Våga smaka på sanningen!

Lever du kvar i någon slags bubbla som var aktuell för två år sedan. Eller ännu värre 10 år sedan. Att leva i ”det gjorde jag mycket förr” eller ”jag har aldrig gjort så och då kan jag inte göra det nu heller” Det är inte fel att ha historien med sig för att dra lärdom av sina misstag och undvika att göra dem i framtiden. Dock skall du inte låta dig bländas av ljuset i backspegeln utan vända blicken framåt för att se vad som väntar dig där. Det är ju faktiskt nu och framåt i tiden som räknas. Det som hänt förr i tiden kan du inte förändra utan endast acceptera, ta till dig och gå vidare. 😉Varför inte ta vara på tiden på jorden och göra något kreativt istället för att slösa bort tiden genom att fastna med stövlarna 👢👢i gammal lera .

Ett sätt att öka både kreativiteten och kvaliteten är att vara sin egen. Min känsla är att människor idag bryr sig för mycket om vad andra tycker och tänker💁. Vi vågar inte släppa loss, sticka ut eller gå mot strömmen för vi är livrädda för vad andra skall tycka.😥 Det är säkrare att stå på avstånd och yla med flocken. Det är dock inte gratis att stå där utan priset du får betala är en blekare profil och en kantstött integritet.😰

Erkänn att detta är bilden av dig! 😱 Nej, kanske inte riktigt. Den sanna bilden av dig är nog ännu värre.😲 Du vet att när du har en viljestark, karismatisk, färgstark person framför dig hämfaller du lätt åt osaklig kritik. Detta gör du därför att det du stör dig på hos någon annan blottar dina egna svagheter och brister.

Om du rannsakar dig själv och är brutalt ärlig utan att gräva ner dig i skyttegrav eller stoppa huvudet i sanden så har du kommit till rutan nr 1 och är på väg att inse vad du skall förändra hos dig själv😊. Du kan nämligen aldrig ändra på någon annans personlighet. Det är lätt att kritisera andras beteende genom att göra en negativ jämförelse typ " Så gör ju du också!"👊 Eller skall du försöka göra en liten kraftansträngning och visa att du är lite bättre än så? Varför söka bekräftelse genom andras elände och svagheter istället för att vända blicken inåt?

Smakar sanningen surt i munnen nu?


Var rädd om dig!

Pussar Cina 😘 ❤


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229