Livsstilsförändring

Jag läste en bra metafor på Facebook.

"Tänk dig att du kör på en motorväg, du missar avfarten blir arg på dig själv men du kör inte hem. Du fortsätter till nästa avfart och kör av där! De är ungefär så det viktresa kommer att se ut. Det gör inget att du missar någon avfart bara du inte ger upp. För du har endast misslyckats när du gett upp".

Hur många gånger har du inte sagt att du börjar på måndag? Är måndag en bra dag, en nystart? eller är nästa månad bra? Efter alla födelsedagar och fester. Nu är det så att det kommer att vara födelsedagar nästa år med och det kommer aldrig att finnas någon dag som är bättre än någon annan.

SORRY! Har jag förstört dina visioner nu? Det hjälper inte hur mycket du stirrar dig i spegeln och lovar dig själv att du skall ändra på dig om du tio minuter senare är med handen i kakburken. För har du inte ditt pannben med dig så kommer du aldrig att lyckas nå dina mål. Det är när viljan tar överhand och fokuset är så starkt så du känner med hela kroppen och själen.


Det kommer många till mig som behöver hjälp på vägen för att göra en förändring och mina livstilsgrupper ger mig så mycket energi. Jag tycker det är så otroligt kul att coacha dem på vägen, uppleva deras resa samt utveckling inom träning. Framförallt vara med när de börjar tycka träning är roligt, en livsglädje.

Var rädd om dig!

Pussar Cina 😘 ❤


Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Grym är du & ett så inspirerande inlägg 🥰 var rädd om dig ❣️nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229