Mitt livs bästa resa

Det var en sen höstklväll när regnet piskade mot rutorna. Jag låg i sängen och slötittade på Netflix samtidigt som jag hade skeden Nutellaburken. Det var typiskt för mitt liv för tre år sedan.

Jag har alltid älskat träning men som alla andra har jag varit en periodare som gått all in för att sedan tröttna. tagit en paus för att sedan köra samma race igen. Detta beteende hade jag i några år. Kände mig som en hamster som bara stoppade mat i munnen för att sedan springa varv efter varv i hjulet och inte komma någonstans.

Jag älskade ju träning samtidigt som jag hade kunskap och erfarenhet av ett destruktivt levnadsätt och insåg att jag ville hjälpa människor med samma problem.

Den höstkvällen var sista gången som jag låg med chokladen och Netflix. Något drastiskt måste hända om jag skulle bryta mitt invanda dåliga beteende.

Jag bröt kontakten helt med människor som gav mig dålig energi och började googla på distansutbildningar inom kost och hälsa. Jag jämförde olika utbildningar och fann att den här utbildningen IntensivePT var den mest prisvärda samt bäst innehåll. Så följde en väldigt jobbig tid eftersom utbildningen var lärarledd på distans och koncentrerad till några få veckor innebar detta arbete nästan dygnet runt. Dock var det inga större problem eftersom utbildningen och lärarna var kanonbra.

Som undersköterska i ryggen och egentligen ingen träningserfarenhet hoppade jag på utbildningen. Detta för att lära mig själv och kunna börja träna med rätt teknik.

Blev erbjuden jobb på mitt träningscenter där jag varit medlem i 8 år. Ett Träningcenter som har ALLT tom en egen Reebok zone.

Det finns så mycket jag kan berätta men för att nämna något så var anatomin som på en cykel i brant uppförsbacke där jag fick stanna för att hämta andan, för att sedan fortsätta trampa i motvind.

Den praktiska delen i Stockholm gav både utveckling, ny kunskap och träningsvärk som var av en annan värld. Efter en vecka kunde jag resa mig från stolen utan att använda armarna.

Summan av kardemumman så är jag otroligt tacksam för all hjälp och stöttning från alla lärare som haft tålamodet att svara på mina frågor. Idag jobbar med med smallgorups som skall göra en hälsoresa och livsstilsförändring.


Var rädd om dig!

Pussar PTCina

Gillar

Kommentarer