Nu är det dags att börja få lite ord på den här bloggen! Lite stavfel, fel meningsuppbyggnad osv. Men så länge jag får skriva av mig och dela med mig av min erfarenhet, misstag, glädje, träning och min rehab utan att det stör allt för många så är jag glad!

Bloggen började i fredags med att jag ligger inne på Sahlgrenska sjukhuset och har precis blivit opererad för ryggen, byte ut en disk. Vill att andra ska få följa med på min resa till ett förhoppningsvis ett piggare liv.

Vill berätta om att gå ifrån en rätt otränad kock som jobba i köket i nästan 23 år, till en mer friskare och piggare äldre kille som byter yrke när han är 40 år.

Om mig då!

Jesper Rundholm

42år

Gift med Camilla och två barn; Sigge och Lilly

Jobbar som Personlig Tränare på Sats Eriksberg i Göteborg

Älskar träning, mat, musik och OCR-tävlingar.

Uppvuxen i en liten by som heter Gagnef i Dalarna. När jag var liten så var min största önskan att bli kock!

Det blev jag också, arbetade som kock i 23 år. Det har tagit mig till Frankrike, Norge, Spanien. Bott i dom flesta större städer i Sverige tack vare mitt val av yrke. Var nog en vagabond i ett par år, utan att riktigt hitta hem. Till slut så har jag väl hittat "hem", Göteborg! Här har jag jobbat på restauranger som har ansetts att vara i topp skiktet av restauranger i Göteborg. Även hunnit öppna en restaurang innan min kropp sa ifrån både psyke och i fysik.

Gick hem på pappaledighet i 9 månader och utbilda mig till personlig tränare. Där står jag i dag, det är där vi startar tror jag.

Kommer försöka skriva så ofta som möjligt och ge er boost till att göra nya saker, bryta mönster. Eller bara rekommendera ett gott vin.

Vem vet vad som kommmer

Jesper

Likes

Comments