KÄRA LÄSARE!! Jag har uppenbarligen läsare! <3<3

Idag fick jag skjuts till skolan och musiken på the voice var sjukt jävla bra. Bara låtar som jag tyckte om. Jag tränade axlar i söndags, i måndags så sprang jag och försökte få mina ben att återhämtas snabbare och igår spelade jag fotboll. Ni kan vänta er ett inlägg efter jag gymmat idag.

Hejdå!

Likes

Comments

Hej hej (dubbelt!)

Igår spelade jag min första match för året. Det var ingen superinsatts av mig, jag spelade striker men inga mål. Det är dock en relativt ny position för mig men det är kul att spela och jag vill bli bättre så jag uppskattade 70min speltid i kylan.

Idag så har jag degat och cheatat med maten lite och sedan tränade jag axlar på SATS Viggbyholm. Det var ett skönt pass där jag provade en ny rutin för stora och genom tränade axlar. Jag vill verkligen bygga upp mina axlar då jag tycker att det är en svaghet på min kropp och jag fkn älskar axlar.

Likes

Comments

Jag har kommit fram till en välidgt viktig sak. Jag kommer inte kunna blogga varje dag har jag redan börjat förstå så därför så kommer jag inte tvinga mig till det. Istället kommer jag att blogga lite mindre ofta/varannan dag eller något sånt hej då kära läsare (ingen...)

Likes

Comments

Hej alla som läser (ingen...)
Min dag blejade med att pappa försov sig och väckte mig sent, vilket ledde till att jag komm sent till skolan men Erik (min religionslörare) är bror så d va k!
Idag på idrotten så gjorde jag och Viktir ett pass som jag hade gjort för att träna upp benstyrka och bröst med inslag av andra muskelgrupper, det var fan skitjobbigt efter som jag tränade ben i onsdags (har fortfarande träningsvärk) och fotboll igår.
Efter det åt jag lunch i skolan och gick sedan till SATS Danderyd. Där tränade jag jävligt länge, jag körde rygg och biceps. Bra pass.
Sedan gick jag hem och drog en periscope i väntan på att gå till min andra träning, Ultimate Performance. Dagen UP var mycket roligare och intensivare än den i måndags. Yeyeyeyey
Hejdå synns imorgon!

Likes

Comments

Tränade på SATS Danderyd. Legday you know, tung dag, jag borde kört tyngre och pressat mig in i väggen tyngdmässigt känner jag i efterhand men körde fler reps ist. Fat loss is underway men jag äter för mycket choklad... Inte bra. Gonna improve everyday 2016 les'go!

Likes

Comments

Jag kan inte sluta äta choklad och jag bloggade inte igårkväll. Inte nöjd. Därför tilldelar jag nästa inlägg till gårdagens träning.

Likes

Comments