varför väljer jag VLCD och inte riktig husmanskost som Personlig Tränare

Nu har jag startat upp en ny härlig WT-grupp som är full. Jag har tagit in 8 personer vilket är precis lagom.

Helt underbara människor❤.


Några i gruppen valde att gå på VLCD - Very Low Calorie Diet. Många har säkert testat andra dieter och gått ner i vikt men gått upp igen. Vad är felet? Varför går du på en diet när du vet att det är riktig mat du skall äta? Varför jojobantar du?

Du har all kunskap det är ju bara att googla så får du allt serverat framför dig? 😜 Jag vågar påstå att ALLA vet att man blir tjock av socker, pizza, pommes, vin, öl etc. 😱 Det är verkligen inget nytt under solen. Så varför sitter du framför TV:n, tillsammans med vänner, din partner och tillfredställer hjärnan med dessa onödiga varor när kroppen skriker NEJ. Jo för att det är en mysfaktor. Alla sociala sammanhang består av kakor, tårtor, chips, alkohol, fet mat etc. Vi har inte det beteendet att kunna vara social utan att stoppa något i munnen. 😷

Det krävs en jäkla massa pannben och vilja för att ta hand om sin kropp. Du vill så mycket men att betala för din hälsa verkar du inte speciellt intresserad av utan väljer istället att serva bilen för 5000kr. 😠 Lägger du inte slantarna på din hälsa idag lär du får göra en årsinvestering i sjukdomar då det kommer att generera sjukskrivning, läkarbesök, rehab osv. Då tänker du säkert att du skulle tagit hand om din hälsa. För du vill väl kunna knyta skorna själv? Ta dig upp och ner från golvet? Resa dig från stolen utan hjälp? Jag är ganska övertygad att du vill det.😉

Det var ett sidospår, nu tillbaka till VLCD. Jag tycker det är viktigt att jag vet vad som händer i kroppen när mina kunder äter detta. Det är en kickstart, ett sätt att bryta ett destruktivt mönster.

Jag är inne på dag 3 nu och gjorde en invägning idag. jag har gått ner -1,5kg på 2,5 dagar. Kroppen börjar nu gå in i ketosfas. Som betyder att energin ökar och kroppen ökar fettförbränningen betydligt snabbare än vanlig bantning. Självklart att all träning under tiden bara plus för förbränningen och du mår så mycket bättre.


Tack för att du tog dig tid att läsa! kommer att uppdatera om någon dag igen. Skall äta VLCD i 17 dagar.

Var rädd om dig!

Pussar PTCina

Gillar

Kommentarer

Vafanjossey
Vafanjossey,
önskar dig en fin lördag 🤗
nouw.com/vafanjossey
PTCina
PTCina,
Tack! Önskar Dig en trevlig vecka 😊
nouw.com/ptcina
Agnes
,
Vilket värdefullt inlägg! Titta gärna in min instagram; AGNESSMATTEI där jag bakar sockerfritt, hälsosamt och hälsosamma recept. Tycker det är så viktigt att äta bra mat som du själv förespråkar! Tack för en fantastisk blogg <3 kramar!!
PTCina
PTCina,
Tack så mycket. Woow vilka fina bilder. Självklart så följer jag dig. Det ser supergott ut
nouw.com/ptcina